NL2000-scenery versie 3.0 deel 2 en SE

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Berichtdoor Justin Megens op 29 jul 2007, 15:24

Bij mij is alleen het probleem dat de installer (voor de 3e keer) niet goed is.
Ik download nu weer de eerste DVD om te kijken of de installer het nu wel doet..

Justin
Justin Megens
 

Berichtdoor FsTheo op 29 jul 2007, 15:35

De installer zou 936Kb groot moeten zijn..

(Bestandje is onderweg naar je hotmail!)


Ik sluit me bij Arno aan Bert, alles in één map, .exe opstarten en de installatie kachelt gewoon door. Je ziet hem de DVD symbooltjes verhogen, uiteindelijk ben ik naar bed gegaan en de volgende morgen stond NL-2000 voor me klaar! :lol:

Theo
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14847
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor Orion Aviation op 29 jul 2007, 15:55

Hallo allemaal,

ik heb een probleem, ik heb nl2000v3 op de dvd's staan. Het installeren gaat zonder problemen tot ik begin aan dvd 4. Dan komt er te staan fout in I/O apparaat. En dan staat er dat hij een bepaald bestand niet kan lezen. Hoe los ik dit op?

Orion Aviation
Orion Aviation
 

Berichtdoor FsTheo op 29 jul 2007, 16:01

Hm, zoiets had ik ook.. Bestanden 191 en 192. Het uitlezen op een andere speler lukte trouwens wel..
Maar mijn oplossing was die twee bestanden bij iemand anders in de buurt op te halen en ertussen te zetten, let wel ik installeerde dus niet vanaf de DVD's.

Theo
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14847
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor Justin Megens op 29 jul 2007, 18:34

Het installer probleem is inmiddels opgelost (Bedankt Theo! :wink:)
Nu weer een rits aan problemen.

Afbeelding

Afbeelding

Nu denk ik dat het aan mijn TOC files ligt.. kan dit kloppen?

Justin
Justin Megens
 

Berichtdoor FsTheo op 29 jul 2007, 18:48

Deze TOC's zou je moeten hebben:

Code: Selecteer alles
nl2k_v3_3D_scenery.toc           26.2 KB (26832 bytes)          8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_3D_texture.toc           221.4 KB (226761 bytes)        8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_aircraft.toc             30.3 KB (31055 bytes)          8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_education.toc            2.4 KB (2508 bytes)            8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_effects.toc              1.7 KB (1734 bytes)            8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_featurepanel.toc         12.2 KB (12534 bytes)          8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_flights.toc              14.4 KB (14792 bytes)          8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_installer.toc            0.2 KB (221 bytes)             8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_manual.toc               0.1 KB (153 bytes)             8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_modules.toc              0.2 KB (166 bytes)             8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_night.toc                6.0 KB (6126 bytes)            8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_resample_scenery.toc     2.5 KB (2515 bytes)            8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_resample_texture.toc     2.35 MB (2463641 bytes)        8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_scasm_scenery.toc        2.5 KB (2602 bytes)            8-7-2007       20:03:27
nl2k_v3_scasm_texture.toc        1.27 MB (1336694 bytes)        8-7-2007       20:03:27


Theo
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14847
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor FsTheo op 29 jul 2007, 18:55

Hier even een .txt bestandje met de lijst van alle bestanden die je zou moeten hebben.

Schrik niet! :lol:

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14847
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor Justin Megens op 29 jul 2007, 19:53

Het leuke aan alles is dus, dat ik alles heb!

Justin
Justin Megens
 

Berichtdoor FsTheo op 29 jul 2007, 20:59

En in hetzelfde formaat? Het juiste aantal Kb'tjes? :shock: :lol:
Dan wordt het een vraag voor het NL-2000 team.. :roll:

Theo
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14847
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor transaviagek op 29 jul 2007, 21:47

Ik heb ook een probleem met nl2000. Hij staat bij mij op een externe schijf. Wat ie eerst ook al stond. De 1e keer dat ik m installeerde was t na een half uurtje/uurtje allemaal gereed. Nu, met een nieuwe opstelling van pc(wel beter, amd athlon x64 4000+) gaat t tergent langzaam!!! Na 2 uur pas 20 procent! :o Wat kan ik hier tegen doen? Overzetten naar bureublad kost ook een eeuwigheid
Come fly away, come fly away with me!!!
Avatar gebruiker
transaviagek
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 158
Geregistreerd: 17 jan 2007, 20:46

