Ultimate traffic

De Traffic vragen, Afcad, TTools, PAI. World of AI, we gaan het hier verzamelen!

Moderator: Moderator-groep

Ultimate traffic

Berichtdoor M-1414 op wo jul 02, 2008 11:41 am

Ik heb Ultimate traffic 2007 gekocht maar ik zie geen vliegtuigen staan
ik heb m'n trafficslider op 100% staan.
ook heb ik vista maar er staat: Vista ready
iemand een idee hoe ik dat kan oplossen??????
M-1414
Instructor
Instructor
 
Berichten: 246
Geregistreerd: wo apr 23, 2008 3:55 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor zoek34 op wo jul 02, 2008 11:54 am

als het goed is moet je een .exe bestand uitvoeren met welke airlines je allemaal wilt.
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper
Avatar gebruiker
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
 
Berichten: 4665
Geregistreerd: za jan 06, 2007 9:40 am
Woonplaats: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor M-1414 op wo jul 02, 2008 12:23 pm

en waar vind ik die??
M-1414
Instructor
Instructor
 
Berichten: 246
Geregistreerd: wo apr 23, 2008 3:55 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor zoek34 op wo jul 02, 2008 12:44 pm

in de map van de installatie / op het bureaublad / in het startmenu :roll:
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper
Avatar gebruiker
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
 
Berichten: 4665
Geregistreerd: za jan 06, 2007 9:40 am
Woonplaats: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor PatrickZ op wo jul 02, 2008 5:38 pm

Bij Ultimate Traffic moet je eerst compileren voordat het werkt. Hoe je dat moet doen staat zeer duidelijk omschreven in de handleiding.
Avatar gebruiker
PatrickZ
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1655
Geregistreerd: za apr 28, 2007 7:38 pm
Woonplaats: Onder de Rekken2A en Norku2A arrivals juist voor Artip

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor M-1414 op wo jul 02, 2008 6:50 pm

misschien is voortaan verstandiger om een handleiding te lezen :oops:
M-1414
Instructor
Instructor
 
Berichten: 246
Geregistreerd: wo apr 23, 2008 3:55 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor PaulB op wo jul 02, 2008 6:52 pm

DAT noemen ze nu een open deur intrappen ............... :D
Paul.
PaulB
....
....
 
Berichten: 3509
Geregistreerd: do jan 04, 2007 8:55 pm
Woonplaats: 14 april 1945-09 juni 2009

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor M-1414 op do jul 03, 2008 7:23 pm

als ik het programma opstart (ultimate traffic) dan blijft hij haken op: updating reg num assignment data
iemand een iedee hoe dit verholpen kan worden?

EDIT: probleem verholpen
moest het als admin uitvoeren
M-1414
Instructor
Instructor
 
Berichten: 246
Geregistreerd: wo apr 23, 2008 3:55 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor erwin969 op wo jul 09, 2008 3:29 pm

Ik ben ook van plan om dit te gaan aanschaffen. Hoeveel schijfruimte neemt dit programma in beslag? En wat doe je met al het AI traffic wat je nu al gebruikt van PAI?
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: wo jan 16, 2008 5:47 pm

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor PatrickZ op wo jul 09, 2008 7:26 pm

Ik raad het je niet aan om Ultimate Traffic aan te schaffen. Ik heb het ooit gehad, maar ik was er niet tevreden over. Pakketten als PAI en WoAI zijn van veel betere kwaliteit, en nog gratis ook.
Avatar gebruiker
PatrickZ
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1655
Geregistreerd: za apr 28, 2007 7:38 pm
Woonplaats: Onder de Rekken2A en Norku2A arrivals juist voor Artip

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor greencan op wo jul 09, 2008 10:19 pm

Helemaal mee eens.
Op zich werkt UT zoals de bedoeling is, maar de kwaliteit van de textures is matig.
Afbeelding
Avatar gebruiker
greencan
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 3113
Geregistreerd: za jan 06, 2007 2:12 am
Woonplaats: Castricum

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor erwin969 op do jul 10, 2008 12:34 am

Maar PAI wordt de laatste tijd helemaal niet meer geupdate met nieuwe toestellen en livery's. Verder kom ik er achter dat ik b.v. 737's van KLM gewoon in de US zie vliegen terwijl ze daar in reallife helemaal nooit vliegen. Hoe kan dit?
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: wo jan 16, 2008 5:47 pm

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor PatrickZ op do jul 10, 2008 5:49 am

PAI is idd ook niet de beste die er bestaat, maar Ultimate Traffic is wat dat aan gaat niet echt een verbetering. Zo heeft UT bijvoorbeeld geen model voor de TU-154 en gebruiken ze in plaats daarvan het model van de b727. Dat ziet er nou niet echt professioneel uit moet ik zeggen. En er zijn meer van dergelijke voorbeelden.
Avatar gebruiker
PatrickZ
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1655
Geregistreerd: za apr 28, 2007 7:38 pm
Woonplaats: Onder de Rekken2A en Norku2A arrivals juist voor Artip

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor erwin969 op do jul 10, 2008 10:59 am

En hoe komt het dat ik b.v. 737's van KLM gewoon in de US zie vliegen terwijl ze daar in reallife helemaal nooit vliegen. Hoe kan dit?
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: wo jan 16, 2008 5:47 pm

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor FsTheo op do jul 10, 2008 11:30 am

Dat zit dan in de vliegplannen, die zijn dus niet helemaal realistisch opgebouwd..

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14707
Geregistreerd: do jan 04, 2007 7:34 pm
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor erwin969 op do jul 10, 2008 1:36 pm

Hoe kun je dat veranderen?
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: wo jan 16, 2008 5:47 pm

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor M-1414 op do jul 10, 2008 1:37 pm

volgensmij kan dit met ai traffic mover
M-1414
Instructor
Instructor
 
Berichten: 246
Geregistreerd: wo apr 23, 2008 3:55 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor erwin969 op do jul 10, 2008 3:42 pm

Enig idee hoe dit dan werkt? Ik heb dat programma geinstalleerd maar zie al mijn AI traffic niet in dat programma staan.
erwin969
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 913
Geregistreerd: wo jan 16, 2008 5:47 pm

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor M-1414 op do jul 10, 2008 3:46 pm

kijk eens op dit forum:
http://www.dutchfs.nl/forum/viewtopic.php?f=82&t=7621
zo kan je ook een flightplan veranderen

EDIT: volgensmij kan je de link niet aanklikken
zal wel een domme vraag zijn maar hoe krijg ik de link zo dat iedereen hem kan aanklikken
EDIT: heb het probleem gevonden

En ik heb hem opgelost! :lol: Theo :wink:
M-1414
Instructor
Instructor
 
Berichten: 246
Geregistreerd: wo apr 23, 2008 3:55 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor raraoul op zo sep 13, 2009 7:50 pm

aangezien ik nog steeds niet snap hoe die worldofai werkt, en ik op alle forums ( dus ook van deze site) die er over gaan, heb bekeken, en nog allerlei youtube filmpjes over heb bekeken, maar t me nog steeds niet lukt dacht ik dat ik dan maar ultimate traffic ga downloaden.
jaa niet kopen, zit momenteel met niet heel veel geld en zodra ik weer beetje geld heb gaik eerst ff PMDG 747 kopen. :M:
alleen neemt U T 161 MB in beslag, dat is best veel:(
en ik zag dat jullie in deze topic niet zo enthousiast over UT zijn, maar zou t tog slim zijn om deze te downloaden? of zeggen jullie, probeer nog maar s, en nog maar s die world of ai pakketten te downloaden :tap:
want dat neemt natuurlijk ook weer veel minder ruimte in beslag..
of kan je eigenlijk ook op andere manieren aan mooie KLM, Lufthansa, NWA, Emirates en noem maar op ai traffic pakketen downloaden?

Groeten,
Raoul
raraoul
 

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor FsTheo op zo sep 13, 2009 11:42 pm

raraoul schreef:ultimate traffic downloaden.

:no:
Volgens mij moeten wij even ernstig praten Raoul. :roll:

Maar voordat je er aan begint, omdat je WoAI niet op gang krijgt, zou je even kunnen kijken bij PAI de conculega van WoAI. :lol:

En mocht dat ook niet lukken, dan krijg je persoonlijk van mij hulp met WoAI. Want dat werkt gewoon en is goed.

Theo :wink:
Avatar gebruiker
FsTheo
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 14707
Geregistreerd: do jan 04, 2007 7:34 pm
Woonplaats: Zandeweer, Prov. Groningen

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor PatrickZ op ma sep 14, 2009 7:08 am

Het is absoluut niet slim om Ultimate traffic te downloaden om de eenvoudige reden dat dit niet toegestaan is. De kwaliteit mag dan slecht zijn, maar het is en blijft een payware product. Dus als je het wil hebben moet je het gewoon kopen.

Maar zoals Theo zegt, eerst proberen WoAI aan de praat te krijgen. Dat is echt niet moeilijk, waarschijnlijk doe je iets heel simpels verkeerd. En de kwaliteit van WoAI is vele malen beter dan die van Ultimate Traffic.
Avatar gebruiker
PatrickZ
Supervisor
Supervisor
 
Berichten: 1655
Geregistreerd: za apr 28, 2007 7:38 pm
Woonplaats: Onder de Rekken2A en Norku2A arrivals juist voor Artip

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor John Glanville op ma sep 14, 2009 11:18 am

@Patrick Z ,
Voordat je over illegale software begint , zou je ook aan de site van Flight1 kunnen kijken waar Ultimate Traffic gewoon als demo te downloaden is :

http://www.flight1.com/download.asp?id=ut2demo

En hier de volle versie :

http://www.flight1.com/download.asp?id=ut2

Voor deze moet er wel betaald worden !!

Tegenwoordig is de meeste software , of als boxed versie , of als download verkrijgbaar .
Marr waarom geld weggooien als er programma's als WorldofAi er zijn , het is een goed werkend program - er moet alleen de readme ( die al uitvoerig hier besproken is ) goed doorlezen en volgen .

Just my 3 cents worth .

John
Avatar gebruiker
John Glanville
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 785
Geregistreerd: vr jan 05, 2007 11:47 pm
Woonplaats: Wijk aan Zee

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor roylabruyere op wo dec 02, 2009 8:06 pm

Ik heb een vraagje:

Ik heb Ultimate Traffic geinstalleerd. Al die dingen gedaan, het werkt. Maar als ik bijvoorbeeld op Rotterdam begin dan begint iedereen tegelijk dus dan gaan er ineens 7 vliegtuigen taxiien... Kan dit realistischer gemaakt worden?

Groeten Roy
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB
roylabruyere
Controller
Controller
 
Berichten: 92
Geregistreerd: zo okt 18, 2009 1:15 pm

Re: Ultimate traffic

Berichtdoor John Glanville op wo dec 02, 2009 8:15 pm

Om het nog realistischer te maken , stap je in de auto , bus , trein of op de fiets en ga een dagje spotten op EHRD .

John
Avatar gebruiker
John Glanville
Senior Instructor
Senior Instructor
 
Berichten: 785
Geregistreerd: vr jan 05, 2007 11:47 pm
Woonplaats: Wijk aan Zee

Volgende

Keer terug naar AI-Traffic

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten