Rudder

De flightsim van Austin Meyer.
Maak kennis met deze "andere" sim.

Moderators: Leendejager, Moderator-groep

Rudder

Berichtdoor partytrucker op 28 feb 2015, 20:38

Hallo mensen

Misschien zie ik wat over het hoofd hier op het forum maar ik heb bij sommige toestellen(meerdere merken en smaken) rudder problemen.

Als ik mijn pendalen gebruik dan hebben de vliegtuigen in kwestie geen complete uitslag van de rudder maar een heel klein stukje.
Dit is zeker op winderig t.o of landing erg vervelend.

Iemand idee hoe ik dit oplos?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Using Tapatalk
Avatar gebruiker
partytrucker
Observer
Observer
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 08 maart 2014, 06:49
Woonplaats: Amsterdam, Netherlands

Re: Rudder

Berichtdoor Fireridergamer op 28 feb 2015, 22:53

Als het goed is kan je bij settings in fsx dit veranderen. Wat je doet is: Settings -> Controls -> Axis, hier moet je de goede as opzoeken voor het rudder en dan de Null zone op 0 zetten en de uitslag volledig naar rechts. Als het goed is werkt het dan goed ;)

Ik hoor wel of het gelukt is!

Groet,

Fireridergamer
Pre-flight checklist:
Sky above - checked
Ground below - checked
Try and keep it that way the entire flight.
Fireridergamer
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 46
Geregistreerd: 20 feb 2015, 17:10
Woonplaats: Barendrecht

Re: Rudder

Berichtdoor partytrucker op 02 maart 2015, 06:26

Dit is geen fsx maar xplane

In ieder geval bedankt voor je tip


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Using Tapatalk
Avatar gebruiker
partytrucker
Observer
Observer
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 08 maart 2014, 06:49
Woonplaats: Amsterdam, Netherlands

Re: Rudder

Berichtdoor tinus744 op 02 maart 2015, 07:09

Moeilijk te zeggen. Kan je meer info geven over welke toestellen het gaat?

Bij een crosswind takeoff gebruik ik trouwens meestal de ruddertrim. Dan hou je meer 'rust in de tent' tijdens de takeoff.
tinus744
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 156
Geregistreerd: 10 feb 2012, 00:25

Re: Rudder

Berichtdoor Leendejager op 04 maart 2015, 10:30

In settings joystick and equipment is het wel in te stellen denk ik.
Afbeelding
"Non licet omnibus volare cum aquilis" (Azzurro)
Avatar gebruiker
Leendejager
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 3414
Geregistreerd: 06 jan 2007, 09:41
Woonplaats: Vlaardingen


Keer terug naar X-Plane

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron