VIPER geen display

The Military Corner. Questions and answers about the Warbirds, but... in Peacetime!!

Moderator: Moderator-groep

VIPER geen display

Berichtdoor halu op 01 jun 2011, 19:58

Weet iemand hoe ik in de cockpit van The LOCKHEED MARTIN F-16 Fighting Falcon (VIPER) de diplay/hide van de radio en de ADF tuner display/hide kan laten werken in de FSX, want deze doen het niet!
halu
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 29 mei 2011, 20:42

Re: VIPER geen display

Berichtdoor arno op 02 jun 2011, 19:44

Is er iemand met "viper" ervaring die hem verder kan helpen?
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10567
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: VIPER geen display

Berichtdoor rubenonline op 13 jul 2011, 12:09

Heb je de Aerosoft Falcon X versie?
Dan kan je gewoon de panels van een usaf of andere straaljager kopiëren en in de map van jou gewenste versie plakken in de map panel. Maar als je niet de payware versie hebt, dan kan ik je helaas niet helpen. :(
Avatar gebruiker
rubenonline
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 533
Geregistreerd: 01 jun 2010, 15:31
Woonplaats: Vlissingen, Zeeland


Keer terug naar Military Aviation

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron