Geen ADF in de x737-800 v502

De flightsim van Austin Meyer.
Maak kennis met deze "andere" sim.

Moderators: Leendejager, Moderator-groep

Geen ADF in de x737-800 v502

Berichtdoor LefkasMan op 23 nov 2016, 11:19

Wat mij enigszins verbaasd is het ontbreken van de ADF in het 'centre panel' van de cockpit, onder de ISFD van de Project x737v5 van EADT.

Als ik een YouTube filmpje bekijk (x737project Version 5 |Cold & Dark + Control Setup| X-plane 10) https://www.youtube.com/watch?v=qWjIXaKcrMY zie ik dat er wel een ADF gauge aanwezig is.

Vragen die gesteld zijn bij EADT worden niet beantwoord, dus stel ik hem hier nog maar een keer.

Heeft iemand een idee of dit standaard is of dat er misschien iets in het ontwerp ontbreekt.

Ruud
Draai X-Plane 10 - 10.51r2 op een Mac 27", Late 2013 met macOS Sierra versie 10.12.1. Processor: 3,2Ghz Intel Core i5 (4cores). Geheugen:16 GB 1600 MHz DDR3.
Videokaart: NVIDEA GeForce GT 755M 1024 MB. Gebruik een Saitek ST290pro joystick.
LefkasMan
Observer
Observer
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 29 okt 2016, 20:01
Woonplaats: Purmerend

Re: Geen ADF in de x737-800 v502

Berichtdoor Gerbress op 23 nov 2016, 17:00

Nog eens goed kijken!! Ik heb X-plane V10.51 (niet de Demo) en zie niets bijzonders. Ziet er precies hetzelfde uit als in het filmpje., en anders ga lekker aan de gang, er is nog genoeg te doen voor je lekker vliegt, h'm h'm
Groet, Gerard
Edit: Ik zie nu dat jij het bent van de vraag Groundservice en je had mij gemaild. We hadden wel afgesproken, dat je hier wel je resultaat weergeeft. Lijk me leuk voor de anderen.
Windows 10 Home Premium 64 bit, Processor:Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU (at) 3.4GHz. Geheugen 8.00 GB. Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 560 Directx11.2 SaitekX52
Gerbress
Senior Controller
Senior Controller
 
Berichten: 145
Geregistreerd: 30 jan 2008, 11:06
Woonplaats: Leidschendam


Keer terug naar X-Plane

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron