Flying Tigers Group - KLM Virtual airline

Here you can learn about different Virtual Airlines and introduce your own.

Moderator: VBA007

Gesloten
KL001
Observer
Observer
Berichten: 4
Lid geworden op: 29 aug 2013, 09:58

Flying Tigers Group - KLM Virtual airline

Bericht door KL001 » 30 aug 2013, 08:08

Afbeelding

Flying Tigers Group is een virtual airline die in 2001 is opgericht. In deze groep kun je alle vluchten van KLM, Martinair, Transavia en andere maatschappijen vliegen. Je kunt dit online of offline doen, in FS2004, FSX of X-plane. Alle vluchten worden gelogd met een (easy-to-use) ACARS programma in je logboek.

Met de bouw van nieuwe websites is de virtual airline jammer genoeg niet meer terug te vinden op google, terwijl het voorheen de grootste virtual airline was (nu hebben we 740 leden). Vandaar wat reclame op dit forum! De website voor KLM is http://klm.virtualairline.org. Op http://flyingtigersgroup.org/portal/en- ... lines.aspx kan je zien welke luchtvaartmaatschappijen geïncludeerd zijn in onze virtual airline. Als lid van 1 van deze maatschappijen mag je vluchten met alle andere maatschappijen loggen. Daarnaast mogen alle alliance vluchten (skyteam, staralliance en oneworld) gevlogen worden, en hebben we een uitgebreide database aan vrachtvluchten en klassieke vluchten. Zo is het mogelijk om de glorieuze dagen van PanAm te herleven! Alle mogelijkheden worden bijgehouden in een unieke zoekmachine, zodat je makkelijk je volgende vlucht kan bepalen.

Ik ben de manager van de KLM- en South African Airways-afdelingen van deze VA. Indien je vragen hebt, stel ze vooral aan mij! Bijv. via een PB. Daarnaast kan je, zodra je je aangemeld hebt, aanmelden voor ons forum, waar altijd een mede-FTG-lid je kan helpen met al je vragen en voor gezelligheid. Het forum is te bereiken via http://flyingtigers.ipbhost.com, zonder inloggen kan je al ons screenshot forum zien.

Gesloten

Terug naar “Online Flying, the VA's”