Fly Tampa EHAM

Ook de verdere ontwikkelingen van Prepar3d van Lockheed Martin willen we volgen in een eigen hoekje!

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Pluto7777
Observer
Observer
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 aug 2019, 16:19

Fly Tampa EHAM

Bericht door Pluto7777 » 29 aug 2019, 17:01

Iemand ervaring met deze EHAM, juist aangeschaft voor mijn P3Dv4, maar ik kan enkel 2RWY's kiezen : de 36 en de 09 is dat alles ? iets fout met installatie ? Op het forum van FlyTampa geen reacties.... ;-(

arno
Ere oud staflid
Ere oud staflid
Berichten: 10771
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Re: Fly Tampa EHAM

Bericht door arno » 29 aug 2019, 17:56

Misschien kan je iets met de patch, die aangeboden is?
http://www.flytampa.org/forum/viewtopic.php?t=10302
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

Pluto7777
Observer
Observer
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 aug 2019, 16:19

Re: Fly Tampa EHAM

Bericht door Pluto7777 » 30 aug 2019, 06:37

Thx, maar die had ik al gedaan, maar mss is het die east in de config die terug moet worden gebracht na uitvoeren van de patch ?

Gebruikersavatar
greencan
Site Admin
Site Admin
Berichten: 3523
Lid geworden op: 06 jan 2007, 01:12
Locatie: Castricum

Re: Fly Tampa EHAM

Bericht door greencan » 30 aug 2019, 07:35

Om een en ander voor iedereen vlot leesbaar te houden, geen MSN taal gebruiken s.v.p.
Afbeelding

FooFighters
Moderator
Moderator
Berichten: 1038
Lid geworden op: 11 feb 2008, 19:47
Locatie: Zeewolde

Re: Fly Tampa EHAM

Bericht door FooFighters » 30 aug 2019, 12:40

Ik weet helaas niet wat de oplossing is, maar het hoort in ieder geval niet.
Ik kan alle startbanen selecteren. Misschien inderdaad toch maar een nieuwe installatie proberen.
Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Prepar3d”