Canary Sim install probleempje (weer opgelost)

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Canary Sim install probleempje (weer opgelost)

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 16:20

Hallo allemaal!!!

ik heb zojuist alle delen van CanarySim gedownload, maar ik krijg nu een gekke Spaanse foutmelding bij de Extraction van deel 1 :?
Afbeelding

als ik op "Acceptar" klik, blijft het scherm zo staan, als ik op "Cancelar" klik kan ik weer overnieuw beginnen en dan komt weer precies hetzelfde :?

somebody help??
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor zoek34 op 09 okt 2007, 16:29

ik vermoed dat het bestand beschadigd is.
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper
Avatar gebruiker
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
 
Berichten: 4658
Geregistreerd: 06 jan 2007, 08:40
Woonplaats: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 16:38

hoe kan dat, ik heb hem gewoon van avsim.com, dat is toch goeie kwaliteit :?
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor zoek34 op 09 okt 2007, 16:50

ijdens het downloaden en/of uitpakken kan altijd iets mis gaan
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper
Avatar gebruiker
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
 
Berichten: 4658
Geregistreerd: 06 jan 2007, 08:40
Woonplaats: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Berichtdoor schokker op 09 okt 2007, 16:50

Werk je met Vista?

Dan zou daar het probleem kunnen liggen.

Lang niet alle add-on software is daarmee compatible.

Gtz,
Jan
Domme vragen bestaan niet.
Uitsluitend domme antwoorden.

Afbeelding
schokker
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1732
Geregistreerd: 04 jan 2007, 19:05
Woonplaats: Kampen

Berichtdoor arno op 09 okt 2007, 16:51

100% Sure van Avsim? Volgens mij is Canary Sim een payware product van Aerosoft.

Geef mij die link eens dan ga ik het voor je uitproberen.

Arno
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10544
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 16:51

ow... tja dat is het denk ik
he jammer :(

hier is de link, ze staan op een rijtje onder elkaar :wink:

http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=canarias+2006+project&CatID=root
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor Sander op 09 okt 2007, 16:52

Nope Hij heeft het over Project Canaries 2006.
Dat is wel freeware
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Avatar gebruiker
Sander
Senior Supervisor
Senior Supervisor
 
Berichten: 2381
Geregistreerd: 05 jan 2007, 20:53
Woonplaats: Broek op Langedijk

Berichtdoor FsTheo op 09 okt 2007, 16:54

Dit lijkt me wel Freeware:

http://canarysim.com/pages/project-canarias-2006.php

Theo :wink:

Ah, Sander! :D
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14777
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor arno op 09 okt 2007, 18:03

casfs schreef:
hier is de link, ze staan op een rijtje onder elkaar :wink:



Dat zijn grote bestanden. Ik ga ze morgen binnenhalen en kijken of ik ze zonder problemen kan installeren. Dus even in de wacht, tenzij misschien iemand anders een oplossing aandraagt.

Arno
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10544
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 18:45

oke
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor Nocila op 09 okt 2007, 18:55

Zo even uit het blote hoofd is dit de juiste manier van manier van installeren.
Eerst alle 3 de bestanden uitpakken en dan de bestanden van part 2 en 3 in part 1 zetten en dan de exe draaien, verbeter me maar als ik het fout heb.
Nocila
 

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 19:02

dat lukt niet want deel 2 en 3 zijn WINRAR bestanden, en op de een of andere manier kan ik die niet kopieren :?

zie hier:
Afbeelding

als ik op OK druk, blijft het scherm zo staan, als ik op annuleren klik:
Afbeelding

:? :?
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor jurrien plijter op 09 okt 2007, 19:32

dat doe je dus verkeert!
alle 3 tegelijk uipakken dus alle 3 selecteren en op uitpakken klikken en dan doen wat PN-NVD zegt.
Avatar gebruiker
jurrien plijter
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1044
Geregistreerd: 10 jan 2007, 16:28

Berichtdoor casfs op 09 okt 2007, 19:34

dat zegt hij helemaal niet :?
anders kan ik ze allemaal overnieuw gaan downloaden
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor jurrien plijter op 09 okt 2007, 20:23

oeps, spelfouten. Even opnieuw proberen :)
Je hebt 3 bestanden. Deze selecteer je bij elkaar, druk op linkermuisknop en selecteer uitpakken. Nu heb je dus 3 uitgepakte bestanden en dan moet je nu doen wat PN-NVD zegt. :)
Avatar gebruiker
jurrien plijter
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1044
Geregistreerd: 10 jan 2007, 16:28

Berichtdoor FsTheo op 09 okt 2007, 21:46

Dat verhaal staat ook bij (twiettwiet :D ) Canary Sim zelf,

want die schreef:You must download the three zip files (about 240 mb), de-compress and put together in the same folder all .r00, r01, and exe files. Then run the exe file and select a directory for decompress PROJCA_2006.EXE, after that run this file that will install the scenery.


