[VRAAG] Airport Tycoon 3

Vertel ons hier over jouw ervaringen met andere Flightsimulatoren.

Moderators: greencan, Moderator-groep

[VRAAG] Airport Tycoon 3

Berichtdoor Dutchpilot op 06 sep 2010, 18:57

Hallo iedereen,

Misschien dat vele het antwoord niet kennen maar ik stel toch de vraag. Hoe kun je jetways aan de terminal verbinden?. Overal gekeken, nergens te vinden.

Toch alvast bedankt,

Gr,
Brian

P.S.
Ik wil dan toch even nog een ander topic van mij aan het licht brengen waar sommigen mij mee kunnen helpen.
http://www.dutchfs.nl/forum/viewtopic.php?t=13780
Afbeelding
Dutchpilot
Instructor
Instructor
 
Berichten: 263
Geregistreerd: 12 okt 2008, 14:51
Woonplaats: Sittard - In de ILS van RWY21 op EHBK

Re: [VRAAG] Airport Tycoon 3

Berichtdoor arno op 20 sep 2010, 16:28

Kan iemand hem verder helpen met Airport Tycoon?

at Dutchpilot. Antwoord jij dan nog even op de vraag van Theo in dat andere onderdeel?
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10492
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: [VRAAG] Airport Tycoon 3

Berichtdoor Dutchpilot op 20 sep 2010, 17:48

arno schreef:Antwoord jij dan nog even op de vraag van Theo in dat andere onderdeel?


Ehh, bedoel je soms over dat van die bomen?. Dat hoeft niet meer, in Airport Design Editor zit een ingebouwde execlude gedeelte. Dit heeft zijn werk gedaan. Maar toch bedankt. Fijne avond nog verder,

mvg
BrianT
Ook wel bekend als Dutchpilot
Afbeelding
Dutchpilot
Instructor
Instructor
 
Berichten: 263
Geregistreerd: 12 okt 2008, 14:51
Woonplaats: Sittard - In de ILS van RWY21 op EHBK

Re: [VRAAG] Airport Tycoon 3

Berichtdoor arno op 20 sep 2010, 19:11

Nee. Over het bericht over Towersim # 1. het is wel zo netjes om ook Theo daar even over te antwoorden.

En deze vraag over Tycoon 3 is die nog relevant?
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10492
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: [VRAAG] Airport Tycoon 3

Berichtdoor Dutchpilot op 21 sep 2010, 06:58

Ok, ik heb nog wat extra info opgezocht over Airport Tycoon 3 en blijkbaar hebben de makers geen jetways erin gezet.
Dus...
Afbeelding
Dutchpilot
Instructor
Instructor
 
Berichten: 263
Geregistreerd: 12 okt 2008, 14:51
Woonplaats: Sittard - In de ILS van RWY21 op EHBK


Keer terug naar Other Flight Simulators

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron