AI traffic probleem na install sp2, help

De Traffic vragen, Afcad, TTools, PAI. World of AI, we gaan het hier verzamelen!

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Pilootvincent » 17 mei 2015, 16:36

Hallo, ik heb een hele tijd AI traffic gehad zonder problemen, maar nu heb ik gister SP2 gedownload en nu is alles weg behalve de 737's van KLM , kan iemand mij helpen hoe ik de rest van de toestellen terug kan krijgen. Voor de duidelijkheid, ik had alleen de pakketten van KLM, Transavia, Martinair Cargo, Emirates, Easyjet en British Airways. Ik heb het er al af gegooid en er weer opnieuw opgezet maar dat hielp ook niet

Gr

Gebruikersavatar
arno
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10611
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: AI traffic probleem, help

Bericht door arno » 17 mei 2015, 16:46

In een ander onderdeel las ik World of AI ( WOAI). Is dit juist? Voor degene die gaat helpen want er zijn meerdere AI-pakketten.
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

Re: AI traffic probleem, help

Bericht door Pilootvincent » 17 mei 2015, 17:04

O, ja het is world of ai

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door FsTheo » 18 mei 2015, 19:58

Pilootvincent schreef:Ik heb het er al af gegooid en er weer opnieuw opgezet
Kijk eens of dat ook echt gelukt is Vincent. Bij de Aircraft zou je een rijtje vliegtuigen van WoAI moeten tegenkomen. Klopt dat?
En bij Scenery/World/scenery kom je meerdere trafficbestanden tegen, die je in elk geval kunt herkennen aan het woord 'traffic' in de naam.
Standaard zit er maar eentje in FS2004, de 'traffic030528.bgl' maar jij zou er meer moeten zien.

Als de WoAI installer ze per ongeluk ergens anders neergezet heeft, dan kun je handmatig de vliegtuigen en de trafficbestanden op de goede plek zetten, en zou het moeten werken.

Theo :wink:

Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Pilootvincent » 18 mei 2015, 21:59

Oke, ik zal het eens gaan proberen en laat komende week wel weten of het is gelukt met fsx
Laatst gewijzigd door Pilootvincent op 04 jun 2015, 15:56, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Kevin
Moderator
Moderator
Berichten: 3414
Lid geworden op: 21 jul 2007, 19:14
Locatie: Heerlen
Contacteer:

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Kevin » 19 mei 2015, 10:06

Wat zou kunnen, is dat er zowel FS9 als FSX traffic bestanden in je FSX map zitten. FSX laadt dan alleen de FS9 bestanden (vraag mij ook niet waarom). Met het programma AI Flight Planner (AIFP) kun je alle bestanden omzetten naar de FSX standaard. Al je traffic zou het dan weer moeten doen.

http://stuff4fs.com/newpage.asp?folder= ... n=be-aware
Afbeelding

Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Pilootvincent » 21 mei 2015, 17:06

Ik heb gister ff gekeken en alle bestanden staan bij de Scenery/world/scenery, En ik weet niet hoe ik moet zien of het FSX of FS9 bestanden zijn

Gr

Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Pilootvincent » 21 mei 2015, 23:23

Ik kom er net achter dat als ze vliegen ze het wel doen maar als ze bij de gates van Mega Airport Amsterdam staan zie ik ze niet

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door FsTheo » 24 mei 2015, 14:21

Dan zou je met 'Slew' eens boven Schiphol moeten gaan hangen, om te kijken wat er gebeurt.
Als ze wel vliegen, maar ze verdwijnen direct na de landing, is er geen parkeerruimte.
Als de parkings niet helemaal goed liggen (verkeerde Afcad), dan parkeren ze misschien wel in de gebouwen, zodat jij ze niet ziet. :)

Theo :wink:

Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Pilootvincent » 27 mei 2015, 20:15

Oke, maar ik heb alles er weer eens af gegooid en dit keer alleen klm erop gezet maar ik zie ze nog niet

Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Pilootvincent » 27 mei 2015, 20:20

En als ik het op 'dawn' zet, net 1 of 2 min voordat het 'day' word en ik vlieg er dan boven en het is 'day' dan gaan ze automatisch weg en zie ik ze niet meer. als ik dan naar 'Air Traffic' ga staat die naam er nog wel van het vliegtuig maar als ik er op klik zie ik geen vliegtuig, alleen de 737 blijft zichtbaar, en voor da ik SP2 heb geïnstalleerd had ik geen problemen

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door FsTheo » 29 mei 2015, 19:55

Even denken. Je schrijft 'SP2'. SP2 van wat? Niet van FS2004 want die heeft één keer een update gehad met extra bruggen enzo.

Je schrijft 'Mega Airport Amsterdam'. Heb je ook al eens op andere 'standaard' vliegvelden gekeken, of na een herinstallatie op Schiphol gekeken, maar dan eerst zonder Mega Airport?

Het verschil tussen FS2004 bestanden en die voor FSX van WoAI, zou de installer zelf moeten herkennen, jij geeft op voor welke sim je installeert en de installer moet het dan goed doen.

Theo :wink:

Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Pilootvincent » 01 jun 2015, 10:22

Het is al opgelost, ik heb gewoon de schaduw van de vliegtuigen uitgezet en het is opgelost

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door FsTheo » 02 jun 2015, 16:27

Dan gebruik jij dus FSX, niet FS2004! :shock:

Theo

Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Pilootvincent » 04 jun 2015, 15:56

Ik heb nooit gezegd dat ik fs2004 heb

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door FsTheo » 06 jun 2015, 19:29

Ook niet ontkent Vincent, toen ik er over begon! :lol:

Maar als je aan de bovenkant kijkt, staat er, "Forumoverzicht, Microsoft® Flight Simulator 2004 & FSX, AI-Traffic" dus kon het allebei zijn.
En als ouwe FS2004 vlieger dacht ik niet zo gauw aan FSX. Want het schaduw probleem is een bekende! :D

Theo :wink:

Pilootvincent
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 34
Lid geworden op: 05 mei 2015, 23:26

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door Pilootvincent » 07 jun 2015, 22:10

jij kan dan niet lezen want vrij in het begin heb ik gezegd dat het over fsx gaat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: AI traffic probleem na install sp2, help

Bericht door FsTheo » 09 jun 2015, 19:47

Pilootvincent schreef:Oke, ik zal het eens gaan proberen en laat komende week wel weten of het is gelukt met fsx

Laatst bijgewerkt door Pilootvincent op do jun 04, 2015 4:56 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Oke, jij het voordeel van de twijfel. (Al ben ik wel benieuwd wat je op 4 juni nog gauw even veranderd hebt in een bericht van 18 mei! :tap: )

Theo :wink:

Plaats reactie

Terug naar “AI-Traffic”