Logitech en saitek

Algemene discussieplek voor alles betreffende Microsoft Flight Simulator 2020

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Double
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 46
Lid geworden op: 24 jun 2020, 22:52

Logitech en saitek

Bericht door Double »

De logitech joystick werkte al goed. De saitek modules en andere appartuur werden vaak niet herkend.

Er is een driver voor beschikbaar. Plugin fs2020.

https://www.avsim.com/forums/topic/5842 ... -available

Mijn multipanel en radiomodule werken nu weer zoals in fsx. :y:
Double
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 46
Lid geworden op: 24 jun 2020, 22:52

Re: Logitech en saitek

Bericht door Double »

Nogmaals boven aan als reminder die dit hebben gemist en toch nodig hebben.
Japio
Instructor
Instructor
Berichten: 452
Lid geworden op: 29 jan 2008, 22:01

Re: Logitech en saitek

Bericht door Japio »

De vraag m.b.t. de werking van de Logitech/Saitek modules had ik al gesteld in de post - Welke hardware zou al bruikbaar zijn - waar ik geen reactie op ontving, maar hier ben ik uiteraard blij mee. :D
Japio
Instructor
Instructor
Berichten: 452
Lid geworden op: 29 jan 2008, 22:01

Re: Logitech en saitek

Bericht door Japio »

Inmiddels wat minder blij omdat ik met geen mogelijkheid de betreffende download kan vinden en Logitech kennelijk geen afd.klantenservice heeft in Nederland.
Als ik op de link welke is vermeld in de post klik kom je op de site van Logitech terecht maar dan wordt het een doolhof, dus als iemand weet hoe het betreffende bestandje kan worden gedownload hoor ik het graag. :G:
Double
Student Pilot
Student Pilot
Berichten: 46
Lid geworden op: 24 jun 2020, 22:52

Re: Logitech en saitek

Bericht door Double »

https://support.logi.com/hc/en-gb/artic ... itch-Panel Ik hoop dat deze werkt. Laatste versie is van 29 12 2020
Japio
Instructor
Instructor
Berichten: 452
Lid geworden op: 29 jan 2008, 22:01

Re: Logitech en saitek

Bericht door Japio »

Ja Double, zou mooi zijn als via deze link - welke ik al had - het bestandje binnengehaald kan worden, ik krijg het niet voor elkaar, jammer. >< ><
Gebruikersavatar
greencan
Site Admin
Site Admin
Berichten: 3453
Lid geworden op: 06 jan 2007, 01:12
Locatie: Castricum

Re: Logitech en saitek

Bericht door greencan »

Zou het zo werken?
(link verwijderd).
Afbeelding
Japio
Instructor
Instructor
Berichten: 452
Lid geworden op: 29 jan 2008, 22:01

Re: Logitech en saitek

Bericht door Japio »

Hartelijk dank Greenspan, bestandje binnengehaald en geinstalleerd en werkt prima.
Gebruikersavatar
greencan
Site Admin
Site Admin
Berichten: 3453
Lid geworden op: 06 jan 2007, 01:12
Locatie: Castricum

Re: Logitech en saitek

Bericht door greencan »

Mooi! Dan haal ik hem nu weer weg, want zo'n link is misschien niet toegestaan.
Afbeelding
Plaats reactie