Downloaden.
Alles uitpakken in dezelfde map.
Dan de .exe draaien.
Map aangeven waar alles heen moet.
En dan PROJCA_2006.EXE draaien om de scenery te installeren.

Dan Flightsimmen.
Dan hier screenshots laten zien! :lol:

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14777
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Berichtdoor Ramon op 10 okt 2007, 09:47

ik heb dus het zelfde probleem ik werk ook met dat ***** vista
Avatar gebruiker
Ramon
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 825
Geregistreerd: 19 jul 2007, 17:23

Berichtdoor Sjef Gielen op 10 okt 2007, 10:16

Hebben jullie alle onnodige beveiligingen in Vista al uitgeschakeld, dat helpt bij ongeveer 90% van alle veelvoorkomende problemen!
Sjef Gielen
Instructor
Instructor
 
Berichten: 492
Geregistreerd: 06 jan 2007, 00:50
Woonplaats: Helmond

Berichtdoor arno op 10 okt 2007, 12:50

Ik heb het volgende gedaan: ( door een aantal al voorgesteld)

De 3 zipbestanden gedownload en in een tijdelijke map geplaatst.
AV en netwerkverbinding uitgeschakeld. ( OS = VISTA)

In de tijdelijke map heb ik de 3 bestanden uitgepakt en dan krijg je naast een aantal txt bestanden de 3 volgende bestanden waar je mee moet werken:

projca_2006_v10.r01
projca_2006_v10.r00
projca_2006_v10.exe

Na dubbelklik op het exe bestand gaat alles automatisch.
Aan het einde komt er een video waarbij je wordt verzocht circa 25 sec te wachten want dan wordt automatisch de scenery manager gestart.
Dus niet wegklikken!!!
Deze scenerymanager maakt een backup van een aantal bestanden kijkt of dit programma compatible is met o.a. Aerosoft en schrijft de benodigde regels in je scenery.cfg. en pakt de textures uit.
Het is een prachtige installer. Je hoeft bijna zelf niets meer te doen.
Nadeel is ( althans ik heb het nog niet ontdekt) dat het automatisch wordt geinstalleerd in FS2004 ( in een map Canarysim) en je hebt geen mogelijkheid om deze scenery direct op een andere partitie of schijf te plaatsen.
Wellicht is dit handmatig te doen, maar of alles dan werkt weet ik niet. Ook dè-installeren van een aantal eilanden is gemakkelijk.
Ga naar start en selecteer Canarysim en start de scenerymanager. Je kunt dan stuk voor de stuk de benodigde geinstalleerde eilanden weghalen.
Canarysim helemaal weghalen doe je via configuratiescherm/software.
Alles wordt weer hersteld.
Ik hoop dat je hier wat mee kunt.

Prachtige scenery en gratis en als je het gebruikt lijkt me een donatie zeker op zijn plaats.

Arno

PS: na dè-installatie moet je wel de beschrijving handmatig verwijderen uit "alle programma's " via start. En daarnaast ook de map verwijderen die ( nog ) in FS2004 is aangemaakt. ( Canarysim).
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10544
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Berichtdoor casfs op 10 okt 2007, 15:51

jaaa hij doet het 8)

thx iedereen die geholpen heeft!!! :wink:
Avatar gebruiker
casfs
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1049
Geregistreerd: 07 jan 2007, 18:54

Berichtdoor arno op 10 okt 2007, 16:16

Veel plezier er mee hij is prachtig.

Ik sluit dit onderdeel en maak er een "sticky" van dan kunnen anderen hier ook van gaan genieten.

Wil iemand hier nog iets over kwijt of vragen geef me dan even een PB dan zet ik deze weer open.

Arno
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10544
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: Canary Sim install probleempje ( opgelost)

Berichtdoor proudvirtualpilot op 19 feb 2008, 07:46

zo, hij is weer geopend. nu mijn probleem, ook precies het zelfde, maar zelfs na de handleiding van Arno begrijp ik het nog steeds niet :G:

wat ik doe: 3 zips gedownload en naar C/Project canary's gespeelt. dan alle 3 selecteren en dan uitpakken. maar dan kwam er een error dat het bestand beschadigd was, terwijl ik er nog helemaal niks mee gedaan heb :G: als ik dan die winrar.exe run die er bij is geleverd krijg ik ook weer de zelfde error :( iemand?
proudvirtualpilot
 

Re: Canary Sim install probleempje ( opgelost)

Berichtdoor proudvirtualpilot op 20 feb 2008, 17:51

ondertussen is het gelukt, maar nu mijn vraag: kan je de mesh gebruiken, en dan samen met simwings canary islands?
proudvirtualpilot
 

Re: Canary Sim install probleempje ( opgelost)

Berichtdoor frasteretje op 28 sep 2008, 09:54

Is CanarySim ook voor Flightsimulator X? :lol:
frasteretje
 

Volgende

Keer terug naar Freeware Addon's FS9

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron