x plane 10 op max settings?

De flightsim van Austin Meyer.
Maak kennis met deze "andere" sim.

Moderators: Leendejager, Moderator-groep

x plane 10 op max settings?

Berichtdoor luuk engel op 10 apr 2015, 22:53

Hallo,
Zou ik met de volgende pc specs X plane 10/fsx op max settings kunnen spelen?
Intel i7 2600 CPU @3,40 ghz
2TB harde schijf
NVIDEA GeForce GT530 2GB DDR3
8 GB RAM.
luuk engel
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 18
Geregistreerd: 19 feb 2015, 21:35

Re: x plane 10 op max settings?

Berichtdoor LNRalph op 11 apr 2015, 15:34

X-Plane zeker weten niet.
Avatar gebruiker
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 125
Geregistreerd: 02 maart 2013, 21:29
Woonplaats: Groningen

Re: x plane 10 op max settings?

Berichtdoor luuk engel op 11 apr 2015, 16:27

Welke van de 2 zal er mooier uit gaan zien? (Met add-ons)
luuk engel
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 18
Geregistreerd: 19 feb 2015, 21:35

Re: x plane 10 op max settings?

Berichtdoor LNRalph op 11 apr 2015, 22:26

Moeilijk te zeggen. Er zijn heel veel add-ons voor FSX, voor X-Plane minder, maar het worden er steeds meer.
X-Plane is iets realistischer, al zijn daar vast hele discussies over te voeren :lol:



Avatar gebruiker
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 125
Geregistreerd: 02 maart 2013, 21:29
Woonplaats: Groningen

Re: x plane 10 op max settings?

Berichtdoor luuk engel op 11 apr 2015, 22:59

Oké bedankt,
Dan ga ik die maar aanschaffen wanneer ik mijn nieuwe pc heb
luuk engel
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 18
Geregistreerd: 19 feb 2015, 21:35


Keer terug naar X-Plane

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Yahoo [Bot] en 1 gast