[Vraag] Tower Sim #1 (With update)

Vertel ons hier over jouw ervaringen met andere Flightsimulatoren.

Moderators: greencan, Moderator-groep

[Vraag] Tower Sim #1 (With update)

Berichtdoor Dutchpilot op 16 aug 2010, 17:51

Hallo Iedereen,

Ik heb een tijdje geleden via, via tower sim gekregen maar zit nu met een probleem. Als ik bij welk vliegveld dan ook kijk, zie ik alleen grijs (Waar ik op sta) en op sommige plekjes wat water. Verder zie ik nog de lucht met wolken gevuld en de 2 radaren en flight strip veld. Als ik in de omgeving kijk, zie ik het vliegveld 10 km verderop. En vliegtuig lichten rondom de plek waar ik sta. Vliegtuigen commando's geven kan ook. Met radaren en vliegstrips. Licht dit soms aan mijn pc?.
Mijn PC gegevens zijn;

Computer
¯¯¯¯¯¯¯¯
- Fabrikant: System Manufacturer
- Computermodel: System Name
- Systeemtype: x86 (32-bits) systeem


Moederbord
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- Fabrikant: ASUSTeK Computer INC.
- Model: A7V600-X
- BIOS Fabrikant: Award Software, Inc.
- BIOS Model: Award Modular BIOS v6.0, versie ASUS A7V600-X ACPI BIOS Revision 1006
- Aansluitingen: PCI 1 (Vrij), PCI 2 (Vrij), PCI 3 (Vrij), PCI 4 (Vrij), PCI 5 (Vrij), PCI 6 (Vrij), AGP (Gebruikt)
- Poorten: PRIMARY IDE/HDD (Geen), SECONDARY IDE/HDD (Geen), FLOPPY (Geen), USB1 (USB), USB2 (USB), USB3 (USB), USB4 (USB), USB5 (USB), USB6 (USB), USB7 (USB), USB8 (USB), PS/2 Keyboard (Toetsenbord), PS/2 Mouse (Muis), Parallel Port (Parallel), s**ial Port 1 (Serieel), Joystick Port (Joystick), MIDI Port (Midi), Line In Jack (Audio), LAN-0011D80DD59A1 (Netwerk), s**ial ATA 1 (Geen), s**ial ATA 2 (Geen)


Processor
¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- Model: AMD Sempron(TM) 2800+
- Kloksnelheid: 1999MHz
- Socket & Cache(s): SOCKET A, 256KB L2 Cache


Geheugen
¯¯¯¯¯¯¯¯
- Grootte: 512MB RAM
- Type(s): 512MB RAM (DRAM, DIMM)


Hardeschijf
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- Bestandstype(s): NTFS (C:), NTFS (D:), NTFS (E:)
- Grootte: 149.04GB (24.41GB (C:) + 24.41GB (D:) + 100.21GB (E:) )
- Vrije ruimte: 71.79GB (11.38GB (C:) + 16.12GB (D:) + 44.29GB (E:) )


Stations
¯¯¯¯¯¯¯¯
- Type(s): A: 3,5-inch diskettestation, B: Netwerkverbinding, C: Lokale vaste schijf, D: Lokale vaste schijf, E: Lokale vaste schijf, F: CD- of DVD-ROM station, G: Netwerkverbinding, H: CD- of DVD-ROM station, I: CD- of DVD-ROM station, J: CD- of DVD-ROM station, K: CD- of DVD-ROM station, L: Verwisselbare schijf, N: CD- of DVD-ROM station, S: Netwerkverbinding
- Model(len): A: Onbekend, B: Onbekend, C: WDC WD1600JB-00GVA0 IDE, D: USB 2.0 USB Flash Drive USB Device USB, F: AOPEN COM5232/AAH PRO, G: Onbekend, H: NARYBOB JO1AZSXA3KL SCSI CdRom Device, I: NARYBOB JO1AZSXA3KL SCSI CdRom Device, J: NARYBOB JO1AZSXA3KL SCSI CdRom Device, K: NERO IMAGEDRIVE2 SCSI CdRom Device, L: Onbekend, N: BTLIMBZU X000000001B SCSI CdRom Device, S: Onbekend


Geluidskaart
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- Fabrikant: Analog Devices, Inc.
- Model: SoundMAX Integrated Digital Audio


Videokaart
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- Model: NVIDIA GeForce4 MX 4000
- Beeldprocessor: GeForce4 MX 4000 (0x0185)
- Geheugengrootte: 128MB VRAM
- Stuurprogramma: nv4_disp.dll, versie 6.14.10.9371


Beeldscherm
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- Fabrikant: (Standaardbeeldschermtypen)
- Model: Plug en Play-monitor
- Schermresolutie: 1024x768 (Normaal 4:3 XGA)
- Kleurdiepte: 32-bits
- Frequentie: 75Hz


Muis
¯¯¯¯
- Fabrikant: Microsoft
- Model: Microsoft PS/2-muis
- Aantal knoppen: 3
- Aansluiting: PS/2


Toetsenbord
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- Model: USB-HID
- Type: Uitgebreid (101 of 102 toetsen)
- Functietoetsen: 12


Netwerkkaart
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- Model(len): VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter (Ethernet 802.3), Bluetooth PAN Network Adapter ()


DirectX
¯¯¯¯¯¯¯
- Versie: 9.0c


Besturingssysteem
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- Naam: Microsoft Windows XP Professional
- Versie: 5.1.2600
- Service Pack: Service Pack 3



¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Gegenereerd doorFlitskikker InfoTool (Versie 3.1.0.136)
http://flitskikker.fl.funpic.org/software/infotool

Alvast bedankt voor alle hulp :dup: :ap: .

Gr,
Brian

*UPDATE #01*:

- Vliegtuig lichten te zien (Maar geen vliegtuigen)
- Vliegtuig database bij "Airplane Information" doen het allemaal
- Tower Sim net opnieuw geinstalleerd (Maar geen effect)
- Wijzigingen in settings werken niet
- Lucht wel te zien
- Enige probleem dus;
Geen vliegveld (Maar op 10 km afstand, terwijl vliegtuigen bij jou landen)
Geen vliegtuig(en) - Maar wel de lichten (Zoals NAV, landings lichten, strobe)
Laatst bijgewerkt door Dutchpilot op 17 aug 2010, 18:43, in totaal 2 keer bewerkt.
Afbeelding
Dutchpilot
Instructor
Instructor
 
Berichten: 263
Geregistreerd: 12 okt 2008, 14:51
Woonplaats: Sittard - In de ILS van RWY21 op EHBK

Re: [Vraag] Tower Sim #1

Berichtdoor arno op 16 aug 2010, 18:15

Er zijn wat upgrades uitgekomen. Heb je die ook?

http://www.towersimulator.com/Tech_info.html
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10544
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: [Vraag] Tower Sim #1

Berichtdoor Dutchpilot op 16 aug 2010, 19:00

Hoi Arno,

Ik heb de update net geinstalleerd, totaal geen effect. Op mijn bureaublad staat wel; Tower Simulator V1. V1.1 kan ik niet krijgen omdat deze niet voor los Public is.

Gr,
Brian
Afbeelding
Dutchpilot
Instructor
Instructor
 
Berichten: 263
Geregistreerd: 12 okt 2008, 14:51
Woonplaats: Sittard - In de ILS van RWY21 op EHBK

Re: [Vraag] Tower Sim #1 (With update)

Berichtdoor arno op 30 aug 2010, 19:07

Beetje late reactie, maar was het bericht uit het oog verloren :oops: Maar een andere oplossing heb ik ook niet ><
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10544
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: [Vraag] Tower Sim #1 (With update)

Berichtdoor FsTheo op 30 aug 2010, 20:03

En ik zie dat er ondertussen een 1.2 is.
De hamvraag, het heeft wel goed gewerkt?

Ik zoek het toch een beetje in de videosfeer, misschien een ander programma wat voor zichzelf een verbetering heeft aangebracht waardoor Tower Sim opeens moeilijk gaat doen..

En ik lees op de website; Make sure your video card has 256Mb. Jij schrijft een 128 te hebben. Vandaar de vraag hierboven.

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14777
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: [Vraag] Tower Sim #1 (With update)

Berichtdoor Dutchpilot op 21 sep 2010, 07:00

OK, bedankt FsTheo. Ik zal het over een grote tijd nog eens proberen op een andere pc. Maar dan zal ik wel wat laten weten.
Afbeelding
Dutchpilot
Instructor
Instructor
 
Berichten: 263
Geregistreerd: 12 okt 2008, 14:51
Woonplaats: Sittard - In de ILS van RWY21 op EHBK


Keer terug naar Other Flight Simulators

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron