Pro Aviation

Je hebt zelf een website die te maken heeft met FS of Real Life vliegen? En niet commercieel? Dan kun je hier een promotie laten plaatsen!

Moderator: Moderator-groep

Gesloten
Dutchfs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 93
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:17

Pro Aviation

Bericht door Dutchfs » 12 jan 2010, 22:59

Afbeelding

Wat is Pro-aviation.nl?
Pro-aviation is een Nederlands- en Engelstalige luchtvaartwebsite die informatie biedt over vliegtuigspotten, luchtvaartfotografie en meer.

Spottersgidsen
Op onze website vindt u verschillende spottersgidsen van vliegvelden in verschillende landen waar gespot kan worden. U vindt onder andere gidsen over Paine Field (Boeing fabrieken), Lajes Airbase op de Azores, de vliegvelden rondom Londen, Dublin Airport en nog veel meer. Elke spottersgids bevat een kaartje met daar op de spottersplekken, uitleg over de plekken en hoe u daar kan komen, voorbeeldfoto's, frequenties en een fotogallery die om de 5 seconden van foto wisselt.

De spottersgidsen worden regelmatig van updates voorzien en worden nieuwe gidsen toegevoegd. Ten alle tijden zijn wij op zoek naar foto's van deze vliegvelden om de bezoeker, spotter of reiziger een beeld te geven wat het vliegveld te bieden heeft. Heeft u foto's van een vliegveld in onze database of foto's van vliegvelden die er nog niet in staan, dan kunt u deze altijd naar ons sturen per e-mailadres (contact[(at)]pro-aviation.nl). Wij hanteren de copyright rechten op onze foto's: stuurt u foto's in, dan worden deze aan onze website toegevoegt. Tevens handelen wij ook verzoeken af. Wilt u een gids van een vliegveld dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Luchtvaartfotografie
Momenteel wordt er hard gewerkt aan het Luchtvaartfotografie gedeelte van de website. Het is de bedoeling dat in deze sectie van de website informatie te vinden is over het maken van foto's van vliegtuigen, uitleg over het nabewerken in verschillende programma's, reviews van lenzen en camera's en artikelen over fotografie. Denk hierbij aan artikelen over Nachtfotografie en dergelijke.

Foto van de maand
Naast de informatieve kant van de website houden wij elke maand een fotowedstrijd, de zogenaamde 'Foto van de Maand'. Elke maand kunnen bezoekers van de website hun beste foto insturen. Op elke 25ste dag van de maand worden de foto's verzameld en op de website geplaatst zodat er tot het einde van de maand gestemd kan worden door de bezoekers. Vervolgens wordt de winnaar op de website bekend gemaakt. Aan het einde van het jaar worden de winnende foto's van elke maand verzameld en kan er gestemd worden op 'De beste foto van het jaar'.

Afbeelding Afbeelding

Forum
Naast de website hebben we ook een forum waar geregeld informatie geplaatst wordt met betrekking tot vluchten die op luchthavens komen. Ook kunt u op het forum foto's plaatsen als u een dagje weg geweest bent.

Fotowedstrijden
Pro-aviation.nl organiseerd regelmatig een fotowedstrijd met een bepaald thema. De eerste fotowedstrijd van dit jaar heeft als'Winter 2009/2010'. Het gaat er om dat de winter zo mooi en duidelijk mogelijk is vastgelegd en dat de foto tussen november 2009 en eind februari 2010 is gemaakt. Voor meer informatie, de regels en de prijs die u kunt winnen, kunt u hier kijken.

Geïnteresseerd?
Neem een kijkje op onze website en wie weet kunnen wij u verwelkomen op het forum!
www.pro-aviation.nl

Gesloten

Terug naar “Websites van onze bezoekers!”