Overland md11 doet vaag.

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Overland md11 doet vaag.

Berichtdoor mitchell op 30 jun 2008, 19:42

Ik heb gister de Overland md11 Gedownload met KLM paint dus met model en panel enzo,Maar als ik em in me aircraft mapje heb gezet en ik ga naar Aircraft simmersky,Staat die er niet bij :? Ik heb het nu al 3x geprobeert en net had ik stond die er wel maar had ik geen Paint :?.
Weten jullie wat dit is ?
Afbeelding
Avatar gebruiker
mitchell
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1326
Geregistreerd: 17 jun 2007, 15:20
Woonplaats: Delft/Den Haag

Re: Overland md11 doet vaag.

Berichtdoor arno op 30 jun 2008, 19:47

Natuurlijk heb je wéér niet de zoekoptie gebruikt. Deze sluit ik met het advies om nu zelf eens de zoekoptie te gebruiken. We hebben er al een onderdeel over, maar een link krijg je niet.

arno
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10574
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol


Keer terug naar Freeware Addon's FS9

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron