software canary islands 1 en 2.

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
janlida
Controller
Controller
Berichten: 89
Lid geworden op: 09 jun 2011, 15:31

software canary islands 1 en 2.

Bericht door janlida » 08 mar 2017, 21:46

Beste Flightsimmers.
Ik heb als een liefhebber van het eiland, La Palma(Can. Island) aangeschaft via LHS destijds en dit ziet er perfect uit, maar nu heb ik heb via de website van Rikooo downloads.com de software van Canary Islands 1 en 2 gedownload en is mijn beeld van La Palma wat minder geworden. B.v. vliegtuigen "hangen" boven de gate en ook de start/landingsbaan ziet er deels uit als grasbanen en deels asfalt en nog wat meer klachten. Kan iemand mij vertellen wat ik fout gedaan heb?
Alvast bedankt voor de reactie.
Groet, Jan. :dup:

PeterL
Instructor
Instructor
Berichten: 385
Lid geworden op: 02 dec 2009, 19:08
Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel

Re: software canary islands 1 en 2.

Bericht door PeterL » 12 mar 2017, 16:09

Dag Jan,
Het probleem zit in de mesh elevation die door Aerosoft gebruikt is bij La Palma welke verschilt met de fotoscenery Canary Islands 1 en 2. Als je op het supportforum van Aerosoft zoekt zie je dat dit voor veel meer gebruikers een probleem is, mogelijk staat daar een oplossing. In de scenery library moet GCLA boven de andere bestanden staan, vermoed ik. Hetzelfde probleem doet zich voor bij de vliegvelden van SimGiants: GCXO, GCFV en van FWI: GCRR. Een echte oplossing heb ik nog niet kunnen vinden

janlida
Controller
Controller
Berichten: 89
Lid geworden op: 09 jun 2011, 15:31

Re: software canary islands 1 en 2.

Bericht door janlida » 16 mar 2017, 22:18

Hallo PeterL.
Dankjewel voor deze info. Ik zal e.e.a. nazien en wellicht vind ik dan een oplossing. Zal een eventuele oplossing op de site antwoorden. :dup:

Groet
Jan.

Japio
Instructor
Instructor
Berichten: 426
Lid geworden op: 29 jan 2008, 22:01

Re: software canary islands 1 en 2.

Bericht door Japio » 18 mar 2017, 16:39

Indien je nog geen oplossing hebt gevonden, het volgende; heb je toevallig FTX Global Vector geinstalleerd ?
Als dit zo is kun je het bijbehorende tooltje, nl. Vector Configurator gebruiken die dit soort problemen feilloos oplost.

janlida
Controller
Controller
Berichten: 89
Lid geworden op: 09 jun 2011, 15:31

Re: software canary islands 1 en 2.

Bericht door janlida » 03 dec 2017, 20:29

Oplossing is gevonden en kan dus op slot. Bedankt allen. :dup:

Gebruikersavatar
arno
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10611
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: software canary islands 1 en 2.

Bericht door arno » 03 dec 2017, 20:35

En....dan even jouw oplossing geven zodat anderen er voordeel mee kunnen doen
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

janlida
Controller
Controller
Berichten: 89
Lid geworden op: 09 jun 2011, 15:31

Re: software canary islands 1 en 2.

Bericht door janlida » 10 dec 2017, 21:17

arno schreef:En....dan even jouw oplossing geven zodat anderen er voordeel mee kunnen doen
Sorry, kon helaas niet eerder antwoorden.
Helemaal verwijdert en opnieuw geïnstalleerd. Werkt nu prima. :dup:
Bedankt. Groet Jan.

Plaats reactie

Terug naar “Commercial Add-ons”