nl2000 polderbaan probleem

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 07 jan 2014, 19:20

hallo,


ik heb sinds kort nl2000v3 voor FS2004 en wanneer ik bij de polderbaan op schiphol kom verdwijnt deze vreemd genoeg, alleen als ik weer stijg wordt hij weer zichtbaar, het enige wat zichtbaar blijft zijn de runway strepen en de cijfers: 36L & 18R volgens sommige ligt dit aan de hoogte maar dat weet ik niet zeker, weet iemand waar het aan ligt en of hoe ik het kan verhelpen

Mvg,

jesse

Gebruikersavatar
arno
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10618
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door arno » 07 jan 2014, 19:37

Welkom Jesse. Heb je ook de SP1 patch geinstalleerd?
http://www.nl-2000.com/nuke/modules.php ... le&sid=173

Misschien is daarmee het probleem opgelost?
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 10 jan 2014, 19:19

beste Arno,


ik heb SP1 geinstalleert maar het probleem blijft hetzelfde, het lijkt alsof ik steeds dichterbij kom dat de ondergrond gewoon verdwijnt, maar vanaf een bepaalde hoogte is hij weer normaal, ik weet niet waar het aan ligt

mvg, jesse

Gebruikersavatar
arno
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10618
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door arno » 10 jan 2014, 19:49

jesseEHAMhendriksen schreef:..., maar vanaf een bepaalde hoogte is hij weer normaal,
Dat probleem is in het verleden ( ik geloof een jaar of 3 terug ) al eerder opgemerkt bij gebruikers van versie 3. ( Zelf had ik dit bij airport rotterdam). Maar is volgens mij nooit tot een oplossing gekomen.
Maar even een vervolgvraag. Welke versie heb je gedownload van NL2000? Versie 3.0 en daarbij de SP1? Of versie3SE met Xmas.

Versie 3SE ( tesamen met Xmas) is later uitgekomen dan versie 3 met SP1. Dus misschien het beste ( als je dat al niet hebt gedaan) om versie 3SE met Xmas te downloaden in installeren. Daarbij ook nog een update voor problemen met water in west duitsland: http://www.nl-2000.com/nuke/modules.php ... le&sid=227
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 10 jan 2014, 21:53

Was het probleem toen bij de meeste dan wel opgelost?
ter verduidelijking van het probleem heb ik een paar foto's gemaakt
http://www.flickr.com/photos/97678020@N02/11876757294
http://www.flickr.com/photos/97678020@N02/11877164106
http://www.flickr.com/photos/97678020@N02/11877164036
http://www.flickr.com/photos/97678020@N02/11876310845

ik heb ook ontdekt dat er bij de c-pier een paar gates missen, de gates C15-C18

Mvg, jesse

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door FsTheo » 11 jan 2014, 09:41

De foto's worden niet zichtbaar Jesse, waarschijnlijk ontbreekt het stukje .jpg ofzo.
Maar ik kan wel op de pagina komen en ze bekijken.

Heb je na de installatie ook het Featurepanel gebruikt? Daarmee moet je nog wat dingen instellen, zoals de hoogtes.
Vaak kun je op Schiphol wel zien of het goed staat; de AI toestellen staan dan keurig op de grond. Is het niet ingesteld, dan zakken ze er half in weg!

Theo :wink:

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 11 jan 2014, 09:46

Ik heb het feature panel weg gebruikt en een aantal dingen ingesteld,De vliegtuigen blijven op de grond prima staan, alleen het probleem gebeurd specifiek alleen bij de polderbaan, de Victor taxiwegen blijven ook gewoon compleet,het is alleen de polderbaan wat een probleem veroorzaakt, veel mensen zeggen dat het aan de hoogte ligt en dat heb ik ook gemerkt alleen ik weet niet hoe ik de hoogte moet wijzigen naar het normaal

ik heb hier de links van de foto's:
http://www.flickr.com/photos/97678020@N02/11876757294/
http://www.flickr.com/photos/97678020@N02/11877164106/
http://www.flickr.com/photos/97678020@N02/11877164036/
http://www.flickr.com/photos/97678020@N02/11876310845/

ook werken bij mij de gates niet als ik mijn motoren uitzet, of is daar net als in FSX een knoppen combinatie nodig zoals CTRL+J bijvoorbeeld?

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door FsTheo » 11 jan 2014, 17:15

Dat laatste zou ik zo niet weten, als 'kleine' vlieger, ik kom zelden aan een gate. Maar waarschijnlijk staat in de handleiding van NL2000 wel, wàt de gates moet triggeren.
Soms een handeling met de motoren, soms het instellen van een bepaalde frequentie op een van de radio's.

Ik ben even nieuwsgierig naar de inhoud van je scenery.cfg. Dat bestand vind je in de hoofdmap van FS9 en je kunt het gewoon lezen met bijvoorbeeld kladblok.
De eerste 38 entries zijn meestal standaard en daarna komen de door jou toegevoegde sceneries, zoals NL2000. Maar misschien ook nog andere dingen.
Misschien kun je die hier even laten zien? Als je de tekst tussen

Code: Selecteer alles

 en [/code ] zet, (de knop zit aan de bovenkant als je een bericht schrijft) krijg je zoiets te zien:
[code][General]
Title=FS9 World Scenery
Description=FS9 Scenery Data
Clean_on_Exit=FALSE

[Area.001]
Title=Default Terrain
Texture_ID=1
Layer=1
Active=TRUE
Required=TRUE
Local=Scenery\World
Remote=


[Area.002]
Title=Default Scenery
Local=Scenery\BASE
Layer=2
Active=TRUE
Required=TRUE
Remote=

[Area.003]
Title=Africa
Layer=3
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Afri
Remote=


[Area.004]
Title=Asia
Layer=4
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Asia
Remote=


[Area.005]
Title=Australia
Layer=5
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Aust
Remote=


[Area.006]
Title=Eastern Europe
Local=Scenery\EURE
Layer=6
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.007]
Title=Western Europe
Local=Scenery\EURW
Layer=7
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.008]
Title=Central North America
Local=Scenery\NAMC
Layer=8
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.009]
Title=Eastern North America
Local=Scenery\NAME
Layer=9
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.010]
Title=Western North America
Local=Scenery\NAMW
Layer=10
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.011]
Title=Oceania
Layer=11
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Ocen
Remote=


[Area.012]
Title=South America
Layer=12
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Same
Remote=


[Area.013]
Title=Amsterdam Aerial Photo
Layer=13
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Amsterd
Remote=


[Area.014]
Title=Anchorage Aerial Photo
Layer=14
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Anchor
Remote=


[Area.015]
Title=Atlanta Aerial Photo
Layer=15
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Atlanta
Remote=


[Area.016]
Title=Chicago Aerial Photo
Layer=16
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Chicago
Remote=


[Area.017]
Title=Dallas Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Dallas
Layer=17
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.018]
Title=Denver Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Denver
Layer=18
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=


[Area.019]
Title=Heathrow Aerial Photo
Layer=19
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Heathrow
Remote=


[Area.020]
Title=Hong Kong Aerial Photo
Layer=20
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Hongkong
Remote=


[Area.021]
Title=Kitty Hawk Aerial Photo
Layer=21
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Kittyhwk
Remote=

[Area.022]
Title=Las Vegas Aerial Photo
Layer=22
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Lasvegas
Remote=


[Area.023]
Title=Los Angeles Aerial Photo
Layer=23
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\La
Remote=


[Area.024]
Title=Miami Aerial Photo
Layer=24
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Miami
Remote=

[Area.025]
Title=New York Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\NewYork
Layer=25
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.026]
Title=Niagara Aerial Photo
Layer=26
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Niagara
Remote=

[Area.027]
Title=Oshkosh Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Oshkosh
Layer=27
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.028]
Title=Paris Aerial Photo
Layer=28
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Paris
Remote=

[Area.029]
Title=Phoenix Aerial Photo
Layer=29
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Phoenix
Remote=

[Area.030]
Title=San Francisco Aerial Photo
Layer=30
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Sanfran
Remote=

