World Aviation Gallery

Je hebt zelf een website die te maken heeft met FS of Real Life vliegen? En niet commercieel? Dan kun je hier een promotie laten plaatsen!

Moderator: Moderator-groep

Gesloten
Dutchfs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 93
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:17

World Aviation Gallery

Bericht door Dutchfs » 21 nov 2007, 18:16

Afbeelding
Wat is World Aviation Gallery?
World Aviation Gallery is een foto site waar vliegtuig spotters gratis hun foto’s kunnen uploaden om ze tentoon te stellen aan het publiek. De bezoekers kunnen gemakkelijk zoeken naar foto’s via de uitgebreide zoekfunctie. Ook vanaf de gevonden foto’s kan er makkelijk doorgeklikt worden naar andere foto’s met de zelfde specificaties.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Wanneer een fotograaf (vliegtuig spotter) foto’s upload worden zijn geuploade foto’s eerst gescreend voor dat ze op de site worden geplaatst. Een deskundige jury kijkt of de ingevulde informatie klopt met de informatie die de fotograaf heeft opgegeven. Screeners kunnen indien mogelijk de foto-informatie wijzigen. Ook word gekeken of de foto in een goede staat is. Echter wordt op World Aviation Gallery veel minder steng naar foto's gekeken als op andere bekende foto websites. Deze website hebben bij fotografen veel woede opgeroepen omdat hun foto's niet werden geaccepteerd. Met foto's van een slechte staat bedoelen we dan ook erg slechte foto's. Fotografen kunnen deze site dan ook gebruiken als hun eigen portofolio.

Afbeelding

Het grote voordeel van World Aviation Gallery tegenover andere vliegtuig foto sites is dat wij vliegtuig foto’s ook op grote formaten gratis aanbieden. De meest gebruiktelijke wallpaper formaten liggen voor je klaar zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

http://www.worldaviationgallery.net

Gesloten

Terug naar “Websites van onze bezoekers!”