Lock on

Vertel ons hier over jouw ervaringen met andere Flightsimulatoren.

Moderators: greencan, Moderator-groep

Lock on

Berichtdoor jeffrey12 op 09 aug 2008, 19:09

ik heb lock on air combat op een computer staan kan ik die naar de mijne zetten en ik kan bij progam file nergens de setup vinden
Avatar gebruiker
jeffrey12
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 166
Geregistreerd: 16 jul 2008, 11:16

Re: Lock on

Berichtdoor Dutchman op 21 aug 2008, 23:29

Ik weet veel van Lock On.
Zou je iets duidelijker willen zijn? Misschien kan ik je helpen!
gr, Rich
www.virtualturkishstars.com
Dutchman
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 11
Geregistreerd: 12 aug 2008, 13:43

Re: Lock on

Berichtdoor jeffrey12 op 27 sep 2008, 14:02

als ik lock on op de pc heb geinstalleerd
en ik wil die op een andere pc zetten maar ik ben de cd kwijt kan ik heb via de pc overzetten op een stick
Avatar gebruiker
jeffrey12
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 166
Geregistreerd: 16 jul 2008, 11:16


Keer terug naar Other Flight Simulators

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast