kACARS en P3D v3

Stel hier je vragen betreffende On-line-flying met Flightsimulator.

Moderator: VBA007

Plaats reactie
Gebruikersavatar
MartienR
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 169
Lid geworden op: 14 aug 2011, 15:39
Locatie: Leiden
Contacteer:

kACARS en P3D v3

Bericht door MartienR » 19 feb 2016, 13:16

Voorheen vloog ik soms met kACARS en FS9 en dat gaf geen enkel probleem.
Nu vlieg ik met P3D v3 en ongeveer 15 min. na de take off doet het FMC niets meer en soms zijn alle displays zwart.
Is dit een bekend probleem?
Ik keek nog even op de site van kACARS maar daar staat nog steeds een oude versie die ik zelf ook al heb.
Vlieg ik niet online, dan heb ik dit probleem niet, dus moet het kACARS zijn.

Gebruikersavatar
arno
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10618
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: kACARS en P3D v3

Bericht door arno » 24 feb 2016, 16:56

MartienR schreef:Is dit een bekend probleem?
Iemand die hem verder kan helpen?
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

VBA007
Site Admin
Site Admin
Berichten: 669
Lid geworden op: 04 jan 2007, 19:37
Locatie: Brasschaat, Belgium
Contacteer:

Re: kACARS en P3D v3

Bericht door VBA007 » 13 mar 2016, 10:11

Ik weet niet of het één met het ander te maken heeft. Bij mijn
VA zijn er ook mensen die gebruik maken van V-Bird ACARS (gepersonaliseerde KAacars°
en P3D.

Kacars krijgt gegevens via FSUIPC. Bij welke kist heb je dit probleem ?

Groeten,

Cor
Join V-Bird VA. Look at vbirdva.com
Afbeelding

Gebruikersavatar
MartienR
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 169
Lid geworden op: 14 aug 2011, 15:39
Locatie: Leiden
Contacteer:

Re: kACARS en P3D v3

Bericht door MartienR » 13 mar 2016, 17:39

Bij de PMDG 737-800
De Airbus A320 heb ik nog niet uitgeprobeerd.

VBA007
Site Admin
Site Admin
Berichten: 669
Lid geworden op: 04 jan 2007, 19:37
Locatie: Brasschaat, Belgium
Contacteer:

Re: kACARS en P3D v3

Bericht door VBA007 » 13 mar 2016, 18:50

Dan zou ik dat eerst eens proberen of het bij de A320 ook gebeurd.

Daarmee kan je misschien dingen uitsluiten.

Groeten,

Cor
Join V-Bird VA. Look at vbirdva.com
Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Online Flying (general)”