wilco PIC 737

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Leutje
Controller
Controller
Berichten: 50
Lid geworden op: 11 apr 2011, 19:56

wilco PIC 737

Bericht door Leutje »

Ik heb Wilco PIC voor FSX, maar er werkt niets aan mijn overhead panel.
Ik kan geen schakelaars bedienen.
Kan iemand mij helpen aub

nielske119
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 101
Lid geworden op: 22 sep 2010, 21:12
Locatie: Behind a river

Re: wilco PIC 737

Bericht door nielske119 »

Is dit een legaal of illegaal product ( dus van een site gedownload?)

Gr. Niels

Leutje
Controller
Controller
Berichten: 50
Lid geworden op: 11 apr 2011, 19:56

Re: wilco PIC 737

Bericht door Leutje »

Dit is een origineel van Wilco. Dus de perfecte cd rom.

Gebruikersavatar
Kevin
Moderator
Moderator
Berichten: 3414
Lid geworden op: 21 jul 2007, 19:14
Locatie: Heerlen
Contacteer:

Re: wilco PIC 737

Bericht door Kevin »

Werkt het overhead panel alleen niet in de VC of ook niet op het 2D panel?
Van welk besturingssysteem (Windows XP, Vista of 7?) maak je gebruik?
Afbeelding

Leutje
Controller
Controller
Berichten: 50
Lid geworden op: 11 apr 2011, 19:56

Re: wilco PIC 737

Bericht door Leutje »

Ook niet in 2D. Ik werk met windows XP.

Sebastiaan
Controller
Controller
Berichten: 85
Lid geworden op: 30 jun 2009, 14:29
Locatie: Ergens ten zuiden van Nederland

Re: wilco PIC 737

Bericht door Sebastiaan »

Probeer eens een reinstall in veel gevallen helpt dat :wink:
Afbeelding
Proud member of SNVA Group!!!
PMDG MD-11X, Aerosoft TwinOtter X,Wilco EJets, Saitek Pro Flight Yoke and Rudder Pedals

Gebruikersavatar
Kevin
Moderator
Moderator
Berichten: 3414
Lid geworden op: 21 jul 2007, 19:14
Locatie: Heerlen
Contacteer:

Re: wilco PIC 737

Bericht door Kevin »

Heb je FSX SP1 en SP2 geïnstalleerd? Op Wilco's site wordt ook gezegd dat je VS 2005 zou moeten hebben, maar met dat laatste kan ik je geloof ik niet helpen. :G:
Afbeelding

Leutje
Controller
Controller
Berichten: 50
Lid geworden op: 11 apr 2011, 19:56

Re: wilco PIC 737

Bericht door Leutje »

FSX P1 en P2 heb ik. Kga 's proberen met VS2005.

Plaats reactie

Terug naar “Wilco”