FSWeekend 2022

Vragen en opmerkingen over Dutchfs

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Gebruikersavatar
FlipS
Site Admin
Site Admin
Berichten: 3418
Lid geworden op: 22 sep 2011, 11:15
Locatie: Teuge

FSWeekend 2022

Bericht door FlipS »

In het weekend van 5 en 6 november vindt na drie jaar weer een FSWeekend plaats in het Aviodrome in Lelystad. Tijdens dit weekend kan kennis genomen worden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van flight simulation en kan kennis worden gemaakt met diverse organisaties op dit gebied.
Informatie is te vinden op https://www.fsweekend.com

Helaas hebben wij met enige pijn in het hart besloten om niet langer deel te nemen aan dit evenement. Dat heeft enkele oorzaken. Ons team is de laatste jaren geleidelijk uitgedund. Het zou ons nu moeite kosten om een stand op het FSWeekend te bemannen.
Daarnaast zijn er enkele praktische hobbels, die desnoods te nemen zijn, maar samen met de geringe mankracht deelname erg moeilijk maken.
Het aantal bezoekers van ons forum daalt al jaren. Wij hadden een opleving verwacht doordat mensen tijdens corona meer thuis zaten, maar dat bleek geen effect te hebben. Ook MSFS2020 heeft niet tot een opleving van ons forum geleid.
Mochten de omstandigheden in de toekomst zich gunstig ontwikkelen, dan zullen wij deelname aan het FSWeekend zeker weer overwegen.
Flight simming is a health hazard (Warwick Carter)
Plaats reactie