[Area.031]
Title=Seattle Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Seattle
Layer=31
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.032]
Title=St. Maarten Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Stmaarten
Layer=32
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=

[Area.033]
Title=Sydney Aerial Photo
Layer=33
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Sydney
Remote=

[Area.034]
Title=Tokyo Aerial Photo
Layer=34
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Tokyo
Remote=

[Area.035]
Title=Generic Libraries
Local=Scenery\Generic
Layer=35
Active=TRUE
Required=TRUE
Remote=

[Area.036]
Title=Vehicle Libraries
Local=Scenery\Vehicles
Layer=36
Active=TRUE
Required=TRUE
Remote=

[Area.037]
Title=Propeller Objects
Local=Scenery\props
Layer=37
Active=TRUE
Required=TRUE
Remote=

[Area.038]
Title=Addon Scenery
Local=Addon Scenery
Layer=38
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=
[Area.039]
Title=NA-map
Local=I:\FS2004TerrainMesh\NA-map
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=39
Theo :wink:

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 11 jan 2014, 17:18

Ik Zal er even naar kijken maar ik ben op het moment niet thuis, morgen weer dus kan ik de text even opzoeken

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 14 jan 2014, 17:08

hallo FStheo,


hier heb ik de inhoud van de scenery.cfg

Code: Selecteer alles

[General]
Title=FS9 World Scenery
Description=FS9 Scenery Data
Clean_on_Exit=FALSE

[Area.001]
Title=Default Terrain
Texture_ID=1
Layer=1
Active=TRUE
Required=TRUE
Local=Scenery\World


[Area.002]
Title=Default Scenery
Local=Scenery\BASE
Layer=2
Active=TRUE
Required=TRUE

[Area.003]
Title=Africa
Layer=3
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Afri


[Area.004]
Title=Asia
Layer=4
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Asia


[Area.005]
Title=Australia
Layer=5
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Aust


[Area.006]
Title=Eastern Europe
Local=Scenery\EURE
Layer=6
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.007]
Title=Western Europe
Local=Scenery\EURW
Layer=7
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.008]
Title=Central North America
Local=Scenery\NAMC
Layer=8
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.009]
Title=Eastern North America
Local=Scenery\NAME
Layer=9
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.010]
Title=Western North America
Local=Scenery\NAMW
Layer=10
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.011]
Title=Oceania
Layer=11
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Ocen


[Area.012]
Title=South America
Layer=12
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Same


[Area.013]
Title=Amsterdam Aerial Photo
Layer=13
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Amsterd


[Area.014]
Title=Anchorage Aerial Photo
Layer=14
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Anchor


[Area.015]
Title=Atlanta Aerial Photo
Layer=15
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Atlanta


[Area.016]
Title=Chicago Aerial Photo
Layer=16
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Chicago


[Area.017]
Title=Dallas Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Dallas
Layer=17
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.018]
Title=Denver Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Denver
Layer=18
Active=TRUE
Required=FALSE


[Area.019]
Title=Heathrow Aerial Photo
Layer=19
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Heathrow


[Area.020]
Title=Hong Kong Aerial Photo
Layer=20
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Hongkong


[Area.021]
Title=Kitty Hawk Aerial Photo
Layer=21
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Kittyhwk

[Area.022]
Title=Las Vegas Aerial Photo
Layer=22
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Lasvegas


[Area.023]
Title=Los Angeles Aerial Photo
Layer=23
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\La


[Area.024]
Title=Miami Aerial Photo
Layer=24
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Miami

[Area.025]
Title=New York Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\NewYork
Layer=25
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.026]
Title=Niagara Aerial Photo
Layer=26
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Niagara

[Area.027]
Title=Oshkosh Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Oshkosh
Layer=27
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.028]
Title=Paris Aerial Photo
Layer=28
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Paris

[Area.029]
Title=Phoenix Aerial Photo
Layer=29
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Phoenix

[Area.030]
Title=San Francisco Aerial Photo
Layer=30
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Sanfran

[Area.031]
Title=Seattle Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Seattle
Layer=31
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.032]
Title=St. Maarten Aerial Photo
Local=Scenery\Cities\Stmaarten
Layer=32
Active=TRUE
Required=FALSE

[Area.033]
Title=Sydney Aerial Photo
Layer=33
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Sydney

[Area.034]
Title=Tokyo Aerial Photo
Layer=34
Active=TRUE
Required=FALSE
Local=Scenery\Cities\Tokyo

[Area.035]
Title=Generic Libraries
Local=Scenery\Generic
Layer=35
Active=TRUE
Required=TRUE

[Area.036]
Title=Vehicle Libraries
Local=Scenery\Vehicles
Layer=36
Active=TRUE
Required=TRUE

[Area.037]
Title=Propeller Objects
Local=Scenery\props
Layer=37
Active=TRUE
Required=TRUE

[Area.038]
Title=Addon Scenery
Local=Addon Scenery
Layer=38
Active=TRUE
Required=FALSE
Remote=
Exclude=N52 18.62, E4 45.88, N52 18.61, E4 45.90,objects 

[Area.039]
Title=UK2000 heathrow Xtreme
Local=C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Addon Scenery\UK2000 Heathrow xtreme\
Active=TRUE
Layer=39


[Area.040]
Title=The Netherlands 2000 V2.91
Local=C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Addon Scenery\nl2000_V2_91
Active=FALSE
Layer=40


[Area.041]
Title=NL2000 V3.0 3D
Local=C:\NL2000V3\nl2k_v3_3D
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=41
[Area.042]
Title=NL2000 V3.0 mesh & photoreal 4.7 m/pixel
Local=C:\NL2000V3\nl2k_v3_resample
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=42
[Area.043]
Title=NL2000 V3.0 photoreal 1m/pixel
Local=C:\NL2000V3\nl2k_v3_scasm
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=43
[Area.044]
Title=NL2000 V3.0 education
Local=C:\NL2000V3\nl2k_v3_education
Remote=
Active=FALSE
Required=FALSE
Layer=44
[Area.045]
Title=NL2000 V3.0 night scenery
Local=C:\NL2000V3\nl2k_v3_night
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=45

hopelijk kun je hier wat mee?

Mvg, jesse

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door FsTheo » 15 jan 2014, 20:30

Misschien. Ik zie dat je de vorige versie van NL2000 ook gebruikt hebt. Heb je die verwijderd of alleen maar uit gezet?

En volgens mij zat daar ook een Featurepanel bij. Als je met dat 2.9 Featurepanel dingen aangepast hebt en die niet teruggezet hebt, voordat je versie 3 ging gebruiken, zou daar best eens een probleem ontstaan kunnen zijn.
NL2000 maakt ook backups van bestanden en zet die weg. Als je dan stopt met NL2000 moet je die eigenlijk eerst terugzetten met het Featurepanel, voordat je verder gaat met FS.

Dus, NL2000 V2.9 geïnstalleerd.
Featurepanel V2.9 gebruikt?
(Dan, uitgekeken op V2.9)
Featurepanel V2.9 weer gebruikt om alles terug te zetten?

Dan NL2000 V3 geïnstalleerd.
Featurepanel V3 gebruikt?

Ik weet niet of het daar zit, maar ik kan me goed voorstellen dat beide NL2000's een beetje ruzie met elkaar krijgen.

Theo :wink:

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 15 jan 2014, 20:34

Ik heb nl2000 v 2.9 wel eens gedownload maar nooit geïnstalleerd, ook heeft nl2000 bij mij Heathrow Xtreme geïnstalleerd en dat heb ik nooit gedownload

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door FsTheo » 15 jan 2014, 22:20

Das.... op z'n zachts gezegd vreemd Jesse. :hm
Het feit dat de V2.9 versie genoemd wordt in jou scenery.cfg laat zien dat hij geïnstalleerd (geweest) is.

[Area.040]
Title=The Netherlands 2000 V2.91
Local=C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Addon Scenery\nl2000_V2_91
Active=FALSE
Layer=40


Dat stukje wil zeggen dat de scenery ooit toegevoegd is en normaal doet NL2000 dat zelf tijdens de installatie.
Had je V2.9 van de NL2000 site gehaald of via een vreemde Torrent?

En [Area.039] is Heathrow, dus die is zelfs nog iets eerder daar terecht gekomen.

Heb je verder heel veel dingen toegevoegd, vliegtuigen enzo? Anders zou ik alles er af halen, alle spoortjes van FS ook verwijderen en vervolgens met een schone lei beginnen.
En dan natuurlijk alleen FS en daarna NL2000 V3!

Theo :wink:

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 16 jan 2014, 06:46

Ik ben ook van plan voor een nieuwe computer te gaan sparen, met fs9 met update 9.1 zo dat ik aerosoft mega airport Amsterdam kan aanschaffen want eigenlijk vind ik schiphol het belangrijkste in FS9 en eventueel FSX, als dat geen onderlinge ruzie heeft

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door FsTheo » 16 jan 2014, 15:37

Beide FS'en kunnnen op één computer hoor, dat is geen probleem.
Alleen is NL2000 voor FSX nog niet helemaal af, juist Schiphol ontbreekt nog! :D

Theo :wink:

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 16 jan 2014, 16:28

Ik ga nu proberen de UK2000 scenery en NL2000 v2.9 van ADDON SCENERY te verwijderen hopelijk is het probleem dan opgelost

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 16 jan 2014, 18:54

beste FStheo,

ik heb alles geprobeerd te veranderen maar het probleem blijft helaas :( , de polderbaan is een paar Ft te hoog of te laag, ik merk dat namelijk als ik erop of eraf taxi, er komt dan rook van de banden en het toestel springt een beetje, ik vraag me nog steeds af hoe ik de hoogte kan veranderen :hm zodat ik van mijn favoriete baan kan genieten :D

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door FsTheo » 17 jan 2014, 10:39

Dat moet toch ruzie tussen verschillende sceneries zijn.
Een fout in NL2000 had, toen hij net uitkwam, ook gekund, maar nu niet meer.

Ik schreef al, NL200 V2.9 moet op een gegeven moment toch geïnstalleerd geweest zijn, anders stond hij niet in jou lijst.
En NL200 maakt backups, zet dingen wel of niet terug als je er aan denkt.

Het enige wat ik nu nog kan bedenken is een echt schone installatie, eerst FS9 en dan NL2000.
Dan met het Featurepanel de dingen inschakelen die nodig zijn.

En met schoon bedoel ik, deïnstallatie runnen, de restanten en de map weggooien, vluchten weggooien bij je documenten en de FS9 map bij Documents & settings.
En dan zou ik er ook nog een regclean achteraan doen. Dan heb je echt een schone lei.

Theo :wink:

jesseEHAMhendriksen
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 26
Lid geworden op: 01 jan 2014, 21:21

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door jesseEHAMhendriksen » 21 jan 2014, 19:57

beste FStheo,



ik heb nl2000 v2.9 en UK2000 heathrow Xtreme uit de scnery.cfg gehaald maar het werkt nog niet,de polderbaan blift gewoon te hoog, ik ben toch aan het overwegen nl2000 eraf te gooien,
sinds kort ben ik ook bezig met mijn eigen boeing factory flightplans met 747-8I/F en 787-8 op everett/paine field gaat alles prima maar als ik naar seattle tacoma, renton mun of boeing field/king co intl airport ga loopt FS2004 compleet vast en kan ik niks meer doen, ook als ik van een van de vliegvelden wil opstarten lukt dat ook niet fs2004 loopt vast met laden tussen 0% en 1%, aan de afcads ligt het niet, want daar ging het prima mee tot nu dan


met vriendelijke groet,
jesse hendriksen

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: nl2000 polderbaan probleem

Bericht door FsTheo » 22 jan 2014, 10:31

Persoonlijk denk ik dat je het toch moet zoeken in het wegzetten en terughalen van de bestanden, waar dat Featurepanel mee aan de gang ging.
De vraag is of het nu helemaal verwijderen het probleem oplost.

Maar dat kun je in elk geval proberen!

Theo :wink:

Plaats reactie

Terug naar “Freeware Addon's FS9”