Fmc is leeg!!!!

Algemene discussieplek voor alles betreffende Microsoft Flight Simulator FSX

Moderator: Moderator-groep

Fmc is leeg!!!!

Berichtdoor Arie op 30 sep 2017, 20:19

Goede dag. Wanneer ik mijn vlucht opsla en later weer opend dan zijn de ingevoerde gegevens, van de FMC verdwenen, zowel bij de Boeing 737 en Bombardier van Wilco. Weet iemand daar een oplossing voor? Vr. Gr. Arie.
Laatst bijgewerkt door Arie op 16 okt 2017, 14:19, in totaal 1 keer bewerkt.
Arie
Instructor
Instructor
 
Berichten: 295
Geregistreerd: 23 feb 2007, 21:39
Woonplaats: Almere

Re: Fmc is leeg!!!!

Berichtdoor arno op 01 okt 2017, 13:02

Kan het antwoord van "erikx" je verder helpen in: viewtopic.php?f=110&t=20030
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10525
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: Fmc is leeg!!!!

Berichtdoor Arie op 16 okt 2017, 14:25

Goede dag. Dit bericht is geplaatst bij de PMDG Toestellen en die van mij zijn geen PMDG toestellen. Dus waar kan ik nu mijn vraag Plaatsen? Vreindelijke
Groet Arie.
Arie
Instructor
Instructor
 
Berichten: 295
Geregistreerd: 23 feb 2007, 21:39
Woonplaats: Almere

Re: Fmc is leeg!!!!

Berichtdoor Arie op 03 nov 2017, 16:17

Goede dag. Heb de Airbus A318/A319/A320/A321 van Aerosoft. Hier lees ik in de handleiding het volgende,
Saving a certain flight and aircraft state.
After installation of SP3 it is now possible to save a complete flight ( situation and aircraft state-including ALL MCDU2 settings) just with one click. Just use the FS-menu function to save the complete fligt. It is not necessary anymore to save the aircraft state separately and therefore this MCDU2 menu options has been deleted.
Mijn vraag: hoe kom ik aan deze SP3. Vr. Gr. Arie.
Arie
Instructor
Instructor
 
Berichten: 295
Geregistreerd: 23 feb 2007, 21:39
Woonplaats: Almere

Re: Fmc is leeg!!!!

Berichtdoor PeterL op 05 nov 2017, 09:53

Arie,
Heb je de Aerosoft Airbus onlangs gekocht? Zoja, dan zijn alle updates en servicepacks in de download opgenomen. Laatste versie is 1.31, mocht je een eerdere versie hebben dan deze gewoon verwijderen (met de uninstall optie) en de laatste versie ophalen via je account.

groet, Peter.
PeterL
Instructor
Instructor
 
Berichten: 354
Geregistreerd: 02 dec 2009, 19:08
Woonplaats: Nieuwerkerk aan den IJssel

Re: Fmc is leeg!!!!

Berichtdoor Arie op 06 nov 2017, 10:45

Goede morgen Peter. Vriendelijk bedankt voor jouw reactie. Heb deze Airbus, op 09-02-2016 gekocht. Het was een download versie. De handleiding die hierbij is bestaat uit 8 Volumes. In volume 6, de belangrijkste, staat dit beschreven. Dan zou je toch mogen veronderstellen dat het voor DEZE Airbus is bedoeld. Alleen wordt er niet verteld hoe je aan de SP3 moet komen. Nog een vraag, weet jij waar ik kan zien welke versie ik heb? Vr. Gr. Arie.
Arie
Instructor
Instructor
 
Berichten: 295
Geregistreerd: 23 feb 2007, 21:39
Woonplaats: Almere

Re: Fmc is leeg!!!!

Berichtdoor Arie op 06 nov 2017, 16:12

Nogmaals goede dag Peter. Het volgende heb ik gevonden in de documentatie.
Revision Issue Release Discription
010 Apr. 02-2015 1.30 Updated to cover SP3
011 Apr. 14-2015 1.30 c Changed Save State
012 Apr. 27- 2015 1.30 d Added licence info
013 Okt. 21-2015 1.31 Added information on Avatar
Dus zou ik zeggen dat dit de laatste versie is en alles al zal werken.
Ala het anders mocht zijn dan hoor ik dat graag van je. Vr. Gr. Arie.
Arie
Instructor
Instructor
 
Berichten: 295
Geregistreerd: 23 feb 2007, 21:39
Woonplaats: Almere


Keer terug naar FSX

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten