NL2000-scenery versie 3.0 deel 2 en SE

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Gebruikersavatar
Rob-PA7RM
Instructor
Instructor
Berichten: 440
Lid geworden op: 01 sep 2007, 21:13
Locatie: Heelsum
Contacteer:

Bericht door Rob-PA7RM » 13 okt 2007, 15:59

Dan kan je beter een andere hobby gaan zoeken. :wink:
Afbeelding Flightsim news (at) Afbeelding

Gebruikersavatar
Air Holland
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 843
Lid geworden op: 05 jan 2007, 22:35
Locatie: Leiden, The Netherlands
Contacteer:

Bericht door Air Holland » 13 okt 2007, 16:13

Wat ik eigenlijk niet begrijp van het NL2000 team dat ze niet zelf komen met een merge voor Cloud9 en GAP zodat iedereen tevrede is.

Juist omdat ik NL2000 niet kan gebruiken in combinatie met GAP en Cloud9 heb ik NL2000 niet geisnstaleerd en ik ga geen dure pakketen weggooien om een freeware pakket te gebruiken das zonde van het geld.

Wat ik ook jammer vind is dat je bij NL2000 niet kan kiezen om alleen de luchthavens te instaleren.
Ik zou graag een paar goede freeware scenery`s van de luchthavens Groningen, Rotterdam, Eindhoven en Lelystad met de Aviodrome willen hebben
Afbeelding

PaulB
....
....
Berichten: 3507
Lid geworden op: 04 jan 2007, 19:55
Locatie: 14 april 1945-09 juni 2009

Bericht door PaulB » 13 okt 2007, 17:03

Air Holland, ook DIE discussie is hier al uitputtend gevoerd en wordt hierbij door mij afgekapt.
Niet meer op reageren, dus!!
Paul.

arjan8
Controller
Controller
Berichten: 85
Lid geworden op: 18 jul 2007, 16:48
Locatie: Sneek
Contacteer:

Bericht door arjan8 » 13 okt 2007, 17:27

10 dollar, met de huidigge eurokoers maakt dat 7 euro 20! Zeker wel zo makkelijk! Ik ga hem bestellen
We hebben het hier zelfs over Aussie dollars :wink:
http://www.nl-2000.com/nuke/modules.php ... pic&t=1951

Deze constructie is met name gemaakt voor personen welke geen mogelijkheid hebben om NL2000 te downloaden wereldwijd gezien.
Het produkt wordt alleen tegen reeele onkosten aangeboden door flightsimstore met mede goedkeuring van NL2000.

Mvg,
Arjan
NL2000

Gebruikersavatar
Rob-PA7RM
Instructor
Instructor
Berichten: 440
Lid geworden op: 01 sep 2007, 21:13
Locatie: Heelsum
Contacteer:

Bericht door Rob-PA7RM » 13 okt 2007, 19:14

€ 6,48 incl. shipping.... Tjeemig. Een koopje.
En dat geheel vanuit Australië, of zou het vanuit Nederland verstuurd worden. :wink:
Afbeelding Flightsim news (at) Afbeelding

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14779
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Bericht door FsTheo » 13 okt 2007, 19:45

De koers schommelt, 'The package ships worldwide for €6,39' lees ik! :lol:

Maar een mooi gebaar van NL-2000 om hier aan mee te werken, zeker aan die kant van de wereld, in de 'outbacks' heeft nog lang niet iedereen een snelle verbinding!

Theo :ap:

Nightowl

Bericht door Nightowl » 14 okt 2007, 15:50

PaulB schreef:DIT BERICHT IS EERDER GEPLAATST DOOR NIGHTOWL
Het was tijdelijk verwijderd omdat niet duidelijk was of het maken/leveren van de DVD's met medeweten/toestemming van het NL2000 team gebeurt.
Na contact met het NL2000 team is duidelijk geworden dat dit dus WEL het geval is!




Je kunt de NL2000 scenery ook op DVD bestellen tegen kostprijs ($10.20), incl verzenden.
http://www.flightsimstore.com/product_i ... cts_id=442

Dat is een koopje, wanneer je de DVD prijs meerekent toch??
Sorry, ik zie de commotie nu pas, en ook meteen mijn welgemeende excusses dat ik er niet bij had vermeld dat het met toestemming van het NL-2000 team was. :oops:

Tino

Gebruikersavatar
arw3000
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 972
Lid geworden op: 08 jul 2007, 10:11
Locatie: veenendaal

Bericht door arw3000 » 14 okt 2007, 15:51

@theo zeker vind ik ook. maar ze hebben ook gewoon dik 3 jaar hieraan gewerkt. En het resultaat van 3 jaar hard werken is zeker te zien. ik vind het tot nu toe nog 1 van de beste freeware scenery's die ik ooit heb gezien
Afbeelding
Intel core 2 duo E8400, kingston 2x 2048MB, nvidia 9800GTX+ 512MB, Asus P5Q3 Deluxe Wifi, 500GB harddisk.....

