ILS X-PLANE 10 werkt niet

De flightsim van Austin Meyer.
Maak kennis met deze "andere" sim.

Moderators: Leendejager, Moderator-groep

ILS X-PLANE 10 werkt niet

Berichtdoor m.frieser op 22 sep 2015, 16:13

Mede piloten,

Ik vlieg sinds kort met de Cessna 172SP die ik via x-plane.org heb aangeschaft. Om precies te zijn Airfoillabs C172SP Cessna 172SP Skyhawk.
Ik krijg het niet voor elkaar om een ILS landing te maken. Het lijkt erop of het vliegtuig helemaal niet reageert op de ILS frequentie als ik deze instel.

Als voorbeeld: 10 Nm voor eham RWY 18C stel ik mijn frequentie (109,50) in op mijn NAV radio. dan druk ik op stand-by en komt hij links te staan. Neem aan dat ik hem dan geselecteerd heb.
Vervolgens klik ik op autopilot en op het knopje app. wat ik ook probeer, reageren doet NAV1 niet. ><

Kan iemand mij vertellen hoe je precies de ILS instelt van dit vliegtuig? Heb het ook geprobeerd met de standaard uitvoering van de cessna 172 in X-plane, maar die werkt ook niet.

Ergens heb ik een verkeerde instelling denk ik, maar ik begrijp niet waar.

alvast bedankt.

Michel (PH-BOZ).
Vergeet je daalsnoepje niet!
m.frieser
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 22
Geregistreerd: 13 dec 2014, 20:45
Woonplaats: Bergen op Zoom

Re: ILS X-PLANE 10 werkt niet

Berichtdoor LNRalph op 23 sep 2015, 17:22

Ik zal morgen eens kijken. Volgens mij heb ik laatst een ILS approach gedaan op Vaasa met de 172SP (van Airfoil Labs).
Avatar gebruiker
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 125
Geregistreerd: 02 maart 2013, 21:29
Woonplaats: Groningen

Re: ILS X-PLANE 10 werkt niet

Berichtdoor piet.vandenhout op 23 sep 2015, 21:52

Volgens mij stel je de ILS frequentie in de GPS in, die is nl. voor Nav1, dan nog de juiste CRS instellen en het zou moeten werken.


Piet.
piet.vandenhout
Observer
Observer
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 20 sep 2015, 22:20

Re: ILS X-PLANE 10 werkt niet

Berichtdoor LNRalph op 24 sep 2015, 14:09

Wat Piet zegt, ILS frequentie instellen op de GPS en het zou moeten werken. Hier een ILS approach op EFVA. Op de autopilot want ik ben lui :lol:

Afbeelding
Avatar gebruiker
LNRalph
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 125
Geregistreerd: 02 maart 2013, 21:29
Woonplaats: Groningen

Re: ILS X-PLANE 10 werkt niet

Berichtdoor m.frieser op 24 sep 2015, 16:33

Heren mag ik jullie hartelijk bedanken. Had hem in mijn GPS gezet, en nu werkt de ILS approach perfect!!!!!!!!! [vlieg]

Groeten Michel.
Vergeet je daalsnoepje niet!
m.frieser
Student Pilot
Student Pilot
 
Berichten: 22
Geregistreerd: 13 dec 2014, 20:45
Woonplaats: Bergen op Zoom


Keer terug naar X-Plane

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 1 gast

cron