Digital Aviation Fokker 70/100 laadt niet...

Soms heb je een vraag die je bij FS9 zou kunnen stellen, maar ook bij FSX. Dat kan nu hier!

Moderator: Moderator-groep

Digital Aviation Fokker 70/100 laadt niet...

Berichtdoor zwanenbloem op 30 okt 2017, 23:13

Hallo Allen,

Ik had hem al een aantal jaren liggen maar nooit echt gebruikt. De Digital Aviation Fokker 70/100 van Flight1.
Ik heb een probleem met het laden van het vliegtuig, er gebeurt niets en FSX loopt vast. Heb dit ook al geprobeerd om met een default eerst te beginnen en dan de DA Fokker te kiezen maar ook dit geeft geen effect, zwart beeld en de pc blijft laden en zal wederom vast lopen. Ik weet dat deze kist alleen een 2D panel heeft, mijn PC heeft een 'breedbeeld' scherm, zou dit invloed hebben? Ook heb ik service pack 2.5 geinstalleerd. Ik gebruik windows 8. Iemand enig idee? Alvast bedankt!
zwanenbloem
Controller
Controller
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 12 jul 2010, 20:34

Re: Digital Aviation Fokker 70/100 laadt niet...

Berichtdoor arno op 16 nov 2017, 11:20

zwanenbloem schreef: Iemand enig idee? Alvast bedankt!


Iemand?
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10525
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol


Keer terug naar Vragen m.b.t. FS2004 & FSX

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten