Ultimate traffic

De Traffic vragen, Afcad, TTools, PAI. World of AI, we gaan het hier verzamelen!

Moderator: Moderator-groep

M-1414
Instructor
Instructor
Berichten: 243
Lid geworden op: 23 apr 2008, 14:55
Locatie: Amsterdam

Re: Ultimate traffic

Bericht door M-1414 » 02 dec 2009, 20:04

Het enige wat ik me kan bedenken is de traffic-slider lager zetten.

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: Ultimate traffic

Bericht door FsTheo » 02 dec 2009, 21:17

Daar is niet zoveel aan te doen Roy, als je FS start gaat hij proberen alle traffic die op dat moment weg moet, op gang te brengen. Maar ook, de traffic van het afgelopen kwartier! En dan wordt het inderdaad even knap druk.
Vooral als er dan ook nog verkeer binnenkomt, waarop het vertrekkende eerst moet wachten. :roll:

Dus, ik sluit me bij de vorige spreker aan, zet de slider eens van 100% op 70.. :D

Theo :wink:

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 03 dec 2009, 15:44

Oke, ik zal het is proberen :wink:
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

f14driver
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 124
Lid geworden op: 09 jan 2007, 15:00

Re: Ultimate traffic

Bericht door f14driver » 06 dec 2009, 15:52

roylabruyere schreef:Ik heb een vraagje:

Ik heb Ultimate Traffic geinstalleerd. Al die dingen gedaan, het werkt. Maar als ik bijvoorbeeld op Rotterdam begin dan begint iedereen tegelijk dus dan gaan er ineens 7 vliegtuigen taxiien... Kan dit realistischer gemaakt worden?

Groeten Roy
Dit heeft te maken met het opstarten van de AI engine in FS.
In de eerste 15 minuten zullen alle geplande vertrekken van het voorafgaande halfuur ook uitgevoerd worden.
Dit is een beperking van de AI engine die niet veranderd kan worden.

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 06 dec 2009, 17:25

Oke, ik snap het :dup:
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 22 dec 2009, 12:33

Ik heb een problème:


Afbeelding


Tsja, hoe moet ik dit oplossen?
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: Ultimate traffic

Bericht door FsTheo » 22 dec 2009, 12:57

Als het een conflict met de oude traffic is en Ultimate heeft die niet uitgezet, kan je dat zelf doen.
In Scenery/World/Scenery zit traffic030528.bgl (getal kan iets anders zijn) Verander die in traffic030528.old en dat conflict zou verdwenen moeten zijn, net als de onrealistische Soar Airlines en zo! :lol:

Theo :wink:

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 22 dec 2009, 14:49

Bedankt ! :D

Alleen op Addon Scenerys werkt ie niet toch?
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: Ultimate traffic

Bericht door FsTheo » 22 dec 2009, 15:32

Jawel hoor! AI traffic trekt zich daar niks van aan. Dat kijkt alleen maar naar de Afcads!

Theo :wink:

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 22 dec 2009, 18:47

Oke, hij doet het :dup:
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 24 dec 2009, 12:51

Hmm, nu doet hij het ineens niet meer. Als ik de naam verander, verandert de PC hem automatisch terug :roll:

Gr Roy
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: Ultimate traffic

Bericht door FsTheo » 24 dec 2009, 13:45

Als jij rechten hebt om het te veranderen, dan moet dat lukken.
Jou computer heeft in elk geval geen rechten om dingen zomaar weer terug te zetten....

Je kunt het hele bestand buiten FS plaatsen. En mocht je Soar en zijn vriendjes nooit meer willen zien, dan kun je dat bestand weggooien, zonder problemen! :dup:

Theo :wink:

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 24 dec 2009, 17:12

Hij maakt continu zelf weer een bestandje aan:

Afbeelding

Gr Roy
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: Ultimate traffic

Bericht door FsTheo » 24 dec 2009, 19:31

Maar dat doet FS volgens mij niet. Want dat bestand heet nu nog steeds Traffic030528.old.
Ik zie dat je ook WoAI hebt, maar dat grijpt volgens mij ook niet in, dus blijft Ultimate over.

Heb ik zelf niet maar ik denk dat Ultimate traffic.bgl aanmaakt. En als jij er dan traffic.old van maakt, denkt Ultimate hee, hij's weg en maakt prompt weer een nieuwe aan! Dus denk ik (ik denk wat af :D ) dat traffic.bgl gewoon mag blijven.

