Acceleratie van vliegtuig aanpassen

Zelf een toestel bouwen? Of vragen erover? De Hangar is ervoor!

Moderator: Moderator-groep

Acceleratie van vliegtuig aanpassen

Berichtdoor JRSchiphol op 21 sep 2011, 10:44

Hallo,

Ik ben bezig met een vliegtuig een beetje te verbouwen zodat het vliegt zoals ik het wil.
Het is de FlightCraft A330.

Zodra ik wil opstijgen doet hij langzaam accelereren en kom pas na 30 sec op 80kts en op de Rotate speed stijgt hij niet op tenzij ik de trim helemaal omhoog zet.

Is er een mogelijkheid dat ik de acceleratie en de takeoff snelheid kan aanpassen door iets te veranderen in de CFG?

Alvast bedankt!
Afbeelding
ASUS P8Z68-V LX | Intel Core i7 2600K @3,40GHz | Corsair 8GB DDR3-1600 | MSI GeForce GTX660 OC TF 2GB | Samsung 840 EVO 250GB | Corsair Hydro H60 | Corsair Gold AX750 | Windows 7 Ultimate x64
Avatar gebruiker
JRSchiphol
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 867
Geregistreerd: 08 sep 2010, 18:53
Woonplaats: Krimpen aan den IJssel

Re: Acceleratie van vliegtuig aanpassen

Berichtdoor JRSchiphol op 24 sep 2011, 09:49

Iemand?
Afbeelding
ASUS P8Z68-V LX | Intel Core i7 2600K @3,40GHz | Corsair 8GB DDR3-1600 | MSI GeForce GTX660 OC TF 2GB | Samsung 840 EVO 250GB | Corsair Hydro H60 | Corsair Gold AX750 | Windows 7 Ultimate x64
Avatar gebruiker
JRSchiphol
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 867
Geregistreerd: 08 sep 2010, 18:53
Woonplaats: Krimpen aan den IJssel

Re: Acceleratie van vliegtuig aanpassen

Berichtdoor erikkx1 op 24 sep 2011, 11:36

Ja, als jij je waarden verandert in je aircraft.cfg, veranderd dat. Maar ik kan je daar niet echt verder mee helpen. :wink:
ASUS P8Z68-V_Pro, Nvidia MSI GTX 770 4GB, Intel i5 2500K 4,5Ghz, Corsair 8 GB 1600 kit RAM.
PROUD FSX USER!
Avatar gebruiker
erikkx1
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 879
Geregistreerd: 25 jul 2008, 16:54

Re: Acceleratie van vliegtuig aanpassen

Berichtdoor v1rotate op 21 jul 2012, 19:16

Is hij niet toevallig veel te zwaar? Dat heb je ook wel eens, dan zijn je brandstoftanks 100% vol, en komt 'ie niet vooruit. Dat is ook zo bij de POSKY A330, die komt ook moeilijk vooruit met een volle tank..
- Living the dream -
Avatar gebruiker
v1rotate
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1479
Geregistreerd: 11 jul 2010, 16:47
Woonplaats: Coventry

Re: Acceleratie van vliegtuig aanpassen

Berichtdoor jordan27 op 19 aug 2013, 20:08

Heb je alles al is nagekeken?
jordan27
Observer
Observer
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 19 aug 2013, 19:41

Re: Acceleratie van vliegtuig aanpassen

Berichtdoor Kensei op 20 aug 2013, 18:30

jordan27 schreef:Heb je alles al is nagekeken?

Dat is een nogal makkelijke (maar vage) vraag zonder dat je de topicstarter echt helpt. Definieer 'alles' zodat de TS een idee heeft wat je precies bedoelt.
FSX Acc | PMDG737ngx, 777, JS4100 | TrackIR4 Pro | VRInsight MCP Combo | CH Yoke & rudders | GF TQ6 & GF-T8 | 6GB PC-12800 | Intel I7/920 2,66@4GHz | Asus P6T Dlx V2 | GTX680 | Samsung Evo 120GB SSD | OCZ Vertex 120gb | Synology DS710+ 4TB NAS |
Kensei
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 165
Geregistreerd: 15 jul 2011, 09:38

Re: Acceleratie van vliegtuig aanpassen

Berichtdoor arno op 20 aug 2013, 18:36

jordan27 schreef:.....?

Alvorens je een vraag of opmerking plaatst. Kijk dan eerst even naar de datum wanneer de vraag was gestelt. In dit geval is dat al meer dan 2 jaar terug en dan is het zinloos om nog zo'n vraag te stellen. Tenzij.......je zoveel mogelijk berichten bij je profiel wilt zien. Als dit laatste het geval is, stel dan geen nutteloze/ onnodige vragen, maar echt inhoudelijke, waar jij en anderen weer wijzer van kunnen worden. Dat kost alleen maar ruimte op onze server.
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10520
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol


Keer terug naar The Building Hangar