Project fokker PF100/70

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor Radeon op 03 aug 2011, 11:35

Nee, niet met elk toestel. Ik wilde ff met de Bombardier vliegen, en dat lukte.
Radeon
Controller
Controller
 
Berichten: 74
Geregistreerd: 18 jul 2011, 19:19
Woonplaats: Westland, Z-H

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor FsTheo op 03 aug 2011, 20:36

Hm, dan lijkt erop dat er dus iets niet goed gegaan is met de Fokker. Kijk nog eens goed naar mijn verhaaltje hieronder en let erop dat je, als ik mappen geschreven heb, je ook echt de komplete mappen verplaatst hebt en ziet staan.
En heb ik het over bestanden, dan moet je dus niet de hele map verplaatsen, maar echt de inhoud van die map, de bestandjes!

FsTheo schreef:In Aircraft zitten 5 mappen. Die mappen plaats je alle 5 in Aircraft van FS.
In Effects zitten 6 bestanden. Die bestanden plaats je in Effects van FS.
In Flights zit 1 map. Die map plaats je in Flights van FS.
In Gauges zitten een heleboel .gau bestanden en een stel .cab's. Die (.gau en .cab bestandjes) plaats je allemaal in Gauges van FS.
In Modules zit 1 FSSound.dll. Die plaats je in Modules van FS. (Die moet dus wèl in Modules)
In Sound zitten 13 geluidsbestandjes. Die (bestandjes) plaats je in Sound van FS, niet dus in Sound van het toestel!


Theo :wink:

(Bij mij net even getest, hij vliegt als een Fokker! :dup: )
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor Radeon op 04 aug 2011, 10:31

Ik heb alles er opnieuw ingezet (vervangen). Oftewel, alles stond er nog in. Ehm, het bestandje GaugeSound.dll die moest toch in het mapje Modules? Want hij staat namelijk niet in je ''lijstje''.

EDIT: Fs9 verdwijnt nog steeds.
Radeon
Controller
Controller
 
Berichten: 74
Geregistreerd: 18 jul 2011, 19:19
Woonplaats: Westland, Z-H

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor FsTheo op 04 aug 2011, 12:06

Ik vind het normaal dat een .dll in de modulemap terechtkomt. Maar, Project Fokker heeft er voor gekozen om die in de hoofdmap van FS te plaatsen. Dus de map waar voorbeeld fs9.exe in staat, zet hem daar maar bij.

Alleen, waarom FS er de hele tijd uiklapt na het kiezen van de Fokkers, ik heb eigenlijk geen ideeën meer. :G:
Bij mij staat alles net zo en vliegen de Fokkers wel.. :hm

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor Radeon op 04 aug 2011, 12:56

Hmm, zal ik gewoon alles van Project fokker eruit halen en het daarna opnieuw proberen?
Radeon
Controller
Controller
 
Berichten: 74
Geregistreerd: 18 jul 2011, 19:19
Woonplaats: Westland, Z-H

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor FsTheo op 04 aug 2011, 13:22

Ik weet niet hoeveel je al geïnstalleerd hebt in FS, hoeveel toestellen, hoeveel sceneries.
Maar zelf gooi ik FS zeker één keer per kwartaal weg, om hem vervolgens schoon weer te installeren.
En met WoAI en NL-2000 is dat best wat werk, maar daarna loopt het weer als een trei... vliegtuig. :D
Als je Project Fokker weghaalt, moet je ook zeker weten dat je alles weghaalt. Want je kunt de dingen van het lijstje hierboven wel verwijderen en opnieuw erop zetten, maar dan blijft de fout misschien hangen op een onbekende plek.

Je kunt het proberen, wie niet waagt wint ook niet, maar je snapt wel wat ik bedoel denk ik.

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor Radeon op 04 aug 2011, 13:25

Hoeveel ik al gedownload heb? Ha! Dit is mijn 1e vliegtuig.. :P
Maar ik haal alles van het lijstje wat ik erin heb gezet, eruit. En dan zien we wel weer verder.

EDIT: Heb alles, hoop ik, van Project Fokker, eraf gehaald. Ga nu op zoek naar een leuk vliegtuig van Transavia ;]
Radeon
Controller
Controller
 
Berichten: 74
Geregistreerd: 18 jul 2011, 19:19
Woonplaats: Westland, Z-H

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor FsTheo op 08 aug 2011, 07:57

Radeon schreef:Heb alles van Project Fokker eraf gehaald.

Even ter afsluiting van deze discussie; gisteren hebben we lekker alles er weer op gezet. :lol:
Met een beetje online hulp kwamen de mapjes en bestandjes op de goede plek terecht, hebben we de fs9.cfg even verteld dat er [OLDMODULES] zijn en nu vliegt de Fokker ook in huize Radeon! :D

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor erwin969 op 22 maart 2012, 22:37

Ik probeer de PH KBX correct te installeren maar het panel laat zwarte gaten zien, dus de instrumenten zijn niet te zien. Ook doen alle lichten het niet. Ik heb de gauges in de fs9/gauges map gedaan. Hoe kan dit?
Ik heb ook al geprobeerd om de standaard panel van FS9 te gebruiken, dat lukt wel maar dan doen de lichten het ook niet
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: 16 jan 2008, 16:47

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor FsTheo op 22 maart 2012, 22:47

Nou moet ik een eindje terug in de tijd Erwin :D , de Fokker heb ik op dit moment niet in FS staan.

Maar als alles op de goed plek terecht gekomen is (en hierboven had ik dat beschreven), dan zou het moeten werken.
D'r is niet iets geks aan de hand, een hoofdschakelaar die per ongeluk uitstaat? Want ook dan zie je natuurlijk niks.

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor erwin969 op 22 maart 2012, 22:49

Hoofdschakelaar? Hoe bedoel je?
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: 16 jan 2008, 16:47

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor FsTheo op 23 maart 2012, 08:14

Ergens op het panel, de 'masterswitch'. Geen idee of de Project Fokker dit ook heeft, maar het zou een verklaring kunnen zijn voor de zwarte gaten, of gauges die gewoon uit staan.

Theo :wink:

(Als je start met een default toestel, draaiend, met de verlichting aan en je wisselt dan naar de Fokker, is die dan ook wakker?)
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor erwin969 op 23 maart 2012, 11:49

Nee, ik zie die masterswitch niet, ik zie wel een masterswitch lights maar daar zit ook geen knop in, zijn allemaal zwarte gaten.

En de manier om de lichten aan te zetten door dat in het default toestel aan te zetten en dan te switchen naar de Fokker 70 lukt ook niet. Lichten blijven uit.
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: 16 jan 2008, 16:47

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor FsTheo op 23 maart 2012, 12:11

Als ik vanavond tijd heb zal ik hem ook weer eens installeren, misschien ontdekken we iets. :D

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor erwin969 op 23 maart 2012, 12:25

Ok. Prima.
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: 16 jan 2008, 16:47

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor Kevin op 23 maart 2012, 13:12

Heb je misschien een screenshot van je panel in deze staat voor ons? Dat maakt het voor ons makkelijker om mee te kijken. :wink:
Afbeelding
Voor de Aviosim webshop: klik links op de Afbeelding knop.
Avatar gebruiker
Kevin
Moderator
Moderator
 
Berichten: 3414
Geregistreerd: 21 jul 2007, 19:14
Woonplaats: Heerlen

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor arno op 23 maart 2012, 13:19

erwin969 schreef: maar het panel laat zwarte gaten zien,


Bij mij ook Erwin :fl: Maar......ik heb bewust iets niet gedaan.En waarschijnlijk heb je dat onbewust ook niet gedaan. Bij het uitpakken zie je o.a. een map met 3 vliegtuigen en een map panel en een map sound.
Als je de "PF10070v2_F70_Tay-620" heb geplaatst in de aircraftmap van fs2004 moet je daarna de inhoud van de panelmap plaatsen in de panelmap van de "PF10070v2_F70_Tay-620". Bestaande "panel.cfg" overschrijven.

edit: En ik wist 100% zeker dat ik daar al eerder over geschreven had. Als je dat volgt kan het niet mis gaan:
viewtopic.php?p=195255#p195255
toch zonde van de extra nodeloze berichten in dit onderdeel.
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10454
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor erwin969 op 23 maart 2012, 15:25

@Kevin: ik zit dit weekend even achter een andere PC dus kan dat niet maken.

@Arno: Ik moet dus álle Fokkers in de map aircraft plaatsen begrijp ik? Ik had alleen de Fokker 70 in de map aircraft geplaatst. Ook heb ik de inhoud van de map map PF10070v2_panel in het panel map van de Fokker 70 geplaatst en de panel.cfg overschreven zoals je zei, maar kreeg toen foutmeldingen bij opstarten van de Fokker 70.
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: 16 jan 2008, 16:47

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor arno op 23 maart 2012, 15:48

Nee hoor. Mag ook alleen degene waar de texture van het regeringsvliegtuig in zit en dat is:
PF10070v2_F70_Tay-620
De meldingen die je nu krijgt zijn dat de meldingen over het geluid? Heb je de installatie zo gedaan als in het lijstje uit die andere link?
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10454
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor erwin969 op 23 maart 2012, 17:04

Ik zou het niet weten of dat met geluid te maken had die meldingen, kreeg een geel uitroepteken met een tekst, iets over gauges geloof ik.
Ik heb alles geinstalleerd wat moest dus ook die aparte panel map wat ik beschreef in de panel folder van de Fokker 7 70. Of moet die panelmap gewoon in de route van de aircraft folder staan dus zonder de inhoud?
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: 16 jan 2008, 16:47

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor arno op 23 maart 2012, 17:31

arno schreef: moet je daarna de inhoud van de panelmap plaatsen in de panelmap van de "PF10070v2_F70_Tay-620". Bestaande "panel.cfg" overschrijven.

De inhoud van de panelmap, niet de panelmap zelf.

Als je de handleiding volgt, zoals beschreven in die aparte link, dan kan het gewoon niet verkeerd gaan.
Ik snap dus niet wat jij fout doet :G:
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10454
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor erwin969 op 23 maart 2012, 17:40

Ja heb gedaan zoals het er stond.
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: 16 jan 2008, 16:47

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor FsTheo op 23 maart 2012, 18:34

Ik heb hem nu ook weer even geïnstalleerd Erwin, en wat zag ik?
Afbeelding
De motoren draaiden wel, met de <L> kon ik gewoon het licht aanzetten en linksboven op het panel zit een knopje [PNL]. En druk ik daar op, dan krijg ik dit:
Afbeelding

Theo :hm
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor erwin969 op 23 maart 2012, 19:36

Bij mij zag ik helemaal geen instrumenten, alleen zwarte gaten dus ook de PNL knop is niet te zien.
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: 16 jan 2008, 16:47

Re: Project fokker PF100/70

Berichtdoor FsTheo op 23 maart 2012, 20:15

Ah, maar dan nog, ik heb nu handmatig de bestanden en mappen uit de zip gehaald en op hun plek gezet. Verder niks. En het werkt.
Ergens moet er bij jou dan toch iets verkeerd gegaan zijn..

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

VorigeVolgende

Keer terug naar Freeware Addon's FS9

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron