Wilco - Boeing 777 vraagbaak..

Moderator: Moderator-groep

Wilco - Boeing 777 vraagbaak..

Berichtdoor Tijntje op ma jul 21, 2008 1:46 pm

Beste DutchFS'ers,

Ik heb lang lopen twijfelen welke kist ik zou kopen, PSS of Wilco en ben uiteindelijk voor Wilco gegaan! Nu heb SP3 ookal geïnstalleerd en de nieuwste AIRAC, maar als ik een waypoint of airway wil filen krijg ik bijna altijd: Invalid Entry of Not in database. Wanneer ik b.v waypoint Woody file krijg ik wel dat lijstje om uit verschillende woody punten te kiezen, ik klik op woody die op N51 ligt (onderin NL dus) en krijg weer: Not in database.
Hoe kan ik een correcte route inclusief airways, waypoints, sids en stars filen?

Bedankt alvast!
Mvg,
Martijn :)
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: vr mei 11, 2007 1:55 pm
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor PatrickZ op ma jul 21, 2008 5:24 pm

Als het je puur om de FMC ging had je beter voor de PSS kunnen gaan. Die heeft wat dat aangaat veel beter werk afgeleverd dan Wilco met de FMC. Verder heb ik ook geen ervaringen met de Wilco 777, dus ben ik bang dat ik je er niet mee kan helpen. Maar ik kan uit eigen ervaring melden dat bij de PSS 777 dit alles gewoon goed werkt.
Avatar gebruiker
PatrickZ
Moderator
Moderator
 
Berichten: 1655
Geregistreerd: za apr 28, 2007 7:38 pm
Woonplaats: Onder de Rekken2A en Norku2A arrivals juist voor Artip

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor Tijntje op ma jul 21, 2008 5:37 pm

klopt maar het model is echt niks waard en mergen ben je je VC kwijt...
Toch bedankt! Iemand anders?
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: vr mei 11, 2007 1:55 pm
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor captain-floris op ma jul 21, 2008 7:42 pm

ik vlieg ook vaak met de 777 van wilco.
ik vind dat deze kist een leuk model heeft en een mooie Cockpit.
helaas werkt hier niet alles :down:
ik kies vaak voor Flight sim commander als navigatie te gebruiken :D
captain-floris
 

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor Tijntje op ma jul 21, 2008 8:35 pm

Hmmm, de FMC zou wel moeten werken want ik zie in de manual op screenshots dat hij werkt maar er staat simpelweg niet duidelijk hoe je dit moet invullen, gaat op een andere manier waarschijnlijk.
Daarom zijn er misschien kenners die het wel weten?
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: vr mei 11, 2007 1:55 pm
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor captain-floris op ma jul 21, 2008 9:26 pm

tja dat vond ik oko al raar :hm

ik heb ff gezocht : The FMC is good with most pages working. You can program your own waypoints via the FIX page and monitor progress via the PROGRESS page. The FMC will calculate V1, Vr, V2 and Vref, provided that the information is entered into the PERF INIT page; you also have PERF INIT REQUEST. Press the appropriate LSK and your weight and fuel figures are updated!

en misschien dit downloaden : http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... rt_updtfms :G:

http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... upport_777 :G:

ik weet het niet precies maar misschien helpt dit iets?

groetjez floris 8)
captain-floris
 

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor Tijntje op ma jul 21, 2008 9:44 pm

Hmm helaas niet, ik heb die SP al geïnstalleerd... En dat verhaaltje had ik inderdaad ook gelezen, echt raar!
Wederom bedankt! :)
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: vr mei 11, 2007 1:55 pm
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor Sander op ma jul 21, 2008 11:16 pm

Martijn, ik denk dat het de bedoeling is om je punten allemaal manual in te vullen via de LEG pagina...
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Avatar gebruiker
Sander
Senior Supervisor
Senior Supervisor
 
Berichten: 2382
Geregistreerd: vr jan 05, 2007 9:53 pm
Woonplaats: Broek op Langedijk

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor Tijntje op di jul 22, 2008 9:12 am

Pff stel je voor dat je helemaal naar Cancun vliegt zeg, dan ben je wel even bezig! Maar ik kan het even proberen, moet ik maar mee leven, heb ik onder de vlucht nog wat te doen (A). Bedankt Sander :)
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: vr mei 11, 2007 1:55 pm
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor Tijntje op di jul 22, 2008 9:49 am

Ik ga wel met PSS verder, moet ik alleen nog wat goede paints vinden ...
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: vr mei 11, 2007 1:55 pm
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 vraagbaak..

Berichtdoor 77747 op zo sep 21, 2008 10:55 pm

Hebben jullie dat nu ook; dat de 777 tijdens de vlucht in de cruise met AP, LNAV, VNAV, heen-en-weer zwabbert van links naar rechts en op-en-neer?
77747
Observer
Observer
 
Berichten: 2
Geregistreerd: za apr 21, 2007 10:11 am

Re: Wilco - Boeing 777 vraagbaak..

Berichtdoor Tijntje op ma sep 29, 2008 4:57 pm

Hmmm, hij werkt standaard niet helemaal goed, daarom vlieg ik nu ook op PSS! :)
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: vr mei 11, 2007 1:55 pm
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 vraagbaak..

Berichtdoor erols op do maart 03, 2011 4:17 am

Wilco 777 vind ik zeer goed hoor. Goed model, prachtige 2d, en VC. De FMC werkt wel goed. Ik voer gewoon alles in en het werkt perfect! Alleen kan ik via de 2d panel geen autopilot cijfers invullen, want ik krijg telkens een zandloper bij mijn 2d panel. Maar het is wel een mooi en goed toestel. En de repaints van Wilco zijn ook erg mooi, maar er zijn niet zo veel repaints:(
Laatst gebumpt door erols op do maart 03, 2011 4:17 am
Afbeelding
Erols:)
In het echt gevlogen met: A300, A300-600R, A320, A340, B737-800, B747-400, B777-200ER
Avatar gebruiker
erols
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 545
Geregistreerd: za jan 12, 2008 10:49 pm
Woonplaats: Den Haag


Keer terug naar Wilco

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron