.mdl openen in sketchup

Zelf een toestel bouwen? Of vragen erover? De Hangar is ervoor!

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Gebruikersavatar
rubenonline
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 532
Lid geworden op: 01 jun 2010, 15:31
Locatie: Vlissingen, Zeeland
Contacteer:

.mdl openen in sketchup

Bericht door rubenonline » 27 jun 2010, 16:19

Hallo,

Weet iemand misschien hoe je een .mdl file kan openen in sketchup?

Alvast bedankt!

Gebruikersavatar
737freak
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 736
Lid geworden op: 13 mei 2009, 15:51
Locatie: Zeewolde
Contacteer:

Re: .mdl openen in sketchup

Bericht door 737freak » 27 jun 2010, 16:44

Volgens mij heb je daar Gmax voor nodig :wink:
Sketch up kan geen .mdl openen.
Afbeelding
|Intel Core i5-4690K 4,5 GHz| EVGA Geforce GTX970 4GB| ASUS Z97 Pro| 16GB Kingston DRR3-1866 |Samsung 830 256GB, WD Red 3TB, 2x WD Green 1TB| Noctua NH-U12P SE2| Corsair 600D| Windows 7 x64|

Gebruikersavatar
rubenonline
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 532
Lid geworden op: 01 jun 2010, 15:31
Locatie: Vlissingen, Zeeland
Contacteer:

Re: .mdl openen in sketchup

Bericht door rubenonline » 27 jun 2010, 16:52

oke bedankt

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14779
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: .mdl openen in sketchup

Bericht door FsTheo » 27 jun 2010, 17:45

En zelfs met Gmax kun je die niet openen! Een .mdl is het gecompileerde eindresultaat van een gmax-bestand, daar kun je niks meer aan veranderen.
Je hebt dus het bronbestand van de maker van de .mdl nodig. En die geven ze meestal niet weg..

Theo ;-)

Gebruikersavatar
rubenonline
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 532
Lid geworden op: 01 jun 2010, 15:31
Locatie: Vlissingen, Zeeland
Contacteer:

Re: .mdl openen in sketchup

Bericht door rubenonline » 27 jun 2010, 18:48

Oo, dat is balen.
Is er geen andere oplossing?

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14779
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: .mdl openen in sketchup

Bericht door FsTheo » 27 jun 2010, 21:33

Eh.... nee. Zie het maar als brood bakken. Iemand heeft meel, water, zout en gist, en het recept.
Vervolgens bakt hij een broodje en dat heb jij. En nu wil jij van het broodje weer meel, water, zout en gist maken.
Want jij wil wat aan het recept aanpassen. En dat kan niet. Daarvoor moet je echt het recept hebben.

Simviation heeft een pagina met 'verlaten Gmax files', die zijn niet afgemaakt. Dat mag een ander doen en vaak moet je dan even de oorspronkelijke maker noemen in een readme.

http://www.simviation.com/adoptfsc.htm

Theo ;-)

Gebruikersavatar
rubenonline
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 532
Lid geworden op: 01 jun 2010, 15:31
Locatie: Vlissingen, Zeeland
Contacteer:

Re: .mdl openen in sketchup

Bericht door rubenonline » 28 jun 2010, 13:46

Jammer, maar iniedergeval bedankt.
Trouwens, leuk voorbeeld van dat brood! :)

Plaats reactie

Terug naar “The Building Hangar”