Filmpje maken..

Laat ons hier meegenieten van jouw ,zelfgemaakte, Flight Simulator screenshots en Flightsimulator filmpjes. ( geen echte luchtvaartbeelden)

Lees wel eerst de regels voor dit forum !

Moderator: Moderator-groep

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor Patrick op 03 jan 2010, 20:28

Op aanraden van enkelen hier, heb ik naast Fraps ook FS recorder. Ik had een mooie approach naar Insbruck opgenomen, bleek alleen later dat ik iets te lang had opgenomen met FS recorder (30 minuten :-x :? :lol: ), maar goed.

Anyway, FS recorder als playback was me aangeraden, omdat je dan ook gewoon de flaps, speedbrakes etc ziet uitgaan, etc. Maar toen ik playback deed, deed hij de eerste paar minuten inderdaad een keer (testje) de speedbrakes uit, maar daarna dus niet meer. Niets. Wie weet wat ik fout heb gedaan... Komt het omdat ik veel te vroeg FS recorder heb aangezet??
Patrick
 

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor Patrick op 04 jan 2010, 17:02

even een schopje naar boven. Weet iemand een antwoord op mijn vraag?
Patrick
 

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor 737freak op 04 jan 2010, 18:32

Welke versie van FS Recorder gebruik je? versie 1.33 of de nieuwe 2.0 Beta?
Ik gebruik versie 1.33 voor FSX en daar heb ik geen problemen mee...
Als je de Beta gebruikt kunnen er nog foutjes in zitten :wink:

overigens, volgens mij is er een tijds limiet voor je opname, al weet weet ik niet precies hoeveel
Afbeelding
|Intel Core i5-4690K 4,5 GHz| EVGA Geforce GTX970 4GB| ASUS Z97 Pro| 16GB Kingston DRR3-1866 |Samsung 830 256GB, WD Red 3TB, 2x WD Green 1TB| Noctua NH-U12P SE2| Corsair 600D| Windows 7 x64|
Avatar gebruiker
737freak
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 736
Geregistreerd: 13 mei 2009, 15:51
Woonplaats: Zeewolde

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor Patrick op 04 jan 2010, 19:08

de 1.33 of zelfs iets eerdere versie geloof ik.
Patrick
 

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor 737freak op 04 jan 2010, 19:24

Gebeurt hetzelfde als je opnieuw iets opneemt met FS Recorder, met de zelfde kist?
(gewoon eens stukje vliegen, om te testen)

Zoja, dan was het niet eenmalig
Ik denk even verder...
Ergens in de settings van FS Recorder staat aangevinkt wat FS Recorder op moet nemen. Staan die vinkjes uit?
Geen idee, hoe het kan gebeuren, maar het kan de oplossing sijn... :wink:

EDIT:
Als hij het nog steeds niet doet, misschien even een reinstall van FS Recorder... :G:
Afbeelding
|Intel Core i5-4690K 4,5 GHz| EVGA Geforce GTX970 4GB| ASUS Z97 Pro| 16GB Kingston DRR3-1866 |Samsung 830 256GB, WD Red 3TB, 2x WD Green 1TB| Noctua NH-U12P SE2| Corsair 600D| Windows 7 x64|
Avatar gebruiker
737freak
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 736
Geregistreerd: 13 mei 2009, 15:51
Woonplaats: Zeewolde

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor René333 op 05 apr 2010, 20:59

Hoi Theo,

Jouw filmpjes zien er super mooi uit. Mijn filmpjes zijn erg blokkerig/matige beeldkwaliteit. Welke instellingen gebruik jij in Camstudio? Ik zie bijvoorbeeld op het plaatje in de eerste posting dat je een hogere framerate heb maar lagere dimension. Hoe stel ik bijvoorbeeld die lagere dimension in?

Groet,
René

N.B. Ik zag ook dat je een andere Codec gebruikt; eentje die niet in de opties van Camstudio zit. Ben benieuwd of dat nog wat uitmaakt.
René333
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 23
Geregistreerd: 16 aug 2008, 20:05

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor PatsTeam op 13 apr 2010, 13:26

Camstudio vreet ook frames :shock:

is er niet een andere niet frame vretende film programma?
Avatar gebruiker
PatsTeam
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 653
Geregistreerd: 07 jan 2008, 16:44
Woonplaats: Heiloo

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor yas33 op 31 dec 2010, 12:48

Ja, oke goed alleen wat is nou beter met die fps ik snap het niet!!
Ik haal 60fps is dat goed??
Geboren Vlieger !

Afbeelding

Specs : Intel Core i7-2600 3.40 GHz, 8 GB RAM, 64 Bit
Avatar gebruiker
yas33
Instructor
Instructor
 
Berichten: 300
Geregistreerd: 14 mei 2010, 12:55

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor lexsis op 02 jan 2011, 00:18

Dat is gewoon goed als je dat haalt terwijl je je filmpje aan het recorden bent.

Echter als je dit normaal haalt en je gaat recorden, dan zouden de frames toch nog wel een diep terug in de 30 kunnen zakken (de grens tussen het vloeiend en niet vloeiend zien bij mensen. Bijv. als je FPS onder de 30 gaat zakken dan ziet het er iet meer vloeiend uit), maar dit ligt er ook aan wat voor soort recorder je gebruikt. Fraps kan bijvoorbeeld je FPS van 60 naar 30 laten zakken.
Avatar gebruiker
lexsis
Instructor
Instructor
 
Berichten: 471
Geregistreerd: 26 jul 2010, 13:46

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor koray-flyer96 op 02 jan 2011, 15:45

FS-Recorder heeft nu ook een nieuwe mogelijkheid, alleen snap ik het nog niet helemaal :P
Ik zal dit straks even testen
http://www.fs-recorder.net/forum/viewto ... ?f=8&t=564
koray-flyer96
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1044
Geregistreerd: 25 maart 2008, 19:20
Woonplaats: Gorinchem

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor yas33 op 14 jan 2011, 23:22

Oke, ik weet het nu de video's die ik had gedaan hebben heel laag kwaliteit.


Yassine :wink:
Geboren Vlieger !

Afbeelding

Specs : Intel Core i7-2600 3.40 GHz, 8 GB RAM, 64 Bit
Avatar gebruiker
yas33
Instructor
Instructor
 
Berichten: 300
Geregistreerd: 14 mei 2010, 12:55

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor FsTheo op 18 jan 2011, 12:37

koray-flyer96 schreef:FS-Recorder heeft nu ook een nieuwe mogelijkheid,

Dat ziet er heel geweldig uit! Vanavond gelijk proberen!
Het verschil met oude versies is, zo probeer ik snel te lezen, dat de oude versie opnames maakte van de Sim die in Real Time loopt. En deze draait het om, de 'camera' neemt in Real Time op en stuurt daarbij de opgenomen video aan die je in FS afspeelt. Dus je zet de camera vast op 30 frames en tijdens het verwerken zie dan ook dat FS soms sneller beweegt als normaal, maar bij een drukke scenery ook (veel) langzamer. Maar dat gebeurt dus om FsRecorder de tijd te geven, toch die 30 frames te halen!

Op YouTube staat een voorbeeld van het resultaat! :M:
http://www.youtube.com/watch?v=cD0ie8XXTyY

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14777
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:34
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Filmpje maken..

Berichtdoor PatsTeam op 18 jan 2011, 14:06

Bij mij werkt het perfect. :D
Eerst vliegen, daarna replay functie van FSrecorder, en tijdens de replay functie de video gaan renderen. [vlieg]
Als je vliegt en je rendert dan wordt het moeilijk om te vliegen. :P
Avatar gebruiker
PatsTeam
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 653
Geregistreerd: 07 jan 2008, 16:44
Woonplaats: Heiloo

Vorige

Keer terug naar Screenshots and movies

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast