1960 Scenerys

Vragen en antwoorden betreffende "Freeware."

Moderator: Moderator-groep

1960 Scenerys

Berichtdoor Thomas H op 24 jul 2008, 17:07

Vaak zie je Schiphol 1961, Berlijn 1960 en dat soort scenerys op Avsim. Ik zou het wel leuk vinden, maar dan ben ik mijn mooie 2008 scenerys kwijt :( Kan ik die scenerys niet ergens anders plaatsen? Dus bijvoorbeeld allemaal in Rusland waar daar vlieg ik nooit?
OLD System ||3.00 Ghz || Intel Pentium || RAM 1.00 GB || On board 128 RAM Graphics card || HD 250 GB
NEW System||2.40 Ghz || Dual core Intel || RAM 3.00 GB || Geforce 9600 GT 1024MB || HD 500 GB


Afbeelding
Thomas H
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 849
Geregistreerd: 29 feb 2008, 10:03

Re: 1960 Scenerys

Berichtdoor PatrickZ op 24 jul 2008, 18:41

Nee, dat kan niet. Een scenery heeft een vaste plek. Daar ligt hij en daar valt niks aan te veranderen.
Avatar gebruiker
PatrickZ
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1651
Geregistreerd: 28 apr 2007, 18:38
Woonplaats: Onder de Rekken2A en Norku2A arrivals juist voor Artip

Re: 1960 Scenerys

Berichtdoor Sander op 24 jul 2008, 22:24

Je kan hem instaleren en dan in de scenery library uitvinken als je weer 2008 wilt :D
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Avatar gebruiker
Sander
Senior Supervisor
Senior Supervisor
 
Berichten: 2381
Geregistreerd: 05 jan 2007, 20:53
Woonplaats: Broek op Langedijk

Re: 1960 Scenerys

Berichtdoor Thomas H op 25 jul 2008, 20:17

Nog niet aangedacht, thnx iedereen! TOPIC MÀG DICHT!
OLD System ||3.00 Ghz || Intel Pentium || RAM 1.00 GB || On board 128 RAM Graphics card || HD 250 GB
NEW System||2.40 Ghz || Dual core Intel || RAM 3.00 GB || Geforce 9600 GT 1024MB || HD 500 GB


Afbeelding
Thomas H
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 849
Geregistreerd: 29 feb 2008, 10:03

Re: 1960 Scenerys

Berichtdoor johan_d op 29 jul 2008, 23:26

Er is een beter oplossing...

Installeer FS op je pc, en kopieer gelijk de hele boel.
De reeds officeele copie gebruik voor normaal te vliegen, en de copie voor de old times.
Je kunt namelijk dan daar alle oude scenery installeren EN de propliners Ai van http://www.calclassic.com er in zetten. (http://www.calclassic.com/AIAircraft.htm) alles in downloads, installeren en klaar ben je.

Heb je dus een echte oude sim.
johan_d
 

Re: 1960 Scenerys

Berichtdoor Bandbox op 30 jul 2008, 19:21

Kan je er ook gelijk dit op zetten: http://www.goldenwings.info/
Bandbox
Senior Supervisor
Senior Supervisor
 
Berichten: 2895
Geregistreerd: 05 jan 2007, 21:15

Re: 1960 Scenerys

Berichtdoor FsTheo op 31 jul 2008, 17:39

Zeker in het geval van GoldenWings is het belangrijk/handig om met een kopie te werken, want;
GoldenWings schreef:It will remove some large modern airports and alter the appearance of the remaining one to look more like they would have looked in the Golden Age.

Er worden dus bestanden verwijderd!

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14777
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen


Keer terug naar Freeware Addon's FS9

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

cron