Nieuwe website voor FsVisions

Vragen en opmerkingen over Dutchfs

Moderator: Moderator-groep

Nieuwe website voor FsVisions

Berichtdoor FsTheo op 22 feb 2015, 14:52

Er was een tijd met heel veel Nederlandstalige websites over Flightsimmen. Dat is nu een heel stuk minder geworden, alleen wat diehards zijn nog over. :D
Wij natuurlijk, maar ook Tino is 'still going strong' met FsVisions! En na 8 jaar is de website vernieuwd en worden we uitgenodigd een kijkje te nemen, middels dit persbericht:

"FsVisions, al bijna acht jaar een begrip in de Nederlandse FS wereld. Begonnen in mei 2007 als opvolger van de IFC (International Flightsim Convention) Netherlands site, nu uitgegroeid tot een van de hoofdrolspelers op het gebied van Nederlandstalig flightsim nieuws.

Acht jaar is ook de tijd dat de huidige website heeft gedraaid. Met uitzondering van enkele "cosmetische veranderingen" is er aan de website nooit wat gewijzigd. Dit had tot gevolg dat de site zo langzamerhand ernstige veiligheidslekken begon te vertonen. We liepen tegen de grenzen van het toelaatbare en de mogelijkheden aan.

Tijd voor vernieuwing dus.
Met ingang van 14 februari 2015 is de gehele website vernieuwd. De overstap van Joomla naar Word Press is gemaakt. Daarmee is ook het uiterlijk van de website volkomen vernieuwd. Ook is het logo van FsVisions veranderd. Met Word Press zijn er ook nieuwe mogelijkheden bij gekomen. Zo is het mogelijk om een reactie te geven op een item. Ook is de site nu geschikt om via smartphone of tablet te bekijken.
Naar ons idee ziet het er allemaal weer modern en fris uit en kunnen we de komende jaren weer vooruit. De nieuwe site is gemaakt door Matthijs Dammers, een trouwe bezoeker van zowel het FsVisionssite als het FsVisionsforum .

Aangezien we achter de schermen al enige tijd werken aan de site, is er de afgelopen weken al synchroon met de oude site, nieuws geplaatst. Je treft dus al het nieuws van de afgelopen weken ook aan op de nieuwe site.

We hopen je te mogen begroeten op de nieuwe site."


Afbeelding

http://www.fsvisions.nl

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14777
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Keer terug naar Dutchfs Website

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron