AviaWorld.net

Je hebt zelf een website die te maken heeft met FS of Real Life vliegen? En niet commercieel? Dan kun je hier een promotie laten plaatsen!

Moderator: Moderator-groep

Gesloten
Gebruikersavatar
Dutchfs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 93
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:17

AviaWorld.net

Bericht door Dutchfs » 24 jun 2008, 19:04

AviaWorld.net is een website met informatie over vliegtuigen, luchthavens en andere informatie uit de luchtvaart. De bezoekers kunnen eenvoudig kennis op doen van vliegtuigen door middel van de typebeschrijvingen die AviaWorld.net biedt. Ook worden er foto's geplaatst door spotters. Verder kunt u snel en eenvoudig luister naar Live ATC, aangeboden door LiveATC.net. Ook komt er binnenkort veel informatie over het spotten. Hierbij wordt o.a informatie, tips en bepaalde termen uit de fotografie nader verklaard.

AviaWorld.net biedt naast informatie ook andere activiteiten, zoals een gezellig forum. In dit forum kan je met andere leden praten of discussiëren met andere leden. Maar je kan ook foto's plaatsen van het spotten en screenshots van Flight Simulator plaatsen. Het forum is dus erg aantrekkelijk voor ieder persoon die van de luchtvaart houdt, hobbyist tot professional

Ook kunt u elke maand meedoen aan Foto van de Maand. Elke maand worden dan foto's geupload naar onze server; aan het eind van de maand worden de foto's geplaatst op het forum en dan kunnen leden gaan stemmen op de mooiste foto.

Al met al is AviaWorld.net een groeiende luchtvaartsite. In de toekomst hopen we een van de grotere sites te worden die informatie biedt over alles wat te maken heeft met de luchtvaart.

Wij hopen jullie graag te zien op AviaWorld.net en AviaWorld.net Forum!

http://www.aviaworld.net & http://forum.aviaworld.net

Gesloten

Terug naar “Websites van onze bezoekers!”