Theo :wink:

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 25 dec 2009, 11:26

Haha oké!
Maar hij blijft die foutmelding geven over Traffic.bgl

Dank voor je hulp!
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: Ultimate traffic

Bericht door FsTheo » 25 dec 2009, 12:26

Jou traffic.bgl is 35Mb, dat moet haast wel het Ultimate bestand zijn.
Dus als je dat kwijt wilt en alleen WoAI wilt gebruiken, moet je Ultimate uninstallen.
Je kunt ze wel door elkaar gebruiken alleen loop je het risico dat het zo druk wordt dat een van de twee zijn toestellen niet meer kwijt kan, alle parkings zijn dan vol.

En een AI-toestel wil direct na touchdown weten of er een plekje voor hem is. Zo niet, dan lost hij op de runway op in het niets.
En dat is een raar gezicht voor de spotters! :lol:

Theo :wink:

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 27 dec 2009, 17:19

Dat is juist het uiterste van wat ik nu heb. Ik heb nu helemaal geen traffic meer. Een enkel vliegtuigje op Zaventem...
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: Ultimate traffic

Bericht door FsTheo » 27 dec 2009, 22:47

En je traffic slider staat wel op 100% of in die buurt?

Theo :wink:

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 28 dec 2009, 11:24

Hij doet het :D

Mijn Traffic stond gewoon op 100%. Maar ik heb hem verwijderd, het hele programma en daarna alle traffic.bgl verwijderd en toen Ultimate Traffic opnieuw geinstalleerd en toen deed ie het :D

Bedankt voor je hulp!
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

Gebruikersavatar
FsTheo
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:34
Locatie: Zandeweer, Prov. Groningen
Contacteer:

Re: Ultimate traffic

Bericht door FsTheo » 28 dec 2009, 11:37

Mooi! :dup: En nou op tijd vertrekken hoor, anders moet je achter in de (lange) rij staan! :lol:

Theo :wink:

roylabruyere
Controller
Controller
Berichten: 92
Lid geworden op: 18 okt 2009, 12:15

Re: Ultimate traffic

Bericht door roylabruyere » 28 dec 2009, 17:41

Hahaha, ja klopt. Ik vertrek ook niet meer van Schiphol ofzo maar van Eindhoven :D
Intel Duo 3.00 GHz
Nvidia Geforce 9800 GT 1GB
Windows XP SP3
RAM 1 GB

gompy
Observer
Observer
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 apr 2011, 10:30

in Ultimate traffic 2 zie ik geen andere vliegtuigen

Bericht door gompy » 28 apr 2011, 10:49

Hierbij mijn vraag,

Ik heb ultimate traffic 2 geinstalleerd maar zie helemaal geen ander verkeer als ik fsx opstart. Voorheen had ik dat wel, heb nl door een crash alles op nieuw moeten installeren zo ook Ultimate traffic 2 en nu zie ik dus geen andere vliegtuigen als ik bijv vanaf schiphol op wil stijgen.
Wie kan mij hierbij helpen

Gebruikersavatar
zoek34
Senior Executive
Senior Executive
Berichten: 4658
Lid geworden op: 06 jan 2007, 08:40
Locatie: onder de SUGOL en ARTIP arrivals voor rwy 36R (Aalselmeerbaan)

Re: Ultimate traffic

Bericht door zoek34 » 28 apr 2011, 11:51

hoeveel procent verkeer heb je?

bij 10% is dat namelijk nog steeds weinig)
PC oud: Celeron D 346 (sock 775) / 8600GT 1GB / 3GB DDR2-553

PC nieuw: Intel Core I7-3930K / 680GTX TF4 / 32GB DDR3-1600 / Corsair H100 + 4x 120mm fans / Asus P9X79 / Samsung 830 256GB / WD Black 1TB / LG GH24NS90 / Be-Quiet PP L8 730W / CM Storm Trooper

schokker
Supervisor
Supervisor
Berichten: 1732
Lid geworden op: 04 jan 2007, 19:05
Locatie: Kampen

Re: Ultimate traffic

Bericht door schokker » 28 apr 2011, 14:19

Bij UT moet je zelf aangeven welk verkeer je wilt hebben.
Daarvan ga je dan een nieuw traffic bestand van aanmaken.
Gewoon even de handleiding lezen.

Gtz,
Jan
Domme vragen bestaan niet.
Uitsluitend domme antwoorden.

Afbeelding

gompy
Observer
Observer
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 apr 2011, 10:30

in Ultimate traffic 2 zie ik geen andere vliegtuigen

Bericht door gompy » 29 apr 2011, 09:25

Ik heb de traffic display op 100% staan en heb ook de handleiding door gelezen, maar kom er op een of andere manier gewoon niet uit.
Bij welke opties moet ik dan aan kiezen welk verkeer ik allemaal wil hebben...bij UT2weekly en dan zijn alle maatschappijen aan gevinkt...moet ik hier zijn of ergens anders?

Wie o wie weet hoe dit moet?

Plaats reactie

Terug naar “AI-Traffic”