xplane en windows 10

De flightsim van Austin Meyer.
Maak kennis met deze "andere" sim.

Moderators: Leendejager, Moderator-groep

xplane en windows 10

Berichtdoor jefken op 30 aug 2015, 10:21

ik heb na over te gaan op windows 10 mijn xplane een geupdatet en nu krijg ik een foutmelding als xplane is opgestart

Afbeelding

wat kan ik doen?
want xplane sluit af
FSX - X-plane 11 (64bits) -Airfoillabs_C172SP
laptop asus G752VY W10 64bits I7 16 SSD 250GB HDD GB 1TB

(FSX PMDG 737NGX - PMDG 777 200LRX - PMDG 777-300ER - Ezdok - Virtual CDU 737 en 777 - Kingair B200 - A2A C172 en 182 skylane).
Avatar gebruiker
jefken
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 150
Geregistreerd: 26 feb 2012, 14:08
Woonplaats: Gent - België

Re: xplane en windows 10

Berichtdoor arno op 30 aug 2015, 14:43

Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!
Avatar gebruiker
arno
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 10525
Geregistreerd: 04 jan 2007, 18:51
Woonplaats: ergens op deze aardbol

Re: xplane en windows 10

Berichtdoor LNRalph op 31 aug 2015, 09:16

In ieder geval checken of je de laatste video kaart driver hebt.
Avatar gebruiker
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 125
Geregistreerd: 02 maart 2013, 21:29
Woonplaats: Groningen

Re: xplane en windows 10

Berichtdoor jefken op 01 sep 2015, 07:29

LNRalph schreef:In ieder geval checken of je de laatste video kaart driver hebt.


heb via windows update een update van de amd drivers gekregen maar de fout blijft
FSX - X-plane 11 (64bits) -Airfoillabs_C172SP
laptop asus G752VY W10 64bits I7 16 SSD 250GB HDD GB 1TB

(FSX PMDG 737NGX - PMDG 777 200LRX - PMDG 777-300ER - Ezdok - Virtual CDU 737 en 777 - Kingair B200 - A2A C172 en 182 skylane).
Avatar gebruiker
jefken
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 150
Geregistreerd: 26 feb 2012, 14:08
Woonplaats: Gent - België

Re: xplane en windows 10

Berichtdoor wim1976 op 01 sep 2015, 11:19

En wat als je het rechtstreeks van AMD haalt.
wim1976
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 159
Geregistreerd: 31 maart 2011, 15:37
Woonplaats: Barneveld

Re: xplane en windows 10

Berichtdoor LNRalph op 01 sep 2015, 16:36

Ik zou inderdaad de drivers niet via Windows updaten, daar heb ik in het verleden ook gezeur mee gehad.
Avatar gebruiker
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 125
Geregistreerd: 02 maart 2013, 21:29
Woonplaats: Groningen

Re: xplane en windows 10

Berichtdoor jefken op 02 sep 2015, 10:42

wim1976 schreef:En wat als je het rechtstreeks van AMD haalt.

heb ik ook gedaan

Maar hoe kan ik die Resources/shaders/prop_disc.glsl updaten?
FSX - X-plane 11 (64bits) -Airfoillabs_C172SP
laptop asus G752VY W10 64bits I7 16 SSD 250GB HDD GB 1TB

(FSX PMDG 737NGX - PMDG 777 200LRX - PMDG 777-300ER - Ezdok - Virtual CDU 737 en 777 - Kingair B200 - A2A C172 en 182 skylane).
Avatar gebruiker
jefken
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 150
Geregistreerd: 26 feb 2012, 14:08
Woonplaats: Gent - België

Re: xplane en windows 10

Berichtdoor LNRalph op 03 sep 2015, 12:01

Heb je de laatste beta van X-Plane? Of draai je 10.36?
Avatar gebruiker
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 125
Geregistreerd: 02 maart 2013, 21:29
Woonplaats: Groningen

Re: xplane en windows 10

Berichtdoor jefken op 04 sep 2015, 10:12

LNRalph schreef:Heb je de laatste beta van X-Plane? Of draai je 10.36?



probleem is opgelost

heb xplane.exe op high performance gezet in amd catalyst control center en nu marcheert het en kiest xplane mijn radeon kaart ipv hd intel graphics
FSX - X-plane 11 (64bits) -Airfoillabs_C172SP
laptop asus G752VY W10 64bits I7 16 SSD 250GB HDD GB 1TB

(FSX PMDG 737NGX - PMDG 777 200LRX - PMDG 777-300ER - Ezdok - Virtual CDU 737 en 777 - Kingair B200 - A2A C172 en 182 skylane).
Avatar gebruiker
jefken
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 150
Geregistreerd: 26 feb 2012, 14:08
Woonplaats: Gent - België


Keer terug naar X-Plane

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten

cron