Triplehead en FSX resolutie????

Ben je van plan een nieuwe PC aan te schaffen/bouwen?
Op dit forum kun je van gedachten wisselen ,meningen en ervaringen delen.

Moderator: Moderator-groep

Triplehead en FSX resolutie????

Berichtdoor mental-marco op di jul 27, 2010 9:03 pm

Hoi,

Ik heb sinds vandaag een triple monitor setup met een Matrox Triplehead en 3 Samsung T200 monitoren. Nu wil ik dus fsx instellen als 3x 1680*1050 (1 beeld van 5040*1050), maar lijkt net alsof fsx dat niet goed aankan. Het beeld blijft maar knipperen van bureaublad naar game. Is er iemand die hier een oplossing voor heeft of ben ik gedwongen een veel lagere resolutie intestellen :(

Hoop dat iemand met een oplossing of tips komt ....

Alvast bedankt.
Avatar gebruiker
mental-marco
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 101
Geregistreerd: ma sep 21, 2009 12:16 pm
Woonplaats: Velserbroek

Re: Triplehead en FSX resolutie????

Berichtdoor Rob-PA7RM op di jul 27, 2010 9:29 pm

hmmm. ik heb ook een TH2Go opstelling. FSX / Win7 (32bit) + een extra monitor op de 2e uitgang videokaart.
Geen geknipper hier. Probeer eens een lagere resolutie.
Heb je alle software geinstalleerd. Schijnt dat je de digitale versie ook kan updaten. Op de website van Matrox vind je meer info.

Zelf heb ik het ook nog niet optimaal ingesteld staan. Maar het knippert hier niet.
Afbeelding Flightsim news (at) Afbeelding
Avatar gebruiker
Rob-PA7RM
Instructor
Instructor
 
Berichten: 429
Geregistreerd: za sep 01, 2007 10:13 pm
Woonplaats: Heelsum

Re: Triplehead en FSX resolutie????

Berichtdoor mental-marco op di jul 27, 2010 9:41 pm

Ik heb de TH2G al geupdate (nieuwe firmware) en de nieuwste Matrox Powerdesk software geinstalleerd. Maar bij een lagere resolutie werkt het wel en als ik dan weer naar 5040*1050 ga dan flikkert het beeld weer, heel irritant. Want neem aan dat die resolutie toch gewoon zou moeten werken?? Ik heb mijn processor wel overgeclocked, kan het een voltage probleem zijn? Teweinig volt ofzoiets?
Avatar gebruiker
mental-marco
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 101
Geregistreerd: ma sep 21, 2009 12:16 pm
Woonplaats: Velserbroek

Re: Triplehead en FSX resolutie????

Berichtdoor mental-marco op wo jul 28, 2010 8:58 pm

Heb het probleem gevonden. het is een AAtje. Ergens gelezen over Anti Alliasing en die uitgezet in FSX en nu geen problemen tot nu toe.
Avatar gebruiker
mental-marco
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 101
Geregistreerd: ma sep 21, 2009 12:16 pm
Woonplaats: Velserbroek

Re: Triplehead en FSX resolutie????

Berichtdoor Rob-PA7RM op wo jul 28, 2010 11:51 pm

okay.
Morgen vrij, dan zal ik er ook nog eens wat serieuzer naar kijken hoe het allemaal ingesteld staat.
Afbeelding Flightsim news (at) Afbeelding
Avatar gebruiker
Rob-PA7RM
Instructor
Instructor
 
Berichten: 429
Geregistreerd: za sep 01, 2007 10:13 pm
Woonplaats: Heelsum

Re: Triplehead en FSX resolutie????

Berichtdoor Kevin op wo jul 28, 2010 11:56 pm

Ik heb het topic even verplaatst naar 'Hardware'. :wink: Je zegt dat je AA nu hebt uitgeschakeld en alles weer normaal is, maar stoor je je niet aan de mindere beeldkwaliteit van FSX nu?
Afbeelding
Bezoek Aviosim Nederland nu ook op Facebook!
Wij zijn de nederlandse reseller voor Sismo Soluciones en Simworld producten.
Avatar gebruiker
Kevin
Moderator
Moderator
 
Berichten: 3186
Geregistreerd: za jul 21, 2007 8:14 pm
Woonplaats: Voerendaal

Re: Triplehead en FSX resolutie????

Berichtdoor mental-marco op vr jul 30, 2010 10:59 pm

Ik heb ondertussen ipv 3 monitoren als cockpit, 2 monitoren als cockpit ingesteld en 1 monitor als extra dump (gps, traffic, etc). Nu geen problemen en AA kan ook weer aan. Nu enkel de bezel management aan de praat krijgen. Die werkte bij 3 monitoren wel en bij 2 niet meer :G:
Avatar gebruiker
mental-marco
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 101
Geregistreerd: ma sep 21, 2009 12:16 pm
Woonplaats: Velserbroek


Keer terug naar Hardware

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast