Een stuk historie blijft bewaard/behouden

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
arno
Ere oud staflid
Ere oud staflid
Berichten: 10777
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:51
Locatie: ergens op deze aardbol

Een stuk historie blijft bewaard/behouden

Bericht door arno » 25 mei 2019, 11:53

Het forum en website van Dutchfs heeft een nieuwe eigenaar, namelijk V-Bird. Een virtuele airline ( https://www.vbirdva.com/ )
De vorige eigenaar kon geen tijd meer vinden om de technische kant van het forum en website te onderhouden. Daarom is gezocht naar een overname kandidaat. Het bestuur van V-Bird wilde dit stukje historie ( ontstaan van ver vóór 2007 !) niet verloren laten gaan en heeft besloten Dutchfs over te nemen en voort te zetten. Inmiddels is het overgeplaatst naar een eigen server ( en https ( veiligheidskwestie)) met een technische man die alles zal onderhouden. Het bestuur van V-Bird heeft toegezegd het forum en website in de toekomst een nieuw(er) jasje te geven waarmee Dutchfs ( website en forum) nog weer jaren voort kan. Ook zal er meer aandacht komen voor P3D / X-plane 11 etc. Voor U als gebruiker zal er niets veranderen dan alleen het uiterlijk van Dutchfs. Ook zal alles gratis blijven. Wij ( eigenaar en beheerders van het “oude” Dutchfs ) danken het bestuur van V-Bird voor de overname en voortzetting van dit stuk historie in de Nederlandse flightsim geschiedenis en spreken de hoop uit dat het nog jaren lang ten dienste zal staan voor de Nederlandse flightsimmer en hun “problemen met flightsimulator “ zal oplossen.
Klik voor onze spelregeltjes. Diverse handleidingen op onze website. Is een verkregen antwoord de oplossing geweest voor je vraag? Laat dit dan ook even weten!

Plaats reactie

Terug naar “Welkom op Dutchfs!”