Airspotters.nl.tt

Je hebt zelf een website die te maken heeft met FS of Real Life vliegen? En niet commercieel? Dan kun je hier een promotie laten plaatsen!

Moderator: Moderator-groep

Gesloten
Gebruikersavatar
Dutchfs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 93
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:17

Airspotters.nl.tt

Bericht door Dutchfs » 04 jun 2008, 18:23

Afbeelding

Airspotters

Airspotter.nl.tt is een Nederlandse internetsite waar u foto's van vliegtuigen kunt downloaden en uploaden. We hopen binnenkort zelfs helikopters en militaire vliegtuigen op onze site te hebben. Uiteraard mag u, zonder dat wij dat er vinden, foto's koppïeren en plakken naar een andere internetpagina. Vermeld niet dat jij de foto heb gemaakt als dat duidelijk iemand anders is, hiervoor hebben wij het CopyRight recht ©. Foto's zijn natuurlijk ook bruikbaar voor; werkstukken, bereaublad achtergronden etc.

Momenteel is Airspotters nog onder constructie. Er staan al een groot aantal foto's op en er zullen de komende dagen nog meer bijkomen. Ook zal er nog een forum komen waar je je foto's ook kunt uploaden, behalve via de mail. Wij hopen dat u binnenkort weer een kijkje neemt op Airspotters.nl.tt

Wilt u ons helpen? Dat kunt u altijd! Namelijk door foto's up te loaden. Hoe doe je dat?

Stuur de foto('s) naar airspotters@gmail.com en vermeld hierin uw naam, waar de foto is genomen en of we uw naam mogen vermelden. Vervolgens zal u foto zo spoedig mogelijk op de website verschijnen. Foto's van vliegtuigen, helikopter en eerder genoemde dingen zijn welkom. Uiteraard ook; Cockpit views, Cabin views, Tower views, foto's van de luchthaven etc.

De makkelijkste manier is door deze informartie in het gastenboek achter te laten, b.v.d.

Foto's van Airspotters;

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Binnenkort kunt u foto's ook uploaden op een daarvoor bestemd forum,

Gr. Het Airspotters-team!

http://www.airspotters.nl.tt

Gesloten

Terug naar “Websites van onze bezoekers!”