NL2000-scenery versie 3.0 deel 2 en SE

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Berichtdoor Rob-PA7RM op 13 okt 2007, 15:59

Dan kan je beter een andere hobby gaan zoeken. :wink:
Afbeelding Flightsim news (at) Afbeelding
Avatar gebruiker
Rob-PA7RM
Instructor
Instructor
 
Berichten: 440
Geregistreerd: 01 sep 2007, 21:13
Woonplaats: Heelsum

Berichtdoor Air Holland op 13 okt 2007, 16:13

Wat ik eigenlijk niet begrijp van het NL2000 team dat ze niet zelf komen met een merge voor Cloud9 en GAP zodat iedereen tevrede is.

Juist omdat ik NL2000 niet kan gebruiken in combinatie met GAP en Cloud9 heb ik NL2000 niet geisnstaleerd en ik ga geen dure pakketen weggooien om een freeware pakket te gebruiken das zonde van het geld.

Wat ik ook jammer vind is dat je bij NL2000 niet kan kiezen om alleen de luchthavens te instaleren.
Ik zou graag een paar goede freeware scenery`s van de luchthavens Groningen, Rotterdam, Eindhoven en Lelystad met de Aviodrome willen hebben
Afbeelding
Avatar gebruiker
Air Holland
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 865
Geregistreerd: 05 jan 2007, 22:35
Woonplaats: Leiden, The Netherlands

Berichtdoor PaulB op 13 okt 2007, 17:03

Air Holland, ook DIE discussie is hier al uitputtend gevoerd en wordt hierbij door mij afgekapt.
Niet meer op reageren, dus!!
Paul.
PaulB
....
....
 
Berichten: 3509
Geregistreerd: 04 jan 2007, 19:55
Woonplaats: 14 april 1945-09 juni 2009

Berichtdoor arjan8 op 13 okt 2007, 17:27

10 dollar, met de huidigge eurokoers maakt dat 7 euro 20! Zeker wel zo makkelijk! Ik ga hem bestellen


We hebben het hier zelfs over Aussie dollars :wink:
http://www.nl-2000.com/nuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1951

Deze constructie is met name gemaakt voor personen welke geen mogelijkheid hebben om NL2000 te downloaden wereldwijd gezien.
Het produkt wordt alleen tegen reeele onkosten aangeboden door flightsimstore met mede goedkeuring van NL2000.

Mvg,
Arjan
NL2000
arjan8
Controller
Controller
 
Berichten: 87
Geregistreerd: 18 jul 2007, 16:48
Woonplaats: Sneek

Berichtdoor Rob-PA7RM op 13 okt 2007, 19:14

€ 6,48 incl. shipping.... Tjeemig. Een koopje.
En dat geheel vanuit Australië, of zou het vanuit Nederland verstuurd worden. :wink:
Afbeelding Flightsim news (at) Afbeelding
Avatar gebruiker
Rob-PA7RM
Instructor
Instructor
 
Berichten: 440
Geregistreerd: 01 sep 2007, 21:13
Woonplaats: Heelsum

Berichtdoor FsTheo op 13 okt 2007, 19:45

De koers schommelt, 'The package ships worldwide for €6,39' lees ik! :lol:

Maar een mooi gebaar van NL-2000 om hier aan mee te werken, zeker aan die kant van de wereld, in de 'outbacks' heeft nog lang niet iedereen een snelle verbinding!

Theo :ap:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14847
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor Nightowl op 14 okt 2007, 15:50

PaulB schreef:DIT BERICHT IS EERDER GEPLAATST DOOR NIGHTOWL
Het was tijdelijk verwijderd omdat niet duidelijk was of het maken/leveren van de DVD's met medeweten/toestemming van het NL2000 team gebeurt.
Na contact met het NL2000 team is duidelijk geworden dat dit dus WEL het geval is!




Je kunt de NL2000 scenery ook op DVD bestellen tegen kostprijs ($10.20), incl verzenden.
http://www.flightsimstore.com/product_i ... cts_id=442

Dat is een koopje, wanneer je de DVD prijs meerekent toch??


Sorry, ik zie de commotie nu pas, en ook meteen mijn welgemeende excusses dat ik er niet bij had vermeld dat het met toestemming van het NL-2000 team was. :oops:

Tino
Nightowl
 

Berichtdoor arw3000 op 14 okt 2007, 15:51

@theo zeker vind ik ook. maar ze hebben ook gewoon dik 3 jaar hieraan gewerkt. En het resultaat van 3 jaar hard werken is zeker te zien. ik vind het tot nu toe nog 1 van de beste freeware scenery's die ik ooit heb gezien
Afbeelding
Intel core 2 duo E8400, kingston 2x 2048MB, nvidia 9800GTX+ 512MB, Asus P5Q3 Deluxe Wifi, 500GB harddisk.....
Avatar gebruiker
arw3000
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 972
Geregistreerd: 08 jul 2007, 10:11
Woonplaats: veenendaal

Berichtdoor Russell12 op 19 okt 2007, 15:13

Ik heb een klein probleempje...

Ik gebruik Alcohol 120% en ben NL2000 aan het installeren!
DVD1 gaat goed...
Maar als ik DVD2 erin moet doen zegt hij dat hij de volume niet kan lezen...?

Weet imand een oplossing?
Russell12
 

Berichtdoor zoek34 op 19 okt 2007, 15:53

dan is er iets fout met DVD 2 (missend bestandje???)
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 /