xplane en windows 10

De flightsim van Austin Meyer.
Maak kennis met deze "andere" sim.

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Gebruikersavatar
jefken
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 156
Lid geworden op: 26 feb 2012, 14:08
Locatie: Gent - België

xplane en windows 10

Bericht door jefken » 30 aug 2015, 10:21

ik heb na over te gaan op windows 10 mijn xplane een geupdatet en nu krijg ik een foutmelding als xplane is opgestart

Afbeelding

wat kan ik doen?
want xplane sluit af
FSX - X-plane 11 (64bits) -Airfoillabs_C172SP - Dreamfoil_Bell 407_XP11
laptop asus G752VY W10 64bits I7 16 SSD 500GB HDD GB 2TB

Gebruikersavatar
arno
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10645
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: xplane en windows 10

Bericht door arno » 30 aug 2015, 14:43

Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

Gebruikersavatar
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 125
Lid geworden op: 02 mar 2013, 21:29
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: xplane en windows 10

Bericht door LNRalph » 31 aug 2015, 09:16

In ieder geval checken of je de laatste video kaart driver hebt.

Gebruikersavatar
jefken
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 156
Lid geworden op: 26 feb 2012, 14:08
Locatie: Gent - België

Re: xplane en windows 10

Bericht door jefken » 01 sep 2015, 07:29

LNRalph schreef:In ieder geval checken of je de laatste video kaart driver hebt.
heb via windows update een update van de amd drivers gekregen maar de fout blijft
FSX - X-plane 11 (64bits) -Airfoillabs_C172SP - Dreamfoil_Bell 407_XP11
laptop asus G752VY W10 64bits I7 16 SSD 500GB HDD GB 2TB

wim1976
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 159
Lid geworden op: 31 mar 2011, 15:37
Locatie: Barneveld

Re: xplane en windows 10

Bericht door wim1976 » 01 sep 2015, 11:19

En wat als je het rechtstreeks van AMD haalt.

Gebruikersavatar
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 125
Lid geworden op: 02 mar 2013, 21:29
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: xplane en windows 10

Bericht door LNRalph » 01 sep 2015, 16:36

Ik zou inderdaad de drivers niet via Windows updaten, daar heb ik in het verleden ook gezeur mee gehad.

Gebruikersavatar
jefken
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 156
Lid geworden op: 26 feb 2012, 14:08
Locatie: Gent - België

Re: xplane en windows 10

Bericht door jefken » 02 sep 2015, 10:42

wim1976 schreef:En wat als je het rechtstreeks van AMD haalt.
heb ik ook gedaan

Maar hoe kan ik die Resources/shaders/prop_disc.glsl updaten?
FSX - X-plane 11 (64bits) -Airfoillabs_C172SP - Dreamfoil_Bell 407_XP11
laptop asus G752VY W10 64bits I7 16 SSD 500GB HDD GB 2TB

Gebruikersavatar
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 125
Lid geworden op: 02 mar 2013, 21:29
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: xplane en windows 10

Bericht door LNRalph » 03 sep 2015, 12:01

Heb je de laatste beta van X-Plane? Of draai je 10.36?

Gebruikersavatar
jefken
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 156
Lid geworden op: 26 feb 2012, 14:08
Locatie: Gent - België

Re: xplane en windows 10

Bericht door jefken » 04 sep 2015, 10:12

LNRalph schreef:Heb je de laatste beta van X-Plane? Of draai je 10.36?

probleem is opgelost

heb xplane.exe op high performance gezet in amd catalyst control center en nu marcheert het en kiest xplane mijn radeon kaart ipv hd intel graphics
FSX - X-plane 11 (64bits) -Airfoillabs_C172SP - Dreamfoil_Bell 407_XP11
laptop asus G752VY W10 64bits I7 16 SSD 500GB HDD GB 2TB

Plaats reactie

Terug naar “X-Plane”