mcp probleem

Ook de verdere ontwikkelingen van Prepar3d van Lockheed Martin willen we volgen in een eigen hoekje!

Moderator: Moderator-groep

mcp probleem

Berichtdoor ph-dla op 31 mei 2018, 11:46

Hallo

Ik heb prepare 3d v4.2 , Ik gebruik prosim software .
Nu plan ik met behulp van PFPX een route , En deze route programeer ik in de CDU, ( geen foutmeldingen in de plan mode ).
Overige zaken ingevuld , En we vertrekken.Na een hoogte van circa 1000 meter zet ik de lnav en vnav en de autopiloot aan,
Snelheid gaat goed , De hoogte volgens CDU ook. Tot dat je de hoogte bereikt heb volgens CDU, En de ingestelde hoogte op je MCP. Nu moet de kist op hoogte blijven.
Maar die blijft niet op hoogte hij blijft stijgen , Snelheid is oke volgens de CDU. Maar de hoogte niet.

Wat doe ik verkeerd en weet iemand een opl .

bedankt dennis
Afbeelding
ph-dla
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 138
Geregistreerd: 10 jan 2014, 16:27
Woonplaats: delft

Re: mcp probleem

Berichtdoor willy647 op 01 jun 2018, 07:53

Lijkt mij een fout in de Prosim software. Normaal mag je niet boven de MCP ingestelde hoogte gaan.
Mijn (goedkope) PMDG 737 doet dat zo
willy647
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 14
Geregistreerd: 17 jul 2017, 09:57


Keer terug naar Prepar3d

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron