AlphaSim MH-53J Pavelow III

The Military Corner. Questions and answers about the Warbirds, but... in Peacetime!!

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Denware

AlphaSim MH-53J Pavelow III

Bericht door Denware » 06 apr 2008, 12:44

Beste Dutch FS,

Ik heb gister een Pavelow aangeschaft van AlphaSim (AlphaSim MH-53J Pavelow III).
Zoals je in het filmpje hier onder kan zien kan hij een cargodeur en de raampjes openen,
alleen gaan de raampjes op een andere manier open dan met shift+e... Maar hoe dan wel?

Filmpje http://youtube.com/watch?v=YmFwkdOaNaw

Gebruikersavatar
arno
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10640
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: AlphaSim MH-53J Pavelow III

Bericht door arno » 06 apr 2008, 12:52

Staat dat niet in een readme of handleiding?

arno
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

Denware

Re: AlphaSim MH-53J Pavelow III

Bericht door Denware » 06 apr 2008, 12:55

Hihihi :oops:

Rear cargo doors : shift-e
Winchman's upper doors : 2nd exit (shift-e+2)
Extend refuel probe : tailhook (T)
Cockpit side windows : wingfold (F)
Toggle pilots : water rudder (shift-W)

Edit: Net geprobeerd maar het werkt niet :S

Gebruikersavatar
arno
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10640
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: AlphaSim MH-53J Pavelow III

Bericht door arno » 06 apr 2008, 13:12

Kijk dan even bij de optie in FS2004. "Controls"/ keybord of joystick, of die commando's niet ergens al anders aan gekoppeld zijn.

arno
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

Denware

Re: AlphaSim MH-53J Pavelow III

Bericht door Denware » 06 apr 2008, 13:21

Al gedaan, Ze zijn nog niet bezet....

Gebruikersavatar
arno
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10640
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: AlphaSim MH-53J Pavelow III

Bericht door arno » 06 apr 2008, 13:32

Dan weet ik het zo niet, ik ken de heli niet. maar je zult nog wel andere reacties krijgen.

arno

PS: Niet onnodig quoten van berichten, svp
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14779
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: AlphaSim MH-53J Pavelow III

Bericht door FsTheo » 07 apr 2008, 13:22

Denware schreef:Ze zijn nog niet bezet....
Dan is dat waarschijnlijk het probleem, je moet ze nog even toewijzen!
Hoewel, <shift><E> en direct daarna de <2> zou al aan moeten staan, meer toestellen gebruiken dat.
<Shift><W>, waterrudder zou ook aan moeten staan, voor de default Cessna 208 Amphibian.

Maar Tailhook en Wingfold moet je waarschijnlijk nog even 'assignen'...

Theo :wink:

Plaats reactie

Terug naar “Military Aviation”