Hulp bij configureren Pro Sim 737

Vragen en opmerkingen over Dutchfs

Moderator: Moderator-groep

Hulp bij configureren Pro Sim 737

Berichtdoor jnj2803 op 04 aug 2015, 19:39

Hallo allemaal,

ik weet niet of dit hier thuis hoort, maar ik probeer het toch maar. Ik heb sinds kort ProSim737 maar ik vind het nogal ingewikkeld om alles op de juiste manier te installen en te configureren. Wie kan mij helpen even een beginnetje te maken. Liefst ook nog helpen met het maken van een klein netwerkje.

Ik heb FlyEngrafity MIP, fully motorized trottle, MCP, radio's enz. van CP Flight en Yoke, rudders enz.

Als beloning mag je daarna een stukje vliegen.

Ik woon in Alkmaar. Als je dat zou willen en kunnen, neem dan even contact met me op.

Ik ben benieuwd naar de reacties.

groeten jan
jnj2803
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 03 aug 2010, 17:26
Woonplaats: alkmaar

Re: Hulp bij configureren Pro Sim 737

Berichtdoor arno op 04 aug 2015, 20:11

1x de vraag stellen is echt voldoende. Het is vakantietijd dus antwoord kan even op zich laten wachten. viewtopic.php?f=57&t=20062&p=263910#p263910
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10525
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol


Keer terug naar Dutchfs Website

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten