"FSX werkt niet meer"

Algemene discussieplek voor alles betreffende Microsoft Flight Simulator FSX

Moderator: Moderator-groep

"FSX werkt niet meer"

Berichtdoor herman op 10 apr 2017, 12:46

Voor FlipS:
Na install van FSX +Acell.pack krijg ik zodra ik in de lucht ben of zelfs op de runway bovengenoemde mededeling.FSX er afgehaald en opnieuw geinstalleerd.Maakt allemaal niet uit.Het gekke is dat wanneer ik vlieg vanaf Seattle Tacoma er niets aan de hand is, ik kan tijden vliegen!. Heb je advies gelezen over mogelijke oorzaak: UIAutomationCore.dll. Dit komt bij mijvele malen voor in het Windows Logboek met gebeurtenissen. Heb de fix gedownload van Simviation. Echter ik vlieg onder Windows10 en heb begrepen dat de fix alleen bedoeld is voor Windows7.Zou ik dit fix-bestandje zondermeer in de FSX-directory kunnen zetten?
Kun je mij helpen?
Herman (IntelCore I5-7400 CPU (at) 3.00GHz, 8,0GB Ram,Nvidia Geforce 9800GT)
herman
Instructor
Instructor
 
Berichten: 234
Geregistreerd: 17 feb 2009, 09:13

Re: "FSX werkt niet meer"

Berichtdoor arno op 10 apr 2017, 13:30

Ik weet niet wanneer Flips kan reageren, maar ondertussen kan je misschien onderstaand onderdeel doorlezen?
viewtopic.php?f=17&t=20607&p=267446&hilit=UIAutomationCore#p267446
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10504
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: "FSX werkt niet meer"

Berichtdoor FlipS op 10 apr 2017, 13:56

FlipS is weer voldoende op de been!
Het is niet zo dat UIAutomationCore.dll alleen bedoeld is voor Windows 7 maar juist andersom: je hebt het nodig voor álle versies van Windows na Vista.
Succes!
Flight simming is a health hazard (Warwick Carter)
Avatar gebruiker
FlipS
Moderator
Moderator
 
Berichten: 3217
Geregistreerd: 22 sep 2011, 11:15
Woonplaats: Teuge

Re: "FSX werkt niet meer"

Berichtdoor herman op 10 apr 2017, 14:13

Dat is snel, ga aan de slag en plaats UIAuto...in de FSX map.
Herman
herman
Instructor
Instructor
 
Berichten: 234
Geregistreerd: 17 feb 2009, 09:13

Re: "FSX werkt niet meer"

Berichtdoor herman op 11 apr 2017, 07:57

Dat heeft geholpen, vlieg nu zonder problemen met UIAutomationCore.dll in de FSXMap. Dank nogmaals.
Herman
herman
Instructor
Instructor
 
Berichten: 234
Geregistreerd: 17 feb 2009, 09:13


Keer terug naar FSX

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten