V-Bird Virtual

Here you can learn about different Virtual Airlines and introduce your own.

Moderator: VBA007

Gesloten
VBA007
Site Admin
Site Admin
Berichten: 676
Lid geworden op: 04 jan 2007, 19:37
Locatie: Brasschaat, Belgium
Contacteer:

V-Bird Virtual

Bericht door VBA007 » 06 jan 2007, 05:56

Afbeelding

Wij, bij V-Bird Virtual, geloven dat Flight Simulator een hobby is en ook zo zou moeten blijven.

V-Bird VA komt voort uit een groep enthousiaste mensen met een hoop passie voor de hobby. We hopen dat je plezier beleefd aan onze website en kiest om je aan te melden voor onze enthousiaste groep van Flight Simulator fanatieke mensen van alle delen van de wereld. Met ons, de virtuele piloot heeft de kans om één van de gezelligste VA's te ervaren.

Wat kunnen wij je bieden? Heel simpel een hoop lol. Wij doen ons best om niet alleen een stuk realisme en professionaliteit toe te voegen, maar ook samen als een groep plezier beleven aan een gezamelijk passie.....vliegen.

Als je geinteresseerd bent in het transporteren van mensen of pakketten, we hebben een divisie die daarin voorziet. We hebben een groot aantal Hubs voor elke divisie zodat je elke hoek van de wereld kan bereiken. Je hebt de vrijheid om onze routes te vliegen maar ook je eigen gemaakte routes. Deze flexabiliteit geeft onze piloten de kans om het meeste uit hun vlieg ervaringen te krijgen.

Onze piloten school bied een schat aan informatie voor niet alleen de nieuwe piloten, maar ook voor degene die hun kennis willen verbreden.

Onze online events hebben bewezen gezellig te zijn en ook leerzaam. De workshops die we houden geven mensen de kans hun behendigheden aan te scherpen.

Ook organiseren wij elk jaar bijeenkomsten of uitstapjes die erg gezellig en leerzaam zijn.

We creeren nieuwe tours voor onze piloten zodat ze de wereld kunnen ontdekken. Onze staf en alle V-Bird piloten zijn altijd welwillend je op weg te helpen zodat je het meeste voor jezelf kan halen door het vliegen voor V-Bird VA.

Er zijn een hoop VA's. Wat maakt V-Bird dan zo anders. Laat ik wat voorbeelden geven.

Bij sommige VA's moet je online vliegen om als piloot als "actief" aangemerkt te worden

Bij V-Bird VA vinden we dat het een hobby is en dat dat zo moet blijven, daarom heb je de keus of jij jouw vluchten online of offline doet.

Bij sommige VA's mag je maar op 1 netwerk vliegen

Bij V-Bird VA mag je op elk netwerk vliegen. Het enige wat wij jouw vragen is om wanneer je online vliegt je VBV callsign te gebruiken.

Bij sommige VA's moet je FSACARS of een ander log programma gebruiken.

Bij V-Bird VA maken we gebruik van FSACARS, maar je mag ook handmatig je pireps indienen

Bij sommige VA's moet je meer dan 1 vlucht per maand maken

Bij V-Bird VA moet je tenminste 1 vlucht per maand maken van ten minste 30 minuten.

Bij sommige VA's mag je alleen maar vliegen met de officiele vliegtuigen van de VA

We hebben vliegtuigen in de V-Bird livery, maar jij mag vliegen wat je wilt. Omdat V-Bird VA een burger luchtvaart maatschappij is , is vliegen met militaire materieel zoals BV F16 enz met een V-Bird calssign niet toegestaan en de uren kunnen niet gelogd worden.

Bij sommige VA's mag je sommige vliegtuigen niet vliegen voordat je examen hebt gedaan

Bij V-Bird VA mag je vliegen wat je wilt. Wij geloven niet in examens, maar wij geloven in de FS Hobby zonder beperkingen

Hoewel we het niet verplichten om online te vliegen, we proberen wel om mensen aan te moedigen dit wel te doen. We vinden dat het online vliegen realisme toe voegt aan onze hobby. Je kan online vliegen op IVAO, VATSIM, maar hebben ook onze eigen server waarop jij met je vliegvrienden van V-Bird samen een vlucht kunnen maken.

Zoals de meeste dingen vragen we je om bereid te zijn om 1 vlucht per maand te maken om als V-Bird piloot aan te blijven.

Bezoek voor meer informatie onze website: http://www.vbirdva.com

Waar wacht je nog op? Meld je aan. Wij dagen je uit anders te zijn

Zie je in de virtual sky!

Cor de Bruin
CEO V-Bird VA
Join V-Bird VA. Look at vbirdva.com
Afbeelding

Gesloten

Terug naar “Online Flying, the VA's”