[Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

koray-flyer96
Supervisor
Supervisor
Berichten: 1044
Lid geworden op: 25 mar 2008, 19:20
Locatie: Gorinchem

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door koray-flyer96 » 26 mar 2008, 18:08

zitten deze planes erbij in begrepen?

Supercitroen
Instructor
Instructor
Berichten: 387
Lid geworden op: 02 sep 2007, 18:51
Locatie: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Supercitroen » 26 mar 2008, 19:09

Niet allemaal, omdat veel bouwers niet willen dat hun model bij de eventuele paint zit, kon dit niet. Wel staat er beschreven waar de vliegtuigen te downloaden zijn.

Ik zal binnenkort de 0.5 van NL2000 uploaden.

Binnenkort versie 1.0, ik heb iets bedacht waardoor de installatie een stuk makkelijker zal gaan, deze zal dan toegepast worden.

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door FsTheo » 27 mar 2008, 07:57

Supercitroen schreef:Zijn er mensen die het pakket geïnstalleerd hebben?

Hoe ging dat?
Had je het linkje ook bekend gemaakt bij NL-2000?

Theo :wink:

Supercitroen
Instructor
Instructor
Berichten: 387
Lid geworden op: 02 sep 2007, 18:51
Locatie: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Supercitroen » 27 mar 2008, 17:19

Nog niet, deze is alleen voor de Default scenery, de NL2000 versie komt zometeen!

Supercitroen
Instructor
Instructor
Berichten: 387
Lid geworden op: 02 sep 2007, 18:51
Locatie: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Supercitroen » 06 mei 2008, 10:35

Zometeen... het is al een paar weken later, en nog steeds is deze versie niet verschenen. Dit komt omdat ik op de dag van de NL2000 release mijn computer gecrashed is. Ik vond het erg jammer toen ik hoorde dat mijn harde schijf ook kapot was.
Deze is gelukkig gerepareerd, en zal binnenkort in mijn nieuwe PC worden geplaatst. Dan zullen de 1.0 versies uitgebracht worden.

Gebruikersavatar
jstcrp
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 199
Lid geworden op: 02 feb 2008, 16:46
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door jstcrp » 22 sep 2008, 07:12

Waneer komt de 1.0 versie uit. Ik gebruik nu de 0.5 BETA versie en ook NL 2000 en loopt opzich prima, alleen ik het 1928 gebouw nog steeds niet. Ik zie wel de vliegtuigen, maar ik wil dat het er zo uit ziet als bij Theo.
Afbeelding
GESLAAGD voor ivac examen!!!

Supercitroen
Instructor
Instructor
Berichten: 387
Lid geworden op: 02 sep 2007, 18:51
Locatie: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Supercitroen » 22 sep 2008, 15:42

Versie 1.0 had al uit moeten zijn, maar vanwege wat computercrashes is de datum uitgesteld, ik zal binnenkort ook een speciale NL2000 versie maken.

Maar geen schipholgebouw? Die hoort gewoon in NL2000 zelf te zitten!

Tot spreeks!
Jeroen

Gebruikersavatar
jstcrp
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 199
Lid geworden op: 02 feb 2008, 16:46
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door jstcrp » 26 sep 2008, 06:42

Nooit gezien :G: :G:
Afbeelding
GESLAAGD voor ivac examen!!!

Gebruikersavatar
Kevin
Moderator
Moderator
Berichten: 3414
Lid geworden op: 21 jul 2007, 19:14
Locatie: Heerlen
Contacteer:

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Kevin » 19 okt 2008, 11:51

Op één of andere manier mis ik het oranje vliegtuig op het Aviodrome, staat er een witte/grijze 747 naast de taxibaan die toegang geeft tot het platform van het aviodrome en staat heel Lelystad Airport zelf vol met kleine GA toestellen. Klopt dit of heb ik iets fout gedaan?
Afbeelding

Supercitroen
Instructor
Instructor
Berichten: 387
Lid geworden op: 02 sep 2007, 18:51
Locatie: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Supercitroen » 20 okt 2008, 17:35

Zijn de textures van de DC-3 goed geïnstalleerd en bij de goede DC-3? (de standaard van Microsoft) Heb je de "texture.HOL" map wel in de "Douglas DC-3" map gedaan?

De 747 zou ik even opnieuw in Fligt Simulator zetten, werkt dat niet, het pakket opnieuw downloaden, werkt dat niet, dan zou ik wachten op de volgende versie, die ik binnenkort uit wil brengen!

Gebruikersavatar
Kevin
Moderator
Moderator
Berichten: 3414
Lid geworden op: 21 jul 2007, 19:14
Locatie: Heerlen
Contacteer:

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Kevin » 20 okt 2008, 20:52

Ik heb het pakket geïnstalleerd in FSX. Is misschien wel zo handig om dat erbij te vermelden. :P Daarom zullen die textures op die DC-3 wel niet werken neem ik aan.
En wat betreft die nieuwe release van jou: wanneer kunnen we die ongeveer verwachten? :hm
Afbeelding

Supercitroen
Instructor
Instructor
Berichten: 387
Lid geworden op: 02 sep 2007, 18:51
Locatie: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Supercitroen » 22 okt 2008, 16:13

Aha! Dan zal ik ook een FSX versie moeten maken!

Ik weet niet wanneer de nieuwe versie uit komt, op dit moment heb ik het erg druk met school, maar ik werk er hard aan!

Gebruikersavatar
Kevin
Moderator
Moderator
Berichten: 3414
Lid geworden op: 21 jul 2007, 19:14
Locatie: Heerlen
Contacteer:

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Kevin » 24 okt 2008, 14:06

Met andere woorden: deze versie is absoluut niet compatibel met FSX en daarom heb ik die problemen?
Afbeelding

Supercitroen
Instructor
Instructor
Berichten: 387
Lid geworden op: 02 sep 2007, 18:51
Locatie: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Supercitroen » 26 okt 2008, 08:01

Absoluut zou ik niet zeggen. Het pakket is niet getest in Flight Simulator X, ik denk dat de DC-3 absoluut niet compatible is met FSX. Maar ik zal kijken hoe ver ik met het pakket kom in FSX!

Edit: Ik heb net het pakket getest in FSX (met SP2), en alles werkt gewoon. Dus er is een andere reden waarom de DC-3 niet werkt.

Gebruikersavatar
Kevin
Moderator
Moderator
Berichten: 3414
Lid geworden op: 21 jul 2007, 19:14
Locatie: Heerlen
Contacteer:

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Kevin » 26 okt 2008, 10:06

Welke DC-3 heb jij dan gebruikt in FSX? Die van FSX zelf of het exemplaar dat bij FS9 hoort? En hoeveel 747's heb jij in je Aviodrome? Ik heb er namelijk twee. :P
Afbeelding

Supercitroen
Instructor
Instructor
Berichten: 387
Lid geworden op: 02 sep 2007, 18:51
Locatie: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Supercitroen » 26 okt 2008, 21:19

De FSX DC-3, en ik heb maar één boeing. Toch vreemd dat jij er twee hebt! Zijn ze allebei in KLM kleuren?

Gebruikersavatar
Air Holland
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 843
Lid geworden op: 05 jan 2007, 22:35
Locatie: Leiden, The Netherlands
Contacteer:

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Air Holland » 26 okt 2008, 21:54

Heel mooi project het zou mooi zijn als je ook de rest van Lelystad zou maken voor diegene die geen NL2000 gebruiken.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Kevin
Moderator
Moderator
Berichten: 3414
Lid geworden op: 21 jul 2007, 19:14
Locatie: Heerlen
Contacteer:

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Kevin » 27 okt 2008, 08:39

Ik nam gisteren nog eens een kijkje bij het virtuele Aviodrome en nu stond er nog maar één 747. Helaas niet die van KLM. :( Ook stonden de andere Aviodrome-toestellen die normaal in de buurt van het oude Schiphol-gebouw stonden nu op andere parkings. En klopt het dat er ook ergens een F-22/F-35 o.i.d. tussen staat?
Afbeelding

Gebruikersavatar
PatrickZ
Supervisor
Supervisor
Berichten: 1651
Lid geworden op: 28 apr 2007, 18:38
Locatie: Onder de Rekken2A en Norku2A arrivals juist voor Artip

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door PatrickZ » 27 okt 2008, 20:10

Lijkt me dat je dan een andere Afcad-file gebruikt dan er bij geleverd wordt. In dat geval liggen de parkings dus ook op andere plekken. Als ik scenerybouwer zou zijn zou ik hiervoor gebruik maken van static aircraft in plaats van AI-toestellen, dan heb je ten minste nooit dit soort gezeur. Mensen kunnen dan zelf kiezen welke afcad-file ze van Lelystad willen gebruiken zonder dat de toestellen dan ineens op rare plekken staan, want die zijn dan niet meer afhankelijk daarvan.

Supercitroen
Instructor
Instructor
Berichten: 387
Lid geworden op: 02 sep 2007, 18:51
Locatie: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door Supercitroen » 27 okt 2008, 21:02

Klopt het dat deze vliegtuigen grijs zijn? Dat zijn namelijk toestellen die standaard in FSX op Lelystad staan, ik weet niet precies hoe ik die weg moet krijgen in FSX. Misschien kan je proberen wat met de Scenery sliders te werken.

Met static scenery werken wordt moeilijk omdat niet alle modellen verkrijgbaar zijn, en ik helaas niet genoeg tijd heb om deze te maken. Het klopt ook niet dat iedereen hun eigen afcad kan gebruiken met een static scenery, want in die afcad kan het platform wel anders staan dan in de static scenery, en staan er ineens toestellen op het gras, of kan er in de AFCAD een parking staan aangegeven, waar dan een static plane staat, wat ook niet echt mooi is.

phmak
Controller
Controller
Berichten: 82
Lid geworden op: 12 aug 2007, 16:08
Locatie: Leek

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Bericht door phmak » 28 okt 2009, 11:39

Ga er van uit, dat de versie 3 niet compatible is met FSX.
FSX stelt andere eisen aan diverse zaken en ook aan de textures.
Ga er van uit, dat dat allemaal goed gaat komen in versie 4.
En zoals we al hebben aangegeven , versie 4 zal worden uitgebracht in een modulaire opzet, zodat
iedereen kan kiezen welk veld hij wel en niet wil installeren.
Tijdens de Flightsimdagen in het Aviodroom, is het voorlopige resultaat van o.a. EHLE te bekijken op onze stand

gr
Joop Mak
NL2000 team
Joop Mak
NL2000 team

Plaats reactie

Terug naar “Freeware Addon's FS9”