ISD Project Malpensa??

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Thomas H
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 849
Lid geworden op: 29 feb 2008, 10:03

ISD Project Malpensa??

Bericht door Thomas H » 18 jul 2008, 08:54

Kan iemand uitleggen hoe ik deze download moet installeren? In de ReadMe staat geen enkele info. Ik heb ondermeer een mapje Texture en een mapje Addon Scenery, in de laatst genoemde zitten de mappen LIMCTerrain en LIMC...

Wie kan mij verder helpen?
OLD System ||3.00 Ghz || Intel Pentium || RAM 1.00 GB || On board 128 RAM Graphics card || HD 250 GB
NEW System||2.40 Ghz || Dual core Intel || RAM 3.00 GB || Geforce 9600 GT 1024MB || HD 500 GB


Afbeelding

Gebruikersavatar
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
Berichten: 4658
Lid geworden op: 06 jan 2007, 08:40
Locatie: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Re: ISD Project Malpensa??

Bericht door zoek34 » 18 jul 2008, 08:57

de inhoud van de texture map in fs9/texture
de inhoud van addon scenery map in fs9/addon scenery
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper

Thomas H
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 849
Lid geworden op: 29 feb 2008, 10:03

Re: ISD Project Malpensa??

Bericht door Thomas H » 18 jul 2008, 09:06

En waar moet;

[Area.XX]
Title=ISD Malpensa Scenery 2005 Landclass
Local=Addon Scenery\ISDProject - LIMCterrain
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=YY

[Area.XX+1]
Title=ISD Malpensa Scenery 2005
Local=Addon Scenery\ISDProject - LIMC2005
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=YY+1
OLD System ||3.00 Ghz || Intel Pentium || RAM 1.00 GB || On board 128 RAM Graphics card || HD 250 GB
NEW System||2.40 Ghz || Dual core Intel || RAM 3.00 GB || Geforce 9600 GT 1024MB || HD 500 GB


Afbeelding

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14779
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: ISD Project Malpensa??

Bericht door FsTheo » 18 jul 2008, 09:06

zoek34 schreef:de inhoud van de texture map in fs9/texture
FS9/Addon Scenery/Texture? Anders loopt de boel een beetje door elkaar, het werkt wel, maar opruimen bijvoorbeeld wordt wel wat lastig..

Ik denk dat je een map Malpensa kunt aan maken in Addon Scenery, met daaronder weer twee mappen, Scenery en Texture.

In de Texture map stop je dan alles wat in de Texture map zit van de download en in de Scenery map de rest.

En dan even aanmelden in de Scenery Library..

Theo
:wink:

Gebruikersavatar
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
Berichten: 4658
Lid geworden op: 06 jan 2007, 08:40
Locatie: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Re: ISD Project Malpensa??

Bericht door zoek34 » 18 jul 2008, 09:22

@theo,ik vermoed dat de doenload al de mapstructuur heeft gegeven, daarom zei ik ook fs9/texture
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper

Thomas H
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 849
Lid geworden op: 29 feb 2008, 10:03

Re: ISD Project Malpensa??

Bericht door Thomas H » 18 jul 2008, 09:32

LIMCTerrain moet een hogere prioriteit hebben, vandaar dat het niet in een mapje samen kan. Dus de Textures moet ik plakken in de Textures map van FS9 en de rest apart in de Scenery Lbrary uploaden?
OLD System ||3.00 Ghz || Intel Pentium || RAM 1.00 GB || On board 128 RAM Graphics card || HD 250 GB
NEW System||2.40 Ghz || Dual core Intel || RAM 3.00 GB || Geforce 9600 GT 1024MB || HD 500 GB


Afbeelding

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14779
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: ISD Project Malpensa??

Bericht door FsTheo » 18 jul 2008, 14:43

Thomas H schreef:een mapje Addon Scenery, in de laatst genoemde zitten de mappen LIMCTerrain en LIMC...
In dat geval gaan die twee mappen in Addon Scenery en moet je ze apart aanmelden, Terrain als laatste.
De textures zou ik dan in textures van Addon Scenery/Textures zetten, niet in FS9/textures.

Overigens maakt het niks uit waar je de scenery plaatst, ook al zou dat buiten FS zijn. De aanmelding in de Scenery Library zorgt dat je hem te zien krijgt. Mijn komplete NL-2000 staat in een losse map buiten FS!

Theo :wink:

Thomas H
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 849
Lid geworden op: 29 feb 2008, 10:03

Re: ISD Project Malpensa??

Bericht door Thomas H » 18 jul 2008, 17:02

:dup: Ok Dankjewel, en het werkt ook nog :lol:
OLD System ||3.00 Ghz || Intel Pentium || RAM 1.00 GB || On board 128 RAM Graphics card || HD 250 GB
NEW System||2.40 Ghz || Dual core Intel || RAM 3.00 GB || Geforce 9600 GT 1024MB || HD 500 GB


Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Freeware Addon's FS9”