software canary islands 1 en 2.

Moderator: Moderator-groep

software canary islands 1 en 2.

Berichtdoor janlida op 08 maart 2017, 21:46

Beste Flightsimmers.
Ik heb als een liefhebber van het eiland, La Palma(Can. Island) aangeschaft via LHS destijds en dit ziet er perfect uit, maar nu heb ik heb via de website van Rikooo downloads.com de software van Canary Islands 1 en 2 gedownload en is mijn beeld van La Palma wat minder geworden. B.v. vliegtuigen "hangen" boven de gate en ook de start/landingsbaan ziet er deels uit als grasbanen en deels asfalt en nog wat meer klachten. Kan iemand mij vertellen wat ik fout gedaan heb?
Alvast bedankt voor de reactie.
Groet, Jan. :dup:
janlida
Controller
Controller
 
Berichten: 87
Geregistreerd: 09 jun 2011, 15:31

Re: software canary islands 1 en 2.

Berichtdoor PeterL op 12 maart 2017, 16:09

Dag Jan,
Het probleem zit in de mesh elevation die door Aerosoft gebruikt is bij La Palma welke verschilt met de fotoscenery Canary Islands 1 en 2. Als je op het supportforum van Aerosoft zoekt zie je dat dit voor veel meer gebruikers een probleem is, mogelijk staat daar een oplossing. In de scenery library moet GCLA boven de andere bestanden staan, vermoed ik. Hetzelfde probleem doet zich voor bij de vliegvelden van SimGiants: GCXO, GCFV en van FWI: GCRR. Een echte oplossing heb ik nog niet kunnen vinden
PeterL
Instructor
Instructor
 
Berichten: 355
Geregistreerd: 02 dec 2009, 19:08
Woonplaats: Nieuwerkerk aan den IJssel

Re: software canary islands 1 en 2.

Berichtdoor janlida op 16 maart 2017, 22:18

Hallo PeterL.
Dankjewel voor deze info. Ik zal e.e.a. nazien en wellicht vind ik dan een oplossing. Zal een eventuele oplossing op de site antwoorden. :dup:

Groet
Jan.
janlida
Controller
Controller
 
Berichten: 87
Geregistreerd: 09 jun 2011, 15:31

Re: software canary islands 1 en 2.

Berichtdoor Japio op 18 maart 2017, 16:39

Indien je nog geen oplossing hebt gevonden, het volgende; heb je toevallig FTX Global Vector geinstalleerd ?
Als dit zo is kun je het bijbehorende tooltje, nl. Vector Configurator gebruiken die dit soort problemen feilloos oplost.
Japio
Instructor
Instructor
 
Berichten: 407
Geregistreerd: 29 jan 2008, 22:01

Re: software canary islands 1 en 2.

Berichtdoor janlida op 03 dec 2017, 20:29

Oplossing is gevonden en kan dus op slot. Bedankt allen. :dup:
janlida
Controller
Controller
 
Berichten: 87
Geregistreerd: 09 jun 2011, 15:31

Re: software canary islands 1 en 2.

Berichtdoor arno op 03 dec 2017, 20:35

En....dan even jouw oplossing geven zodat anderen er voordeel mee kunnen doen
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10452
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: software canary islands 1 en 2.

Berichtdoor janlida op 10 dec 2017, 21:17

arno schreef:En....dan even jouw oplossing geven zodat anderen er voordeel mee kunnen doen

Sorry, kon helaas niet eerder antwoorden.
Helemaal verwijdert en opnieuw geïnstalleerd. Werkt nu prima. :dup:
Bedankt. Groet Jan.
janlida
Controller
Controller
 
Berichten: 87
Geregistreerd: 09 jun 2011, 15:31


Keer terug naar Commercial Add-ons

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten