Panel van de Slingsby Sedberg

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Panel van de Slingsby Sedberg

Berichtdoor doctorfrans op 24 jun 2008, 13:48

Deskundigen, recent van AVSim de Slingsby Sedbergh gedownload en vervolgens getracht te installeren. Nadien, conform de "readfirst" de FS9.cfg gewijzigd en toen maar kijken. Inmiddels staat hij "mooi"te zien of EHHV maar.... het lukt me niet het panel te voorschijn te toveren. Wie o wie lukt dat wel. Altijd in voor het opdoen van kennis en handvaardigheden. Vast bedankt FS
beter een salmonella in de lucht dan in de buik
doctorfrans
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 46
Geregistreerd: 10 maart 2007, 16:24
Woonplaats: Eefde

Re: Panel van de Slingsby Sedberg

Berichtdoor FsTheo op 24 jun 2008, 13:57

U maakt mij nieuwsgierig, een aanpassing in de fs9.cfg bij het toevoegen van een toestel? :shock:

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14777
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Panel van de Slingsby Sedberg

Berichtdoor Nocila op 24 jun 2008, 20:56

Ja dat moet wel degelijkTheo, lees het volgende maar;

Important note
to make sure the Vet gauge module works within fs2004 the following lines must be added to the fs9.cfg file

[OLDMODULES]
FSSound.dll=1
SOARRec.dll=1


Maar ik denk dat hier overheen gelezen wordt;

Full VC panel. (no 2d panel until i can find a real aircraft with original panel to photograph).

Er staat dus duidelijk dat het toestel geen 2d panel heeft, alleen een VC panel.

Maar dit lijkt mij een beetje lastig worden:

(controls not mouseable in VC as FSDS2 not supported yet).

Groeten Nico
Groeten Nico

Je bent nooit te oud om te spelen, je bent pas oud als je niet meer speelt.
Avatar gebruiker
Nocila
Instructor
Instructor
 
Berichten: 359
Geregistreerd: 17 jan 2008, 15:39
Woonplaats: Gouda

Re: Panel van de Slingsby Sedberg

Berichtdoor FsTheo op 25 jun 2008, 14:48

Ach, die OLDMODULES, ja, ze zijn er nog.. :D

En dat laatste.. Dus alleen een VC maar dan gewoon bedienen vanaf het toetsenbord...

Nouja, 'not yet' schrijft hij.. :)

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14777
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Panel van de Slingsby Sedberg

Berichtdoor PatrickZ op 25 jun 2008, 18:50

En anders is er met een beetje knip- en plakwerk in het panel.cfg bestandje ook wel een simpele 2D-cockpit in te zetten. Niet helemaal realistisch dan, maar het kan wel.
Avatar gebruiker
PatrickZ
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1651
Geregistreerd: 28 apr 2007, 18:38
Woonplaats: Onder de Rekken2A en Norku2A arrivals juist voor Artip

Re: Panel van de Slingsby Sedberg

Berichtdoor Airbus_A380 op 07 jul 2008, 11:54

even een late reactie maar fs kan zelf je vluchten loggen kijk eens in general options dacht ik.
Airbus_A380
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 113
Geregistreerd: 05 jan 2007, 20:45

Re: Panel van de Slingsby Sedberg

Berichtdoor FsTheo op 07 jul 2008, 14:03

Airbus_A380 schreef:even een late reactie

En ook een beetje vreemde; ik zie niet gelijk het verband met een Slingsby Sedberg panel.... :hm

Theo :y:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14777
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Panel van de Slingsby Sedberg

Berichtdoor Airbus_A380 op 07 jul 2008, 20:49

ja inderdaad, ik weet niet waar ik mee bezig was. :G: :oops: :hm
Airbus_A380
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 113
Geregistreerd: 05 jan 2007, 20:45


Keer terug naar Freeware Addon's FS9

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten