[Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor koray-flyer96 op 26 maart 2008, 18:08

zitten deze planes erbij in begrepen?
koray-flyer96
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1044
Geregistreerd: 25 maart 2008, 19:20
Woonplaats: Gorinchem

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Supercitroen op 26 maart 2008, 19:09

Niet allemaal, omdat veel bouwers niet willen dat hun model bij de eventuele paint zit, kon dit niet. Wel staat er beschreven waar de vliegtuigen te downloaden zijn.

Ik zal binnenkort de 0.5 van NL2000 uploaden.

Binnenkort versie 1.0, ik heb iets bedacht waardoor de installatie een stuk makkelijker zal gaan, deze zal dan toegepast worden.
Supercitroen
Instructor
Instructor
 
Berichten: 387
Geregistreerd: 02 sep 2007, 18:51
Woonplaats: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor FsTheo op 27 maart 2008, 07:57

Supercitroen schreef:Zijn er mensen die het pakket geïnstalleerd hebben?

Hoe ging dat?


Had je het linkje ook bekend gemaakt bij NL-2000?

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14767
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Supercitroen op 27 maart 2008, 17:19

Nog niet, deze is alleen voor de Default scenery, de NL2000 versie komt zometeen!
Supercitroen
Instructor
Instructor
 
Berichten: 387
Geregistreerd: 02 sep 2007, 18:51
Woonplaats: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Supercitroen op 06 mei 2008, 10:35

Zometeen... het is al een paar weken later, en nog steeds is deze versie niet verschenen. Dit komt omdat ik op de dag van de NL2000 release mijn computer gecrashed is. Ik vond het erg jammer toen ik hoorde dat mijn harde schijf ook kapot was.
Deze is gelukkig gerepareerd, en zal binnenkort in mijn nieuwe PC worden geplaatst. Dan zullen de 1.0 versies uitgebracht worden.
Supercitroen
Instructor
Instructor
 
Berichten: 387
Geregistreerd: 02 sep 2007, 18:51
Woonplaats: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor jstcrp op 22 sep 2008, 07:12

Waneer komt de 1.0 versie uit. Ik gebruik nu de 0.5 BETA versie en ook NL 2000 en loopt opzich prima, alleen ik het 1928 gebouw nog steeds niet. Ik zie wel de vliegtuigen, maar ik wil dat het er zo uit ziet als bij Theo.
Afbeelding
GESLAAGD voor ivac examen!!!
Avatar gebruiker
jstcrp
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 199
Geregistreerd: 02 feb 2008, 16:46
Woonplaats: Amsterdam

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Supercitroen op 22 sep 2008, 15:42

Versie 1.0 had al uit moeten zijn, maar vanwege wat computercrashes is de datum uitgesteld, ik zal binnenkort ook een speciale NL2000 versie maken.

Maar geen schipholgebouw? Die hoort gewoon in NL2000 zelf te zitten!

Tot spreeks!
Jeroen
Supercitroen
Instructor
Instructor
 
Berichten: 387
Geregistreerd: 02 sep 2007, 18:51
Woonplaats: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor jstcrp op 26 sep 2008, 06:42

Nooit gezien :G: :G:
Afbeelding
GESLAAGD voor ivac examen!!!
Avatar gebruiker
jstcrp
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 199
Geregistreerd: 02 feb 2008, 16:46
Woonplaats: Amsterdam

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Kevin op 19 okt 2008, 11:51

Op één of andere manier mis ik het oranje vliegtuig op het Aviodrome, staat er een witte/grijze 747 naast de taxibaan die toegang geeft tot het platform van het aviodrome en staat heel Lelystad Airport zelf vol met kleine GA toestellen. Klopt dit of heb ik iets fout gedaan?
Afbeelding
Voor de Aviosim webshop: klik links op de Afbeelding knop.
Avatar gebruiker
Kevin
Moderator
Moderator
 
Berichten: 3414
Geregistreerd: 21 jul 2007, 19:14
Woonplaats: Heerlen

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Supercitroen op 20 okt 2008, 17:35

Zijn de textures van de DC-3 goed geïnstalleerd en bij de goede DC-3? (de standaard van Microsoft) Heb je de "texture.HOL" map wel in de "Douglas DC-3" map gedaan?

De 747 zou ik even opnieuw in Fligt Simulator zetten, werkt dat niet, het pakket opnieuw downloaden, werkt dat niet, dan zou ik wachten op de volgende versie, die ik binnenkort uit wil brengen!
Supercitroen
Instructor
Instructor
 
Berichten: 387
Geregistreerd: 02 sep 2007, 18:51
Woonplaats: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Kevin op 20 okt 2008, 20:52

Ik heb het pakket geïnstalleerd in FSX. Is misschien wel zo handig om dat erbij te vermelden. :P Daarom zullen die textures op die DC-3 wel niet werken neem ik aan.
En wat betreft die nieuwe release van jou: wanneer kunnen we die ongeveer verwachten? :hm
Afbeelding
Voor de Aviosim webshop: klik links op de Afbeelding knop.
Avatar gebruiker
Kevin
Moderator
Moderator
 
Berichten: 3414
Geregistreerd: 21 jul 2007, 19:14
Woonplaats: Heerlen

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Supercitroen op 22 okt 2008, 16:13

Aha! Dan zal ik ook een FSX versie moeten maken!

Ik weet niet wanneer de nieuwe versie uit komt, op dit moment heb ik het erg druk met school, maar ik werk er hard aan!
Supercitroen
Instructor
Instructor
 
Berichten: 387
Geregistreerd: 02 sep 2007, 18:51
Woonplaats: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Kevin op 24 okt 2008, 14:06

Met andere woorden: deze versie is absoluut niet compatibel met FSX en daarom heb ik die problemen?
Afbeelding
Voor de Aviosim webshop: klik links op de Afbeelding knop.
Avatar gebruiker
Kevin
Moderator
Moderator
 
Berichten: 3414
Geregistreerd: 21 jul 2007, 19:14
Woonplaats: Heerlen

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Supercitroen op 26 okt 2008, 08:01

Absoluut zou ik niet zeggen. Het pakket is niet getest in Flight Simulator X, ik denk dat de DC-3 absoluut niet compatible is met FSX. Maar ik zal kijken hoe ver ik met het pakket kom in FSX!

Edit: Ik heb net het pakket getest in FSX (met SP2), en alles werkt gewoon. Dus er is een andere reden waarom de DC-3 niet werkt.
Supercitroen
Instructor
Instructor
 
Berichten: 387
Geregistreerd: 02 sep 2007, 18:51
Woonplaats: Check!

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Kevin op 26 okt 2008, 10:06

Welke DC-3 heb jij dan gebruikt in FSX? Die van FSX zelf of het exemplaar dat bij FS9 hoort? En hoeveel 747's heb jij in je Aviodrome? Ik heb er namelijk twee. :P
Afbeelding
Voor de Aviosim webshop: klik links op de Afbeelding knop.
Avatar gebruiker
Kevin
Moderator
Moderator
 
Berichten: 3414
Geregistreerd: 21 jul 2007, 19:14
Woonplaats: Heerlen

Re: [Aviodrome extra] default beta 0.5 te downloaden

Berichtdoor Supercitroen op 26 okt 2008, 21:19

De FSX DC-3, en ik heb maar één bo