The Grand Archive

Hier proberen we vraag en antwoord bij elkaar te brengen. Veel terugkerende vragen komen hier terecht. Ook Reviews gemaakt door Dutchfs bezoekers.

Moderator: Archivist

Gesloten
Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14781
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

The Grand Archive

Bericht door FsTheo » 05 jan 2007, 12:59

'Het Grote Archief', we gaan het eens proberen. Er worden heel veel vragen in het forum gesteld (daar is het ook voor :D ) en er worden heel veel antwoorden gegeven. En tussendoor ook nog heel veel commentaar! :lol:

We gaan hier proberen deze vragen en antwoorden van al hun franje te ontdoen. Zodat een 'zoeker', als hij met z'n zoekopdracht een hit krijgt uit het archief, in ieder geval een vraag en een antwoord krijgt. Natuurlijk niet altijd het juiste antwoord, maar dan kan 'die iets andere vraag' alsnog in het forum gesteld worden.

Mocht iemand ergens in het forum nòg een antwoord zien, op een vraag in het archief, schroom niet en meld het even, dan maken wij de aanvulling.

Bepaalde specifieke onderwerpen blijven in hun eigen onderdeel, zo zullen de repaint topics gewoon blijven waar ze zijn, Leen houdt z'n eigen hoekje overzichtelijk. :D

En 'Archivist'? Wie is onze geheimzinnige archivaris? 8) Het zijn de Mod's en Admin's! :D Zij kunnen inloggen als Archivist en een bericht plaatsen..

We hopen dat het bijdraagt, om het forum wat overzichtelijker te krijgen! :dup:

Vragen welkom, commentaar :roll: ... ook wel. :D Mag wel in het 'Café'...

Theo :wink:

Gesloten

Terug naar “The Grand Archive”