Wilco - Boeing 777 vraagbaak..

Moderator: Moderator-groep

Wilco - Boeing 777 vraagbaak..

Berichtdoor Tijntje op 21 jul 2008, 12:46

Beste DutchFS'ers,

Ik heb lang lopen twijfelen welke kist ik zou kopen, PSS of Wilco en ben uiteindelijk voor Wilco gegaan! Nu heb SP3 ookal geïnstalleerd en de nieuwste AIRAC, maar als ik een waypoint of airway wil filen krijg ik bijna altijd: Invalid Entry of Not in database. Wanneer ik b.v waypoint Woody file krijg ik wel dat lijstje om uit verschillende woody punten te kiezen, ik klik op woody die op N51 ligt (onderin NL dus) en krijg weer: Not in database.
Hoe kan ik een correcte route inclusief airways, waypoints, sids en stars filen?

Bedankt alvast!
Mvg,
Martijn :)
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: 11 mei 2007, 12:55
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor PatrickZ op 21 jul 2008, 16:24

Als het je puur om de FMC ging had je beter voor de PSS kunnen gaan. Die heeft wat dat aangaat veel beter werk afgeleverd dan Wilco met de FMC. Verder heb ik ook geen ervaringen met de Wilco 777, dus ben ik bang dat ik je er niet mee kan helpen. Maar ik kan uit eigen ervaring melden dat bij de PSS 777 dit alles gewoon goed werkt.
Avatar gebruiker
PatrickZ
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1655
Geregistreerd: 28 apr 2007, 18:38
Woonplaats: Onder de Rekken2A en Norku2A arrivals juist voor Artip

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor Tijntje op 21 jul 2008, 16:37

klopt maar het model is echt niks waard en mergen ben je je VC kwijt...
Toch bedankt! Iemand anders?
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: 11 mei 2007, 12:55
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor captain-floris op 21 jul 2008, 18:42

ik vlieg ook vaak met de 777 van wilco.
ik vind dat deze kist een leuk model heeft en een mooie Cockpit.
helaas werkt hier niet alles :down:
ik kies vaak voor Flight sim commander als navigatie te gebruiken :D
captain-floris
 

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor Tijntje op 21 jul 2008, 19:35

Hmmm, de FMC zou wel moeten werken want ik zie in de manual op screenshots dat hij werkt maar er staat simpelweg niet duidelijk hoe je dit moet invullen, gaat op een andere manier waarschijnlijk.
Daarom zijn er misschien kenners die het wel weten?
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: 11 mei 2007, 12:55
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor captain-floris op 21 jul 2008, 20:26

tja dat vond ik oko al raar :hm

ik heb ff gezocht : The FMC is good with most pages working. You can program your own waypoints via the FIX page and monitor progress via the PROGRESS page. The FMC will calculate V1, Vr, V2 and Vref, provided that the information is entered into the PERF INIT page; you also have PERF INIT REQUEST. Press the appropriate LSK and your weight and fuel figures are updated!

en misschien dit downloaden : http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... rt_updtfms :G:

http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... upport_777 :G:

ik weet het niet precies maar misschien helpt dit iets?

groetjez floris 8)
captain-floris
 

Re: Wilco - Boeing 777 FMC probleem...

Berichtdoor Tijntje op 21 jul 2008, 20:44

Hmm helaas niet, ik heb die SP al geïnstalleerd... En dat verhaaltje had ik inderdaad ook gelezen, echt raar!
Wederom bedankt! :)
Open your future!
Tijntje
Instructor
Instructor
 
Berichten: 272
Geregistreerd: 11 mei 2007, 12:55
Woonplaats: Onder de NORKU/RKN arrivals!