Russell12

Bericht door Russell12 » 19 okt 2007, 15:13

Ik heb een klein probleempje...

Ik gebruik Alcohol 120% en ben NL2000 aan het installeren!
DVD1 gaat goed...
Maar als ik DVD2 erin moet doen zegt hij dat hij de volume niet kan lezen...?

Weet imand een oplossing?

Gebruikersavatar
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
Berichten: 4658
Lid geworden op: 06 jan 2007, 08:40
Locatie: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Bericht door zoek34 » 19 okt 2007, 15:53

dan is er iets fout met DVD 2 (missend bestandje???)
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper

Russell12

Bericht door Russell12 » 19 okt 2007, 16:10

gewoon opnieuw downloaden??

Gebruikersavatar
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
Berichten: 4658
Lid geworden op: 06 jan 2007, 08:40
Locatie: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Bericht door zoek34 » 19 okt 2007, 16:10

ja.
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14779
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Bericht door FsTheo » 19 okt 2007, 19:17

Of, als je de ruimte hebt, eerst alle bestanden van de 5 DVD's bij elkaar in één map zetten en dan de .exe starten.

Theo

Mark Arends
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 23
Lid geworden op: 01 jul 2007, 14:34

Bericht door Mark Arends » 23 okt 2007, 21:11

NL2000 Service Pack 1 is nu uit met een aantal kleine verbeteringen:
- Kleine aanpassing in featurepanel.
- Verbeterde afcads, de ILS van baan 18R en correcties voor de taxisigns op Schiphol (EHAM).
- Verbeteringen in de approachverlichting en de afcad bewegingen op Eelde (EHGG).
- Verbeterd navigatiebestand ter voorkoming van vastlopers bij bepaalde vluchtplannen.
- Verbeterde helihaven afcad bij Nijmegen.
- Verbeterde ondergrondfoto's bij Zandvoort racecircuit.

NL2000 SP1 is te downloaden op http://www.flightsim.com, http://www.avsim.com en http://www.nl-2000.com.

Lees wel even de readme/leesmij voor installatie instructies :)

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14779
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Bericht door FsTheo » 23 okt 2007, 21:43

Dank voor de info Mark! :dup:

En eerlijk gezegd heb ik met verbazing zitten kijken naar de schijnbewegingen, die sommige toestellen op Eelde maakten!
Alsof ze niet precies wisten wat ze wilden.. :D

"Baan 5.... nou nee doe maar baan 1. Nee, weet je wat we gaan richting kop 23 en dan draaien we naar 1 en via de taxibaan pakken we toch 5! Of misschien 23? Is ook leuk..."

:D :lol: :mrgreen:

Theo :wink:

Sjef Gielen
Instructor
Instructor
Berichten: 492
Lid geworden op: 06 jan 2007, 00:50
Locatie: Helmond
Contacteer:

Bericht door Sjef Gielen » 24 okt 2007, 09:32

Hmmm, ik had eigenlijk gehoopt dat ze EHAM in SP1 fatsoenlijk hadden gemaakt, het blijft dus een stuiterbaan waarbij FS niet weet dat je echt op asfalt/beton rijd. Jammer, voor mij (fspassengers gebruiker) nog steeds geen optie dus.
Bij de airbussen is het zelfs zo erg dat de FMC na een flinke stuiter gereset wordt, dus ook voor online zonder FSPax kan ik 'm niet gebruiken.

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14779
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Bericht door FsTheo » 24 okt 2007, 10:05

Waar stuiter jij precies Sjef? Wil ik dat vanavond ook eens proberen..

(Of zou dat opgelost zijn met 'Verbeterde afcads'...)

Theo :wink:

Sjef Gielen
Instructor
Instructor
Berichten: 492
Lid geworden op: 06 jan 2007, 00:50
Locatie: Helmond
Contacteer:

Bericht door Sjef Gielen » 24 okt 2007, 10:54

Als ik naar de polderbaan stuiter euh taxi :lol: (slip of the tongue) dan stuiter ik vlak voor en vlak na de 36C, dus bij het oversteken zeg maar) en op de V taxibaan met grote regelmaat. Het is dan zo erg dat m'n airbus gpws warnings gaat schreeuwen en denkt dat ik alweer geland ben en daardoor m'n fmc reset, flynet denkt hetzelfde en zegt vervolgens leuk: "Did not land at planned destination" en fspassengers passagiers schreeuwen het uit en willen nooit meer met me mee :oops:

Uiteraard heb ik zonder al deze addons hetzelfde geprobeerd, maar het stuiteren bleef. Op het nl-2000 forum word niet geantwoord op dit probleem, iemand met een soortgelijk probleem werd naar hier verwezen.

Aangezien ik altijd zo serieus mogelijk vlieg, dus met fspassengers aan, flynet voor de VA registratie en zo veel als mogelijk op Vatsim heb ik nl-2000 ondertussen gedeinstalleerd, een controller op Vatsim vond het een paar weken geleden niet leuk, dat ik naast de runway m'n vluchtplan nog moest herprogrammeren voor ik kon starten, en dat kan ik me voorstellen.

Ik heb ondertussen maar besloten om nl-2000 pas weer te gaan gebruiken zodra ik alleen de omgevingen kan installeren in combinatie met bestaande airport add-ons zoals cloud9 (die vind ik nl toch beter) ik heb natuurlijk ook de merge geprobeerd maar dat gaf hetzelfde gestuiter, alleen de melding dat ik niet op een runway geland was was wel weg, maar ja laten we wel wezen als je de polderbaan niet kunt gebruiken dan is het onmogelijk om serieus te vliegen.

Ik vind het wel heel jammer want eerlijk is eerlijk, een mooier plaatje van Nederland dan met NL-2000 v3 kun je niet krijgen.

Joey
Supervisor
Supervisor
Berichten: 1538
Lid geworden op: 03 feb 2007, 20:35

Bericht door Joey » 27 okt 2007, 22:42

Ik wil NL2000 ook gaan downloaden, had hem al maar toen weer weggegooit ivm nieuwe PC, hoelang gaat dit duren als ik hem download zo ga downloaden, en welke moet precies downloaden voor de http?

Joey

Joey
Supervisor
Supervisor
Berichten: 1538
Lid geworden op: 03 feb 2007, 20:35

Bericht door Joey » 28 okt 2007, 00:38

NL2kDVD1.iso - DVD bestand van NL2000 versie 3.0 schijf 1 (4.0 GB)
NL2kDVD2.iso - DVD bestand van NL2000 versie 3.0 schijf 2 (4.0 GB)
NL2kDVD3.iso - DVD bestand van NL2000 versie 3.0 schijf 3 (4.2 GB)
NL2kDVD4.iso - DVD bestand van NL2000 versie 3.0 schijf 4 (4.2 GB)
NL2kDVD5.iso - DVD bestand van NL2000 versie 3.0 schijf 5 (4.3 GB)
Hoezo is dvd 1 maar 1.584KB?
En dvd 2 is 4KB

:D:

Joey

Gebruikersavatar
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
Berichten: 4658
Lid geworden op: 06 jan 2007, 08:40
Locatie: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Bericht door zoek34 » 28 okt 2007, 08:40

met welk browser download je, IE laat zulke grote bestanden tot maar 2 GB
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper

Joey
Supervisor
Supervisor
Berichten: 1538
Lid geworden op: 03 feb 2007, 20:35

Bericht door Joey » 28 okt 2007, 09:14

Ja, ik download met Internet Explorer.

Joey

Gebruikersavatar
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
Berichten: 4658
Lid geworden op: 06 jan 2007, 08:40
Locatie: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Bericht door zoek34 » 28 okt 2007, 09:26

dan moet je voor een andere browser gaan voor het downloaden, dat staat ook gegeven op de NL2000 site:
Because of filesize limits, you cannot download these files with Internet Explorer and you should use a browser which supports larger files like Mozilla Firefox
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper

Joey
Supervisor
Supervisor
Berichten: 1538
Lid geworden op: 03 feb 2007, 20:35

Bericht door Joey » 28 okt 2007, 09:35

Oh, oke.

Joey

Russell12

Bericht door Russell12 » 29 okt 2007, 19:50

Ik heb NL2000 nu compleet en geinstalleerd, Heel blij mee :lol:

Maar als ik over de scenery vlieg dan haal ik rond de 20 FPS, maar kom ik ook maar in de buurt van een vliegveld, maakt niet uit welke dan heb ik opeens maar 3 a 4 FPS over...
Is dit verklaarbaar of te vermijden?

Russell

Plaats reactie

Terug naar “Freeware Addon's FS9”