Canary Sim install probleempje (weer opgelost)

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Canary Sim install probleempje (weer opgelost)

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 16:20

Hallo allemaal!!!

ik heb zojuist alle delen van CanarySim gedownload, maar ik krijg nu een gekke Spaanse foutmelding bij de Extraction van deel 1 :?
Afbeelding

als ik op "Acceptar" klik, blijft het scherm zo staan, als ik op "Cancelar" klik kan ik weer overnieuw beginnen en dan komt weer precies hetzelfde :?

somebody help??
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor zoek34 op 09 okt 2007, 16:29

ik vermoed dat het bestand beschadigd is.
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper
Avatar gebruiker
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
 
Berichten: 4658
Geregistreerd: 06 jan 2007, 08:40
Woonplaats: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 16:38

hoe kan dat, ik heb hem gewoon van avsim.com, dat is toch goeie kwaliteit :?
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor zoek34 op 09 okt 2007, 16:50

ijdens het downloaden en/of uitpakken kan altijd iets mis gaan
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper
Avatar gebruiker
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
 
Berichten: 4658
Geregistreerd: 06 jan 2007, 08:40
Woonplaats: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Berichtdoor schokker op 09 okt 2007, 16:50

Werk je met Vista?

Dan zou daar het probleem kunnen liggen.

Lang niet alle add-on software is daarmee compatible.

Gtz,
Jan
Domme vragen bestaan niet.
Uitsluitend domme antwoorden.

Afbeelding
schokker
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1732
Geregistreerd: 04 jan 2007, 19:05
Woonplaats: Kampen

Berichtdoor arno op 09 okt 2007, 16:51

100% Sure van Avsim? Volgens mij is Canary Sim een payware product van Aerosoft.

Geef mij die link eens dan ga ik het voor je uitproberen.

Arno
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10454
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 16:51

ow... tja dat is het denk ik
he jammer :(

hier is de link, ze staan op een rijtje onder elkaar :wink:

http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=canarias+2006+project&CatID=root
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor Sander op 09 okt 2007, 16:52

Nope Hij heeft het over Project Canaries 2006.
Dat is wel freeware
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Avatar gebruiker
Sander
Senior Supervisor
Senior Supervisor
 
Berichten: 2381
Geregistreerd: 05 jan 2007, 20:53
Woonplaats: Broek op Langedijk

Berichtdoor FsTheo op 09 okt 2007, 16:54

Dit lijkt me wel Freeware:

http://canarysim.com/pages/project-canarias-2006.php

Theo :wink:

Ah, Sander! :D
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor arno op 09 okt 2007, 18:03

casfs schreef:
hier is de link, ze staan op een rijtje onder elkaar :wink:



Dat zijn grote bestanden. Ik ga ze morgen binnenhalen en kijken of ik ze zonder problemen kan installeren. Dus even in de wacht, tenzij misschien iemand anders een oplossing aandraagt.

Arno
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10454
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 18:45

oke
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor Nocila op 09 okt 2007, 18:55

Zo even uit het blote hoofd is dit de juiste manier van manier van installeren.
Eerst alle 3 de bestanden uitpakken en dan de bestanden van part 2 en 3 in part 1 zetten en dan de exe draaien, verbeter me maar als ik het fout heb.
Nocila
 

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 19:02

dat lukt niet want deel 2 en 3 zijn WINRAR bestanden, en op de een of andere manier kan ik die niet kopieren :?

zie hier:
Afbeelding

als ik op OK druk, blijft het scherm zo staan, als ik op annuleren klik:
Afbeelding

:? :?
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor jurrien plijter op 09 okt 2007, 19:32

dat doe je dus verkeert!
alle 3 tegelijk uipakken dus alle 3 selecteren en op uitpakken klikken en dan doen wat PN-NVD zegt.
Avatar gebruiker
jurrien plijter
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1044
Geregistreerd: 10 jan 2007, 16:28

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 19:34

dat zegt hij helemaal niet :?
anders kan ik ze allemaal overnieuw gaan downloaden
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor jurrien plijter op 09 okt 2007, 20:23

oeps, spelfouten. Even opnieuw proberen :)
Je hebt 3 bestanden. Deze selecteer je bij elkaar, druk op linkermuisknop en selecteer uitpakken. Nu heb je dus 3 uitgepakte bestanden en dan moet je nu doen wat PN-NVD zegt. :)
Avatar gebruiker
jurrien plijter
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1044
Geregistreerd: 10 jan 2007, 16:28

Berichtdoor FsTheo op 09 okt 2007, 21:46