Berichtdoor Sander op 30 jul 2007, 18:39

Niks,

Gewoon wachten Transiegek :D
Het komt allemaaal wel goed hoor, gewoon de installer aan zetten in de ochtend en dan is die s'middags wel klaar!
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Avatar gebruiker
Sander
Senior Supervisor
Senior Supervisor
 
Berichten: 2382
Geregistreerd: 05 jan 2007, 20:53
Woonplaats: Broek op Langedijk

Berichtdoor Justin Megens op 31 jul 2007, 14:14

Het probleem van mij is inmiddels opgelost.
Het bleek dat de eerste DVD de files verkeerd gekopieerd waren, ik installeer em nu met een ETA van 1.5 uur :D
Justin Megens
 

Berichtdoor FsTheo op 31 jul 2007, 19:00

Kijk aan! :D Dat wordt straks lage vluchtjes maken! :lol:

En transaviagek? Ook al verder?

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14847
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor transaviagek op 31 jul 2007, 19:10

nope. ik had m in de avond aangezet en ben gaan slapen. Wordt in de ochtend wakker heeft de pc zich opnieuw opgestart!
Come fly away, come fly away with me!!!
Avatar gebruiker
transaviagek
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 158
Geregistreerd: 17 jan 2007, 20:46

Berichtdoor doantje op 01 aug 2007, 16:46

(at) Justin Megens: Hoe heb jij dat probleem opgelost?
Ik heb dat probleem nl. ook :(
doantje
 

Berichtdoor drifttkikker op 02 aug 2007, 09:36

Hier ook eentje! :?

Ik heb alle 5 de .iso bestanden, die staan nu op het bureaublad.
Ik heb het programma Daemon Tools, die maakt een paar ''neppe'' DVD Drives aan, de computer denkt vervolgens dat ik 6 (dus 2 echte, 4 neppe) Drives heb, vervolgens laad ik van NL DVD1 in de eerste neppe drive -dus de computer denkt dat ie een echte DVD krijgt- en start de installatie op, maar dan krijg ik hetzelfde probleem als die 2 hierboven mij! :? :cry:
drifttkikker
 

Berichtdoor doantje op 02 aug 2007, 15:36

Er staat bij mij in alle toc-files wel wat, maar zonder de inhoud van de NL2 files hebben die toc files geen nut, dus dan geeft hij dus die melding...

Volgens de NL2000 developers moest ik alles maar eens opnieuw gaan downloaden..
Zwak van hun dat ze niet zelf met een oplossing kunnen komen :evil:

Doantje
doantje
 

Berichtdoor bku op 02 aug 2007, 18:03

Tsjonge tjonge wat een negativiteit van een aantal heren hier.
Het lijkt wel of men de makers van NL2000 voor alles verantwoordelijk wil houden.
Aan het feit dat iemand een slechte download verbinding heeft kunnen wij niets veranderen.
Op onze site is in diverse posts te vinden wat nu precies de inhoud van de files moet zijn.
Indien dit niet overeenkomt, dan is er dus wat fout met je download, en ik geloof niet dat wij daar iets aan kunnen doen.

Het enigste waar ik mee besluiten wil is dat als het je niet aanstaat, probeer het dan niet meer te installeren, maar hou aub eens op met allerlei ongefundeerde negativiteit uit te kramen.

Is getekend,

Bert Kuyper
Teammember NL2000
Avatar gebruiker
bku
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 01 jul 2007, 14:07

Berichtdoor Polito op 03 aug 2007, 07:16

Beste Bert,

Wat jullie geproduceerd hebben is zó complex, dat het downloaden al een hele toer is. Heel logisch. En als het dan nog gratis is ook en de halve FS wereld stort zich erop dan kan er heel wat mis gaan.
Ook jullie vorige versie kreeg veel kritiek.

De gelukkigen, die alles goed geinstalleerd hebben, horen we niet, die genieten nu :lol: .
Troost je daarmee, bedankt in ieder geval!

Paul
Intel P43 Dual-Ch 3.0Ghz - Windows 10 Home 64 bits - 4 Gb RAM - ASUS HD6850 - LG/L225WS - Microsoft Sidewinder
Avatar gebruiker
Polito
Instructor
Instructor
 
Berichten: 229
Geregistreerd: 05 jan 2007, 20:59
Woonplaats: Euskal Herria

Berichtdoor Sjef Gielen op 03 aug 2007, 08:19

Daar wil ik me graag bij aansluiten. Ik heb zoals geadviseerd een download manager geinstalleerd en vervolgens ging het downloaden perfect, daarna alle readme achtige info en tips voor installatie doorgenomen en nageleefd en geen problemen hier.

@Bert: Jullie hebben de scene een enorm goede addon geschonken en daar kan ik alleen maar respect voor hebben, ik ben zelf blijkbaar 1 van die gelukkigen die nu volop aan 't genieten is van jullie werk.
Mijn dank is groot.
Sjef Gielen
Instructor
Instructor
 
Berichten: 492
Geregistreerd: 06 jan 2007, 00:50
Woonplaats: Helmond

Berichtdoor transaviagek op 03 aug 2007, 10:59

zo hehe eindelijk is het geinstalleerd bij mij! Na 7 uur installeren heb ik t eindelijk :o :shock: Lang leve de externe schijf. Waarom duurde t zo lang? Hij doet alles in delen. Eerst gaat ie kopieeren. Daarna decompressen en daarna pas schrijven en dat weet ik hoevel keer achter elkaar dus ja dan wilt het wel traag gaan ja.

Nu het volgende probleem.

Mijn opstelling:
amd athlon 64x2 dual core processor
asus en8600gt 256 mb videokaart
1024mb gerheugen
Schone installatie win xp met sp2

Ik heb het probleem met de nl2000 scenery dat als ik eroverheen vlieg ik 25 tot 35 fps heb maar als ik bij schiphol komt alles reduceert tot 4 a 2 fps! Je zit dan alles laden, gebouwen zijn nog niet in kleur, taxibanen zie je pas als je er alweer overheen gevlogen ben en de textures zijn af en toe een beetje roodachtig. Wat je dan ziet is zeg maar de foto maar niet de gebouwen en dingen die erop horen. Dat gebeurd veel later pas.

Wat mij ook opvalt is dat tijdens dit typen telkens de letters veel later verschijnen dan dat ik ze indruk. Zeg maar dat ik telkens een half woordje achterstand heb.

Hoe kan dit? Ik heb mcaffee openstaan maar dat had ik voorheen ook al en voor de rest alles dicht. Kan t met mijn geheugen te maken hebben toevallig? Of kan ik m op een andere manier weer snel maken?
Come fly away, come fly away with me!!!
Avatar gebruiker
transaviagek
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 158
Geregistreerd: 17 jan 2007, 20:46

Berichtdoor FsTheo op 03 aug 2007, 13:53

transaviagek schreef:amd athlon 64x2 dual core processor


Interessant.. :SH: Heeft hij ook nog een bepaalde snelheid? :lol:

Die externe schijf van jou, heeft die wel een snelle verbinding?
Anders gaat er veelsteveel tijd in het overpompen zitten en dat zou best eens andere dingen kunnen vertragen..

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14847
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor transaviagek op 03 aug 2007, 14:53

FsTheo schreef:Interessant.. :SH: Heeft hij ook nog een bepaalde snelheid? :lol:
:oops: :oops: :oops: :oops:

4000+ shame on me

Trouwens,ik heb laatst een progje geinstalleerd dat fouten opspoort, regcure voor de registryfouten zeg maar. Hierna, als ik mijn pc opstartte kreeg ik alleen het bureaublad voor me. Ik kan nu op internet via taakbeheer en de toepassing te starten. Dat is ook niet goed. Wil ik mn taakbalk terug dan moet ik een toepassing starten, mn externe schijf kiezen en dan is ineens alles weer terug :shock:

Schijfdefragmentatie is niet nodig volgens de analyse en mcaffee vindt ook niets aan virussen ofzo
Laatst bijgewerkt door transaviagek op 03 aug 2007, 15:00, in totaal 1 keer bewerkt.
Come fly away, come fly away with me!!!
Avatar gebruiker
transaviagek
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 158
Geregistreerd: 17 jan 2007, 20:46

Berichtdoor FsTheo op 03 aug 2007, 15:00

Haha! :D 2000 dus, (FS draait toch op één processor?)

Je had het ook over geheugen, heb je de computer al weer eens herstart, om alles vrij te maken?

Theo
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14847
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor kevstar op 03 aug 2007, 15:12

Tsjonge tjonge wat een negativiteit van een aantal heren hier.


Geen negativiteit hoor. Als je een produkt aanbiedt dient het gewoon te werken. Zo klaar als een klontje lijkt mij !!
kevstar
 

VorigeVolgende

Keer terug naar Freeware Addon's FS9

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 1 gast